ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נחיתה רכה בהודו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    4
    3192
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yuval782
      yuval782 נערך לאחרונה על ידי

אהלן אני טס עוד שבועיים לבד לחצי שנה ואני נורא מבולבל לגבי איפה להתחיל אני נוחת במומבאי ב רבע ל 4 בבוקר ואין לי מושג לאן להמשיך משם אני רק רוצה נקודת התחלה ומשם אני ייתן לעינינים לזרום כבר.
      הרבה אומרים לי לנסוע להאמפי ולגואה אבל הייתי רוצה לשמוע על עוד מקומות חוץ מגואה ואם אפשר גם פירוט של איך להגיע לשם ממובאי.
      המון המון המון אבל המון תודה לעונים! Very Happy
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yallaayala
        yallaayala נערך לאחרונה על ידי

נחיתה רכה בהודו
        אין צורך להבהל, כבר על המטוס תפגוש עוד אנשים שיעשו בדיוק מה שאתה הולך לעשות.
        במומבאיי אתה תיקח מונית או ריקשה מה שבא לך, ותיסע לאזור שנקרא קולבה כי לשם כולם הולכים, כשתרד תראה שיהיו לך הרבה אפשרויות בחירה, ועדיף שתשתה צ'אי קודם כל בשביל להתחיל לנשום. אם תרצה תוכל לעשות חיפוש בפורום ולמצוא המלצות לגסטהאוסים או ב-1001 טיפים פה באתר.
        לגבי היעדים שאליהם אתה יכול לנסוע... תשמע ישנם מלא יעדים כמו למשל, מערות אג'נטה ואלורה, פונה, נאסיק, אומקרשוואר, גוקארנה, קוצ'ין, מפלי ג'וג והרי הגהאט... בסדר? אבל רב המטיילים יסעו לחופים בגואה או בגוקארנה (אום ביץ'), או להאמפי.

כיצד תחליט לאן לנסוע? פשוט תקרא, כנס ל-1001 טיפים ותקרא יש שם מליון המלצות וחוות דעת.

איך תיסע? כשתדע לאן אתה נוסע תוכל להכנס לתחנת הרכבת במומבאיי שהיא לא רחוקה מקולבה ולבקש כרטיס נסיעה לאן שאתה צריך, ישנה גם לשכת תיירות מאד יעילה במומבאיי ושווה לבקר בה ולקבל חומר ומפות על כל מיני אתרים מעניינים.
        להאמפי תוכל לבחור אם לנסוע ברכבת להוספט או לקחת אוטובוס עם דרגשי שינה (סליפר), ובכל מקרה כל התיירים והתרמילאים והטיילים שתפגוש במומבאיי ידעו לתת לך את כל האינפורמציה הדרושה.

אני מציעה להשאר במומבאיי ולבלות קצת על חוף צ'אופאטי לפני שאתה ממשיך הלאה.
        • דן
          דן נערך לאחרונה על ידי

נחיתה רכה בהודו
          יובל
          לריקשה אין כניסה לתוך מומביי ובוודאי לא לאיזור הקולבה,רק מוניות
          מחירי הלינה במומביי גבוהים יותר מכל מקום/עיר בהודו
          הגעה לגואה
          הדרך הנוחה ביותר (ויתכן שגם הזולה ביותר בסיכומו של דבר)טיסה לגואה
          נסה לבדוק טיסת המשך בפרק זמן סביר לאחר הנחיתה (חוסך כניסה לעיר+מלון)
          אפשרות נוספת רכבת לגואה
          רוב המטיילים מגיעים באוטובוס סליפר מגואה להאמפי
          מומביי עיר מדהימה (לטעמי) ובהחלט שווה מספר ימים,אין במומביי(באיזור הקולבה) מרכז מטיילים הדומה למיין באזר בדלהי כך שמפגש עם מטיילים שונה באשר לשאר הודו
          הייתי משאיר את מומביי לטיסה חזרה
          • yallaayala
            yallaayala נערך לאחרונה על ידי

דן - צודק שכחתי את עניין הריקשות במומבאיי
            זה היה כל כך כיף לקחת ריקשה משדה התעופה ולעצור בצ'אי וולה הראשון על הדרך, לא כמו בדלהי... טוב אז כן כמו בדלהי... מונית.
            וסליחה על ההטעיה.
            מומבאיי היא אכן מדהימה ושווה להשקיע בה כמה ימי טיול, אבל לדעתי לברוח ממנה מייד זו החמצה של הנחיתה בהודו, מעבר לכך, לטעמי היא לא מבהילה במיוחד באזור קולבה שברב המובנים הוא יותר תיירותי ונעים מהמיין באזאר בפהארגאנג' דלהי.
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון