ערב טוב וחג שמח!!
-
שאלה לי אליכם ח'ברה,
חברתי היקרה אמורה להגיע לשדה התעופה בבנגקוק שבוע הבא ולחבור אלי להמשך הטיול, לצערי היא לא מצויידת בפלאפון כלשהוא.
ואני אמור איכשהוא לפגוש אותה בשדה התעופה הענקי הזה. יש הצעות למקום מפגש טוב? או איזה פתרון יצירתי?
או שאני סתם פרנואיד ואפשרי פשוט לחכות לה בטיסות נכנסות בקומה הראשונה?
תודה! -
ערב טוב וחג שמח!!שלום רב.
אין מה להיכנס לפניקה פשוט המתן לה באולם היציאות
הניכנסות ויש רק אחד.
אם אתה לא בטוח שתמצאו אחד את השני אז פשוט תפוס ביד
שלט גדול עם שמה ואתה תראה שיש שם המון אנשים עם
שלטים בסיגנון.
ובטוח שזה יסתדר טיול מהנה. -
ערב טוב וחג שמח!!הפטנט הכי טוב זה לנפח בלון ולקשור אותו ליד.ככה היא תזהה כבר מרחוק -
קבע איתה באחד מהמקומות המרכזיים בשדה לדוגמא...asido182 שלום.
חברתי היקרה אמורה להגיע לשדה התעופה בבנגקוק שבוע הבא ולחבור אלי להמשך הטיול, לצערי היא לא מצויידת בפלאפון כלשהוא.
***זה שהיא יקרה זה הכי חשוב. ופלאפון לא תמיד עוזר.
ואני אמור איכשהוא לפגוש אותה בשדה התעופה הענקי הזה. יש הצעות למקום מפגש טוב? או איזה פתרון יצירתי?
***יש המון מקומות שאי אפשר להתבלבל לדוגמא דלפקי חברות הסלולאר בקומת הטיסות הנכנסות, או חברת AIS (דוכן צהוב) או DTAC (דוכן כחול)ראה תמונות מצ"ב.
או שאני סתם פרנואיד ואפשרי פשוט לחכות לה בטיסות נכנסות בקומה הראשונה?
***אתה לא פרנואיד, כל אחד יחשוש מעט אם אחד לא ימצא את השני, אבל תמתין לה בקומה השניה (אולם הנכנסים) ולא בקומה הראשונה ששם בטוח לא תמצאו אחד את השנייה.
ותמיד היא יכולה לגשת לטלפון ציבורי (עם כרטיס אשראי) ולהתקשר אליך.
חג שמח
-
נקודת מפגש בשדה התעופה בבנגקוקasido182 שלום,
בכל שדה תעופה גדול יש נקודת מפגש (אחת) בדיוק למטרה הזאת.
בשדה התעופה של בנגקוק, נקודת המפגש (meeting point) נמצאת בקומה 2, שזה קומת הטיסות הנכנסות, ליד שער 3.
כשהיא יוצאת מאולם הנוסעים הנכנסים תגיד לה לפנות ימינה (עדיין בתוך בניין שדה התעופה) וללכת עד לשער 3
בהליכה שלה לכיוון שער 3, היא תראה מצד שמאל שלה את שער 9, ואח"כ את שער 8 ואח"כ את שער 7 וכן הלאה ואז היא תדע מתי היא הגיעה לנקודת המפגש בשער 3
חשוב מאוד לא לצאת ישר החוצה דרך שער 9 או 10, כי אז היא לא תוכל להיכנס חזרה פנימה.
אם בכל זאת היא טעתה ויצאה החוצה, שתפנה ימינה ותלך את אותה דרך בחוץ (בחום ובלחות...) עד שהיא תגיע לשער 3 ואז היא תוכל להיכנס חזרה פנימה.
צירפתי 2 תמונות:
התמונה הראשונה היא איך נראה השלט של נקודת המפגש
התמונה השנייה היא מפה קטנה שמראה איך מגיעים מאולם הטיסות הנכנסות לנקודת המפגש
טיול מהנה,
מרטין ממשרד הנסיעות Martin4travel בתאילנד