אתנחתות לילדים :)
-
לאן הייתם ממליצים לי ללכת בצ'אנג מאי עם 2 ילדים קטנים במידה ובעלי היקר ילך לסדנת בישול ו/או לסדנת עיסוי תאילנדי? (טוב נו, האמת היא שהוא כבר מטפל + מבשל, אבל תמיד יש מה ללמוד עוד
).
חשבתי על גן החיות (קל להסתדר ולהסתובב שם?). רעיונות נוספים?
ובכלל, אשמח להמלצות על גני שעשועים (לא חייבת פארקים עם שמות מפוצצים. מספיק גן שעשועים פשוט ונחמד ונעים. אבל אם כבר, איך פארק סיאם?) בצ'אנג מאי ובבנגקוק.
אשמח גם לשמוע על משחקיות / קולנוע / אטרקציה אחרת בקניונים עצמם, שאחד מאיתנו יכול ללכת עם הילדים בעוד השני פוצח בשופינג פראי. הבן שלי יהנה מכל דבר בטיול, אבל הסתובביות בין חנויות ממש לא עושות לו את זה... -
כמה "קטנים" הם הקטנים? -
כמה "קטנים" הם הקטנים?אחת קטנה, שתהיה בת שנה וארבע - שובבונת קטנה חובבת מיגלשות.
אחד גדול בן חמש וחצי. -
אתנחתות לילדים
gigish שלום
אני הייתי ממליץ לך לקחת אותם לגן החיות של צ'אנג מאי (נסיעה קצרה מצ'אנג מאי ), הם יהנו מאוד מהחיות ובמיוחד מהפנדות והקואלות .
עוד אופציה לקחת אותם לממלכת הנמרים שנמצאת מרחק של כחצי שעה נסיעה מצ'אנג מאי לכיוון מה רים , שם הם יוכלו ללטף , להצטלם ולשחק עם גורי נמרים . -
אתנחתות לילדים
לגבי בנגקוקפארק סיאם יהיה מתאים כי יש מתקנים לקטנים (וגם לגדולים) אבל העיקר הוא פארק המים במקום שבהחלט יכול להעביר עבורם יום.
יש גם את עולם האוקיינוס בסיאם פארגון, אבל זה לא יותר משעתיים שלוש. אולי עם האוכל עוד שעה.
קולנוע לדעתי לא יתאים כי זה יהיה באנגלית או תאילנדית. -
אתנחתות לילדים
לא הייתי נוסעת לממלכת הנמרים במיוחד.
מעבר לעבודה שכבר כתבתי כמה אנחנו לא נהנינו שם , יש להזכיר שהביקור בתוך כלוב הנמרים אורך כ-10 דקות....
אז לנסוע עם שני ילדים את הדרך הזו הלוך וחזור בשביל עשר דקות..לא הייתי עושה את זה במיוחד אלא רק "על הדרך".
הצעה - מאחר שילדים בגיל הזה שציינת זקוקים באמת לאתנחתות -כאלו שנחים בהן... ומתוך הנסיון שלנו של ימים גדושים,ארוכים ,מלאי מעש , קימות מוקדמות והליכה לישון די מאוחר -לא יקרה כלום גם אם ביום שבעלך ילך לחצי יום של סדנת בישול את והילדים פשוט תתרגעו בבריכה, במועדון הילדים של המלון או משהו דומה לזה...אנחנו המבוגרים רוצים להספיק כמה שיותר, אבל הילדים באמת זקוקים להפסקה מדי פעם. עומס הגירויים, שלל הצבעים ,הרעש והשינויים יכול להיות עליהם מעמסה לא קטנה..
מאוד ממליצה בבנגקוק על siam ocean world. לגילאי הילדם שלכם גם עולם החלומות יכול להיות נהדר.