בחירות בבוליביה
-
היום נערכות הבחירות בבוליביה, ובהתאם לתוצאות צפויה תקופת רגיעה ארוכה יותר או פחות. כמו כל עניין בבוליביה, הקיפוח רב השנים של האינדיאנים הוא נושא מרכזי כמו גם היחסים עם ארצות-הברית וגידול הקוקה. המתמודד שצפוי לנצח הוא מוראלס Morales מנהיג פועלים, ממנהיגי -
בחירות בבוליביה:Reאבל אם בסופו של דבר מוראלס לא ישיג את אחוזי התמיכה הנדרשים, מוסדות השלטון השמרנים יתערבו בתהליך הבחירה. במצב כזה יקטנו סיכויו של מוראלס להיבחר ואם אכן הוא לא ייבחר, כנראה ששוב יפרצו מהומות במדינה... נקווה שלא -
מוראלס ניצחאיוו מוראלס הפתיע כשזכה ביותר מ50% מקולות הבוחרים בבחירות בבוליביה, ולכן נבחר להיות נשיא. בבחירות הקודמות הוא לא הגיע ל50% ולכן היה צריך להתמודד בבית הנבחרים שהעדיף את מסה על פניו. מוראלס הכריז שמפלגתו היא ''סיוט לארצות הברית''. מוראלס ממשיך את הנטיה בי -
מוראלס ניצח:Reאחלה אינפורמציה... באמת. אבל מה זה אומר לגבינו, אלה שרק רוצים להשתלט על הפורום הזה ולא על בוליביה? בתור מומחה למדיניות פנים של אינדיאנים למינהם והיחס שלהם לתיירי חוץ, מה נראה לך שיקרה עכשיו בבוליביה? יותר או פחות בטוח שם? יציב או לא? הסלאר ישחים או ישאר -
-
הסלר עוד יהיה פורחאם אני יוסיף את הערכתי - זה רק ירגיע את המצב הפוליטי בבוליביה.המהומות האחרונות היו על רקע איסור גידולי הקוקה בלחץ ארה''ב ומורלס מעוניין להפוך את גידול הקוקה לחוקי. לטווח הקצר אני סבור שיהיו קשיים כלכליים במדינה עקב עצירת הסיוע האמריקאי אבל לדעתי בוליביה -
עמי תוס/ר -
הבירה של בוליביה היא לא להפלאפאז כי אם סוקרה -
כבר שינוי ראשון ומדהיםזהו? תוך יום? מעניין איזה הפתעות נוספות צפויות עכשיו כשמורלס נבחר. כנראה שהשחרת הסלאר אכן בדרך. -
הצ`ולות ישארו ניצחיות -
לא להיסחף...אני עם אריק - גם בבוליביה וגם בארץ ! -
אם כבר מתעסקים במהומותהנה תמונה מאחד מחסומי הדרכים -
חייבים להיסחף הלאהאחרי ההפסדים המביכים למורלס ולביבי, צריך יעד חדש שאותו נכבוש. -
שינויים נוספיםכדי לקדם את אל-אלטו ישונה השם לאל-באחו. הנהגים יכניסו לניוטרל בעליה, ובירידה ירדו עם ברקס. יאכלו קסו קון צ`וקלו. הצ`ולות- טוב הן באמת ניצחיות. ד''א לה פאז היא בירת בוליביה, וגם סוקרה. סוקרה היא הבירה הרישמית אבל המשכן הרישמי של הנשיא והקונגרס זה בלה