פותחים גן חיות-שרשור לשבת
-
פותחים גן חיות-שרשור לשבתמבטים של חיות....אחד מהורהר שלא שם לב שמצלמים אותו (צולם בגן החיות בחיפה) והשני חצי בהלם חצי נוזף בי שעשיתי לו תמונת פאפרצ'י....(צולם ביער האיילים באודם).
-
פותחים גן חיות-שרשור לשבתרנצ'י אחזיר לך עם סלמנדרה ממקדוניה בקניון מטקה גם היא יצאה לפוש אחרי הגשם
רחל לבון
-
חיטהורן
-
חיטהורן
-
חיטהורן
-
חיטהורן
-
פרפרים בכל מיני צבעיםבן זוגי חובב פרפרים וכמעט בכל נסיעה אנחנו מבקרים בחוות פרפרים אחת לפחות.
היינו בחוות באנגליה, שוויץ, צרפת ובארה"ב בעידן הטרום דיגיטלי וטרום ילדים ולכן תמונות יש לי רק מבלגיהולנד ומישראל.
שתי הראשונות מחממת הפרפרים ליד ברוז'.
-
פרפרים בכל מיני צבעיםילדה ישראלית עם פרפר בלגי בחווה פצפונת על גבול הולנד, סמוך למסטריכט ופרפר ישראלי בחממת פרפרים בגבעת ברנר.
-
חיות פרווהשועלי שלנו רק בן שנה וחצי וכבר הספיק לבקר בשלוש ארצות....
-
תנינים בניו אורלינסהתנינים האלו צולמו לפני כשנתיים בעת שייט בביצות של ניו אורלינס. עד היום אני לא יודע אם הם התקרבו אלינו בגלל המרשמלו שהמדריך זרק להם או בגלל שהריחו בשר אדם..
בכל מקה, לא חשוב למה הם התקרבו, זה היה מחזה מרהיב. -
פותחים גן חיות-שרשור לשבתילדים וחיות הם שילוב מנצח....
שתי תמונות אהובות עלי שצולמו ב'סתם' רפת קיבוצית בעין חרוד.
-
תנינים בניו אורלינסהתמונות לא עלו משום מה.מנסה שוב.
-
תנינים בניו אורלינסועוד תמונה אחת מברצלונה של כלבלב שעזר לאדונו לאסוף מעות.
-
פרפרים בכל מיני צבעיםפרפר הולנדי במערב הולנד.
-
פותחים גן חיות-שרשור לשבתואפרופו ילדים וחיות, לפעמים מה שנחמד בתמונה זו דווקא התגובה של הילד לחיה.
-
פותחים גן חיות-שרשור לשבתנכון!!!
תגובות של ילדים, מדהים, כאן נכדתי וכלבתנו המאוד גדולה
-
פותחים גן חיות-שרשור לשבתהפרות השוויצריות שבדקו מי בא להפריע להם - הן היו עסוקות בליקוק אחת את השניה ותקעו בנו כזה מבט כשהתקרבנו
-
פותחים גן חיות-שרשור לשבתיונית
כנראה זה בא לך כל שנה בתחילת נובמבר
הנה כאן בפורום שלנו בקישורים המהירים בצד שמאל למטה
פתחת בנובמבר 2008 את האשכול הבא
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1028033/
את כל החיות שלי בזבזתי שם.חבל למחזר שוב....
ג'מוס -
אוסטרליה זה לא כאןגן גורו בניר דוד.
-
אוסטרליה זה לא כאן