ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קמפינג לחסרי ניסיון

פורום טיולים בארץ
    קמפינג
    3
    3
    828
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • amirHT
      amirHT נערך לאחרונה על ידי

היי, אנחנו רוצים לצאת לחופשה עם הילדים במחיר שפוי, וכולם אומרים לנו שקמפינג זה האופציה הכי טובה. אבל אנחנו ממש לא מבינים בקמפינג ואין לנו אוהל ויש לנו תינוק קטן, אז חשבנו אולי ללכת לאחד המקומות האלה שיש להם אוהלים מוכנים מראש – זה יותר זול מצימר, נכון? וזה לא דורש מאיתנו עבודה יותר מדי, נכון? ומה טווח המחירים לאוהל משפחתי כזה (ממוזג או לא) באתר עם כל השירותים? קראתי פה https://ononews.co.il/sections/the-experts/החופשה-האולטימטיבית-קמפינג-בצפון-ק/ על אתר אחד כזה עם הרבה אטרקציות – מישהו היה שם? השירותים והמקלחות במצב טוב? מתאימים למקלחת של תינוק? והאטרקציות האלה כלולות במחיר של האוהל או חלקן? אני אשמח גם לעוד המלצות על מתחמים כאלה של אוהלים – חוף דוגה למשל? הוא נחמד או עמוס? ומה עוד יש באזור שאפשר לבדוק?
      גדליהו מהגרעין מטיילבארץובעולם 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין @amirHT נערך לאחרונה על ידי גדליהו מהגרעין

@amirHT

כבר הרבה זמן לא עשיתי קמפינג בישראל, והתנאים בטוח השתפרו. לדעתי מה שאתם מתארים הוא יותר גלמפינג- שזה חוויה מעודנת “יוקרתית” קצת, של קמפינג- ויכולה להיות לא זולה. כדאי להשוות מחיר לקניית אוהל- כי האוהל יספיק לכם להרבה יותר פעמים- אם החוויה תמצא חן בעיניכם.

לישראל לא צריך אוהל סופר יוקרתי- כי תנאי מזג האוויר די ידועים. אוהל איגלו בגודל מתאים למשפחה יספיק- כשעשינו זאת עם תינוקת- יש לכם כמה אופציות- שהאוהל יהיה גדול מספיק להכיל גם לול מתקפל  . אנחנו היינו עם מזרון מתנפח ( צריך גם משאבה כמובן) – רק שהתינוקת ( היתה 11 חודש כשתחלנו) התגלגלה המון בלילה  , ככה שהשינה שלה היתה מעולה, שלנו קצת פחות.

קחו בחשבון שאוהל בפעם הראשונה יצריך מכם קצת הוצאה- שתחזיק להרבה יותר פעמים. אח”כ זה השלמות ככל שמתפתחים עם הציוד ( מגיע גם הצורך בציוד מטבח, שקש”ים וכו’- תלוי לאן נוסעים ומה בתוכנית...)

לגבי מקלחת- זו מקלחת של מבוגר- בד”כ תאים- ככה שמישהו מהמבוגרים היה נכנס עם התינוק ומחזיק אותו על הידיים וככה רוחץ אותו.. קצת יותר אופרציה.

בהצלחה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מטיילבארץובעולם
          מטיילבארץובעולם @amirHT נערך לאחרונה על ידי

@amirHT

אני קניתי אוהל בחברה בשם iCamp שעלה לי 300 שח. אוהל קטן אבל מחזיק לי כבר שנה ומלא פעמים פתחתי וסגרתי. זה מנגנון טואומטי ככה שנפתח ונסגר בשניות. יש גם אוהלים יותר יקרים.

יש את יער איילים בצפון שהכל שם נקי ומסודר.

יש חניוני לילה של רשות הטבע והגנים ששם פחות ברמה אבל עדיין בסדר ועולה 40 למבוגר ו 30 לילד.

לדעתי קמפינג זה נחמד נניח ל2 לילות. מעבר לזה נהפך למעיק ואני לא סוחב איתי בדרך כלל מלא אוכל וסירים. יש בחניוני לילה גז ועמדות וכן מקררים לשימוש.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון