מרכז אמריקה בספטמבר
-
היי,
אנחנו קבוצת חברים בגיל ה-30 שרוצים לנצל את החגים ולטוס ל2-3 שבועות במרכז אמריקה בתקופת החגים.
אנחנו מנסים להיסגר על היעדים הרלוונטיים בהתאם להגבלות קורונה (לדוג׳: לא נטוס למקסיקו) ובהתאם למזג האוויר (אנחנו מבינים שזאת תקופה בעייתית ושיש סיכון לגשמים, אבל מנסים לכוון למקומות שמתאימים לתקופה).
המקומות הראשונים שעלו לנו הם קוסטה ריקה ופנמה, וכאן מתחילות השאלות:
- מקומות ספציפים שמומלץ לבקר בשתיהן? אנחנו רוצים לטייל, לנוח וגם לחגוג אם אפשר. מעדיפים לישון במלונות ואירבנב ופחות בהוסטלים.
- מדינות אחרות באיזור (ירוקות) שמומלצות בתקופה הזאת?
תודה רבה!
-
לגבי הגשמים- זה לא בהכרח מפריע כי עדיין חם. אני הייתי שם בספטמבר או אוגוסט יותר מפעם אחת והגשמים לא הכי מפריעים. היו פה גולשים שנתקלו בשבוע שלם גשום ואפור וזה כמובן הרבה יותר מבאס…. פשוט תהיו מוכנים לאלתר.בפנמה בשבועיים -שלושה זה בדכ” הסיבוב הסטנדרטי של פנמה סיטי- דויד/בוקטה- סן בלאס ובוקס דל טורו, שפחות או יותר יתנו לכם את הכל, אפשר להוסיף לזה מקום או שניים אבל בגדול אלו העוגנים לצאת לתור את הסביבה. יש מצב שסן בלאס קצת פחות מתאים לכם לפי התיאור כי זה יותר ספרטני והלינות מוגבלות.
לגבי קוסטה ריקה- הייתי בוחר את המרכז- מערב לשבועיים -שלושה משהו עם הציר של פורטונה-מונטה ורדה- קאפוס-מנואל אנטוניו, זה לא ימלא את מסגרת הזמן וצריך מהציר הזה לקבל החלטה מה מוסיפים- אולי ליבריה ופנינסולת ניקויה שנראים לי יותר מתאימים למה שאתם מחפשים.
-
@גדליהו מהגרעין
תודה רבה על התשובה המצוינת.
שמענו שמומלץ בתקופה הזאת לטייל יותר בחוף הקריבי ופחות בחוף הפסיפי. מסכים עם זה?
-
החוף הקריבי בעיקרון תמיד גשום, אבל בחודשים האלו הוא פחות גשום. זה לא אומר שלא תתקלו בגשם.אבל אתם גם יכולים בקוסטה ריקה להחליף את קאפוס-מנואל אנטוניו וגם את פנינסולת ניקויה ב טורטוגרו, פוארטו וייחו/קאוויטה לחלק החופי.