פוקט-קופיפי- קראבי או קוסמוי-קופנגן?
-
הי כולם, בוקר טוב
אנחנו בזוג לפני ירח דבש. נגיע לתאילנד ב-12/1 למשך שבועיים. מה עדיף לנו מסלול של קופנגן- קוסמוי או פוקט- קופיפי- קראבי?
אני מפחדת שניפול על ימים גשומים בפוקט ומה שאהבתי בקופנגן וקוסמוי זה המסג'ים והפינוקים, נמצא את זה גם בפוקט וקופיפי?
תודה! -
פוקט-קופיפי- קראבי או קוסמוי-קופנגן?שלום לכם ומזל טוב אני הייתי ממליץ על פוקט קופיפי וקראבי בגלל שאתם זוג ואלה מתאימם לזוגות כמו כן מזג האויר אמור להישתפר משמעותית ולהיות טוב ++ מסאז אתם תמצאו ברמה טובה גם בפוקט וגם בפיפי וגם בקראבי והם לא נופלים באיכות לכן אני ממליץ את הצד הזה כמו שגם ראיתי שכבר בחלק של סאמוי הייתם
-
פוקט-קופיפי- קראבי או קוסמוי-קופנגן?אמצע ינואר, אמור להיות מזג אוייר מצויין בשני הצדדים, אם כל כך אהבת קוסמוי וקופנגן, ורוצה שגם הוא יכיר, לכי לשם!!!!
רק ששם לא אוכל לעזור עם מלונות, לא הייתי באזור, 4 פעמים בתאילנד, משום מה, עוד לא יגעתי לשם
-
פוקט-קופיפי- קראבי או קוסמוי-קופנגן?תודה שוש וסוכנות כחול לבן
כחול לבן- שלחתי לך הודעה לגביי מלונות, אשמח אם תחזיר לי תשובה למייל:
שושי- נראה לי ננסה משהו חדש הפעם... נלך על פוקט-קופיפי-ריילי עם עצירה ארוכה לקניות בבנקוק...
לגביי מלונות- זה לא בעיה לסגור דרך אתרים? מפחיד אותי לשים שם פרטי כרטיס אשראי, לא קורה שמגיעים ואין מלון...? -
פוקט-קופיפי- קראבי או קוסמוי-קופנגן?לירון שלום
לא נשמעו פה תלונות על אתרים כאלו או אחרים.אם את עדיין לא משוכנעת,קני דרך הסוכנים שמוצעים בפורום.מה עוד שיש מצב,שהמחיר שיתנו לך יהיה זול מהאתרים.
בנוגע לפוקט..נראה כי עשית החלטה נכונה.גם לך מגיע להיות במקום שעוד לא היית בו.
רק שימו לב,שאת המלון תקחו בחוף קאטה או קארון ולא בפטונג.בערב אם תרצו קיפצו לפטונג ע"מ לבלות.
ארז