ביטול טיסה
-
האם AA אמורים להחזיר הכסף על טיסה שהם מבטלים בגלל הטילים ? -
@kalda01
אם AA ביטלו את הטיסה (ולא הנוסע) והכרטיסים נרכשו מישראל אז החוק הישראלי מחייב החזר.
אם נרכשו בארה”ב צריך לברר מה אומר החוק האמריקאי, הפדרלי ו/או של המדינה
-
@kalda01
תקשיב טוב: רכשתי ב-2020 כרטיסים ב-AA. בגלל הקורונה ביטלו את הטיסות. פניתי לשירות הלקוחות של AA בארה”ב והציגו בפני שלוש אופציות: לשנות לתאריך אחר, להשאיר את הכסף כקרדיט בחברה לטיסות הבאות או לקבל החזר כספי.
אני העדפתי לשנות לתאריך אחר, ולמרות שהכרטיסים היו יותר יקרים ממה ששילמתי, בגלל שביטול הטיסה היה ביוזמת החברה, לא גבו ממני תוספת על השינוי, אפשר לשנות פעם אחת.
בסופו של דבר, גם הטיסה האחרת בוטלה בגלל קורונה. פניתי שוב, הפעם ישירות באתר AA, ביקשתי החזר כספי. בחלוף שבוע, קיבלתי אישור על ההחזר, תוך שבוע נוסף, הכסף הוחזר לחשבון כ”א באמצעותו שילמתי על הטיסה.
לסיכום: לבקש ולשנות מועד, לדרוש שהשינוי יהיה ללא תוספת במקרה שהכרטיס החדש יעלה יותר או לבקש החזר באתר AA
-
הבן שלי היתה לו טיסה ב22 מ JFK לארץ. אתמול כבר התקשרו אליו והודיעו שהטיסה מבוטלת.
הציעו לו את אותה טיסה עם מושב משודרג ב28 למאי.
נקווה שעד אז יחזרו לטוס.
אגב, האם ארה”ב מאפשרת לחזור מישראל עם החלפת מטוס בלונדון ? אני שואל כי AA הציעו בחזרה לטוס עם אל על ללונדון ומשם להחליף ל AA
-
@kalda01
בשלב זה ארה”ב אוסרת על כניסת זרים (לא בעלי אזרחות אמריקאית או גרין קארד) דרך רוב המדינות באירופה. בעל דרכון ישראלי לא יכול להיכנס לארה”ב עם קונקשן בלונדון.
-
@kalda01
מי שאזרח או בעל גרין קארד יכול לחזור דרך לונדון.
תיירים לא.
-
מדובר על דרכון אמריקאי.
אגב, הטיסה הוזזה בשלב זה לחמישי בלילה. אמורה לנחות ביום שישי ב 18:10.
האם זו טיסה שצפויים להיות עליה שומרי שבת?
החשש שלי שאם טיסה זו מתעכבת אז שומרי השבת יבקשו לרדת ואז עיכוב רציני להוריד את המזוודות מהמטוס.