מכנסי טיולים
-
אני מחפשת מכנסיים מתפרקים.
יש למישהו המלצות על דגמים לנשים? מה לוקחים בדרך כלל? עמיד יותר? פחות? כדאי בד עבה או דק?
אני נוסעת לדרום אמריקה בינואר לחצי שנה בערך...טרקים בעיקר בפטגוניה (בינואר) ופרו (אפריל? משהו כזה..)...
הייתי בלמטייל ומדדתי כמה מכנסיים, והיו כמה עם בד ניילון כזה שממש לא אהבתי...יש יתרון שאני מפספסת?
מדדתי עוד זוג של מרמוט, והוא היה די עבה...אבל לא הייתי בטוחה אז באתי לשאול פה..
תודה.. -
מכנסי טיוליםמכנסי ניילון הם המכנסיים האולטימטיביים לטרקים.
הם חזקים, הם מנדפים זיעה והיתרון העיקרי שהם מתייבשים מהר. יורד עליך גשם? תוך חצי שעה מהרגע שהסתיים הגשם המכנסים יבשים.
זה בניגוד למכנסי כותנה, שלוקח להם שעות להתייבש שביום ממוצע זה עניין של אי נוחות, ובאיזורים קרים זה יכול להיות ההבדל בין היפותרמיה לטיול כיפי.
לי אישית יש רק מילים טובות על מכנסים מתפרקים Horizon של חברת North Face. כל טרק באוסטרליה וניו זילנד עשיתי איתם, ומאז שחזרתי ארצה (לפני כשנתיים) כל טיול אני מטייל איתם, ואני רוכב איתם על האופניים לאוניברסיטה (רכיבה של חצי שעה- 40 דקות כ כיוון) והם מחזיקים פצצה. ה מהניסיון שלי
אני אישית מאמין שכל מכנסי ניילון של חברות כמו North Face, Columbia, Mountain Hardwear, Mammut, Salewa, Marmot, Lowe Alpine
יעשו את העבודה.
-
מכנסי טיוליםאולי אתה מכיר דגמים שבדרך כלל נשים קונות?
המכנס של מרמוט שמדדתי היה כל כך גבוה, שזה כבר לא נוח וכשהורדתי אותו קצת זה הרגיש לי כמו מדי ב' בצבא ששמים נמוך, וממש לא נוח לזוז עם זה... (אלא אם כן זה מישור) אם צריך להרים רגליים זה נורא.
-
מכנסי טיוליםאת יכולה לנסות גזרת גברים גם - נשים או גברים זה עניין של גזרה זה הכל. -
מכנסי טיוליםלי היו מחנסי טיולים של Columbia ואחבתי אותם מאוד. גזרה נחוכה, בד דק שמתייבש מאוד מחר ומאוד עמידים - החזיקו לי את שביל ישראל וטיול של חצי שנה בדרום אמריקה עד שהתחילו להקרע. אבל הם לא מתפרקים.
הנה המכנס: http://shop.lametayel.co.il/cgi-bin/lametayel/EL8683.html#
ובכללי לדעתי עדיף לקנות מכנסיים דקים, אם קר פשוט מוסיפים עוד שכבה מתחת. -
מכנסי טיוליםמה אתם אומרים אגב על מכנסי טרקים של wildcat ??
זה מה שאני קניתי אחרי שמדדתי הרבה מכנסים ואף אחד מהם לא היה לי נוח.