ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אוכל כשר במטוסים

פורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
    5
    8
    7953
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רוני
      רוני נערך לאחרונה על ידי

אחת הבעיות של נוסע דתי בטיסות להוציא בחברות הישראליות שהוא חייב להזמין אוכל כשר. שהוא די מוגבל מבחינת הכמות.לחמניות בדרך כלל אם יש זו לחמניה אחת או קרקרים.

יין מסיבות כשרות אסור אפילו להגיש כיוון שהמלצרי/יות גויים. ישנם נוסעים צעירים שאינם יודעים שחובה על חברת תעופה זרה לספק אוכל כשר . כמו שהיא חייבת לספק אוכל צמחוני, חילאל(לערבים) או דל סוכר וכו'.
      יש מספר מצוצמם של חברות קייטרינג כשרות. בעיה נוספת היא שחוץ מאל על כל שאר החברות מספקות אוכל רק בהכשר גלאט.
      ישנם חברות קייטרינג שבארוחה העקרית. מגישים דגים כדי לא להסתבך בבעיית סוג השחיטה. ובדיחה בעניין זה אספר בסוף .

לדעתי האוכל באל על הוא הטוב ביותר ויש כמובן אפשרות לקבל לחמניות ויין! לאחרונה התחילו לבקש תשלום על יין.
      אל על אגב לא מוכרת את האוכל הכשר שלה לאף חברה.

הקטריניג האנגלי הרמולין הוא די טעים אם כי הם מגישים דגים. ואת הממתק הבריטי שוקולד פרווה . עם מנטה מזל שאת הדגים הם לא מגישים עם מיונז... כפי שזה נהוג באנגליה בקרב יהודים .
      חברת קטריניג כשרה חדשה היא חברה טורקית. מכיוון שבמהלך ה4 שנים האחרונות טסתי עם החברה הטורקית גם לאירופה מטעם העבודה ולסין. לפני 8 חודשים הופתעתי לקבל מנה כשרה ומושקעת בהכשר חב"ד באיסנטנבול מנה עיקרית דגים ברוטב די טעים.

האוכל הכשר בחברות האמריקאיות היה גרוע והשתפר.

לדעתי הקטריניג הגרוע ביותר הוא "גוטמן" משוויץ אפילו חברת סוויס שהיא חברה מעולה לא מספקת את האוכל של גוטמן . איום ונורא. אם אני תופס את הטבח שלכם אני עושה לו סיכול ממוקד. אחרי האוכל הנורא שקיבלתי. לפני 17 שנים בטיסה מנפאל לבנגקוק ועוד עם חברת תאי שהיא חברה מצויינת

אם מדברים על חברות תעופה
      החברה הטובה בעולם היא סינגפור איר ליינס טסתי איתם כמה פעמים לפני 13 וחצי שנים לניו זילנד ואוסטרליה הם מדהימים.
      מרחב של כמעט מטר בין כסא לכסא באקונומי.! יש להם מכונת כביסה במטוס!
      שירות מעולה.

ואסיים בבדיחה?חרדי אחד שהיה מקפיד בכשרות נפטר והגיע לשמיים. כביכול הציעו לו לאכול בגן עדן. במסעדה , שאל מי המשגיח אמרו לו אברהם אבינו. אמר בימי אברהם עדיין אכלו חלב ובשר , לא יכול לאכול כאן. הלכו איתו למסעדה אחרת שאל מי המשגיח. אמרו לו משה רבנו. אמר להן בימי משה לא נקבעו כל החכות הכשרות , לא יכול לאכול כאן. לקחו אותו למסעדה מפוארת . שאל מי המשגיח? אמרו לו הקב"ה בכבודו . חשב כמה שניות ואמר. טוב , דגים אני יכול לאכול כאן! Laughing Shocked
      מועדים לsimה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • משה ר
        משה ר נערך לאחרונה על ידי

אוכל כשר במטוסים
        בשנתיים האחרונות נסענו פעמיים עם AIR FRANCE לסין.בדרך הלוך היה אוכל "על הפנים".התלוננו בפני הדיילת וגם כתבנו לחברה ושום דבר לא השתנה.הדיילת אמרה לנו שאנחנו לא הראשונים שמתלוננים והתלונות מוכרות.
        בדרך חזרה מבייגין האוכל הינו של חבד בבייגין וזו "ארוחת מלכים" ואין להשוותו מבחינת איכות וכמות לעומת החברה הצרפתית שסיפקה האוכל בדרך לסין.
        • מתה לטייל
          מתה לטייל נערך לאחרונה על ידי

אוכל כשר במטוסים
          בסינגפור איירלינס נפלתי כמה פעמים על אוכל מעולה יחסית למטוס, אבל גם היו נסיעות עם ארוחה מאכזבת מאד. מה שביאס אותי איתם תמיד זה לראות את הדיילות יוצאות עם טילונים או גלידת NOK OUT מסודרים כמו חיילים על המגש, אבל לא כשר
          Confused Confused
          בחזור מאוסטרליה היה לי אוכל מצוין עם סינגפור איירלינס.
          וסתם - לאלה שמקפידים על כשרות מהדרין, צריך תמיד לבדוק כי לא כל אוכל כשר במטוס הוא מהדרין.
          על האוכל של אלעל אני לא חולה בכל...
          ואגב, יש הרבה חברות שמכבדות את עצמן, ויש להם בקבוקי וויסקי קטנים שהם מחלקים. שאין בעית כשרות ואין בעיית יין נסך.
          • רוני
            רוני נערך לאחרונה על ידי

אוכל כשר במטוסים
            למיטב ידיעתי הקטרינג מחו"ל הבשרי הוא תמיד גלאט.
            אלא אם כן מגישים דגים ואז אין בעיה.
            סינגפור חברה חלומית. יש להם מכונת כביסה במטוס!
            • מתה לטייל
              מתה לטייל נערך לאחרונה על ידי

אוכל כשר במטוסים
              אף פעם לא נתקלתי במכונת כביסה בסינגפור איירלינס, וטסתי איתם לפחות איזה 10 פעמים...
              בכל אופן, האוכל הוא לא תמיד גלאט (הבשרי) וצריך לשים לב.
              • lbd
                lbd נערך לאחרונה על ידי

אוכל כשר במטוסים
                זו הסיבה, שלמרות השרות הגרוע אני טס עם אל על, כי את המנות קרב של הקיטרינג הכשר אני לא מסוגל לאכול.
                • משה ר
                  משה ר נערך לאחרונה על ידי

אוכל כשר במטוסים
                  כשהפער בכרטיס הטיסה בין אל על ל-AIR FRANCE היה כ-300 $ לכרטיס אז אני יכול להסתדר גם עם מנות קרב
                  • יהודה1
                    יהודה1 נערך לאחרונה על ידי

אוכל כשר במטוסים
                    אני אישית מוכן לותר לגמרי על האוכל בטיסה תמורת עוד קצת מקום לרגליים Shocked Shocked
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון