ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טור דה מון בלאן

פורום אירופה
    3
    3
    297
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • pugatsch
      pugatsch נערך לאחרונה על ידי

הי חברים, להלן התכנון הראשוני של המסלול שאנחנו מתכננים לעשות בשנה הבאה בסובב מון בלאן (מכוונים לתחילת ספטנבר כנראה).

נחיתה בז'נבה אח"צ ונסיעה לשאמוני

יום בשאמוני והתארגנות לטרק

המסלול של הטרק:

יום 1 - הגעה ל-Montroc (רכבל/אוטובוס), הליכה Col Des Montets- Lac Blanc-Le Flégère

יום 2 - Le Flégère-Les Houches

יום 3 - Les Houches-Les Contamines

יום 4 - Les Contamines-Bonhomme/Les Chapieux

יום 5 - Bonhomme/Les Chapieux-Elisabetta

יום 6 - Elisabetta-Courmayeur

כמה שאלות:

1. חזרה מקומאיור לשאמוני - אני מבינה שניתן לחזור ברכבל. האם מומלץ באותו היום או כדאי להישאר לילה בקומאיור ולחזור לשאמוני למחרת? במידה וכן להישאר - מאחר וזה היום האחרון של הטרק נרצה מקום מפנק לישון בו. יש למישהו המלצות?

2. לינה לאורך המסלול - מקריאה כאן ובמקומות אחרים לא לגמרי הבנתי האם אנשים הזמינו מקומות שאינם באכסניות לאורך המסלול עקב מחסור במקום או מסיבות אחרות. בכל אופן אשמח להמלצות למקומות מומלצים אחרים שמבחינת המיקום לא מצריכים סטיה גדולה מהמסלול ושווה ללון בהם במקום האכסניה באותו האיזור.

3. הטיסה שלנו בחזור יוצאת בשבע בבוקר מז'נבה. הבנתי שיש אמצעי תחבורה שאפשר להגיע לז'נבה מוקדם בבוקר משאמוני אבל זה מאוד מאוד גבולי. במידה ולא בוחרים את האופציה הזאת - האם שווה להגיע לז'נבה לאיזה חצי יום ולישון שם? לחלופין, יש מלון במחיר סביר בסמוך לשדה והאם יש איך להגיע משמאוני לשם בשעות ערב מאוחרות?

תודה מראש לכל העונים!

imeshy יונית 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • imeshy
        imeshy @pugatsch נערך לאחרונה על ידי

@pugatsch

אני עשיתי מקטע שונה משלכם, אבל אנסה לעזור במה שאני יודע 

1. קורמאיור היא מקום נחמד. מכיוון שסיימתם את יום ההליכה הארוך (וזמנכם בידכם) – למה לא לחגוג את הסיום במסעדה טובה שם ולחזור רק יום לאחר מכן. אגב, גם שאמוני כיפית ונחמדה מאוד, כך שאם תחליטו לחזור ולסיים בשאמוני – זה גם החלטה טובה
        2. בשנים רגילות רצוי מאוד להזמין מקום מראש גם בבקתות וגם במלונות הקטנים לאורך המסלול. בשנים רגילות בהחלט יש מחסור במקמות לינה!
        3. לא יודע לגבי החזרה לג’נבה. אני חיבבתי את העיר הזו. עיר עתיקה נחמדה, המזרקה המשונה הזו היו שווים בעיני שוטטות של חצי יום
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • יונית
          יונית @pugatsch נערך לאחרונה על ידי

@pugatsch

לגבי החזרה מג’נבה ב07.00 בבוקר, כלומר יש להיות בשדה ב05.00?

לא הייתי בונה על תחבורה ציבורית ותקלות, אלא מתארגנת ללינת לילה קודם בסמוך לשדה התעופה עם שאטל מקומי לשדה (לבדוק את השעות!).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון