ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עכו עם החבר'ה

פורום טיולי משפחות
    4
    11
    2367
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אמה
      אמה נערך לאחרונה על ידי

לאחר ששאלתי,והתיעצתי לגבי טיול מחלקתי שלנו(לא,לא מחלקה סגורה,עדיין),למרות שהמסלול היה לא חלוצי,בכל זאת החלטתי לעלות אותו כאן.לספר לחבר'ה של ערב Laughing
      הכל התחיל מזה ששנתיים לא נסענו לטיול מחלקתי ,הנהוג במקום העבודה שלי.היינו מאוד עסוקים בעליה לאויר עם התוכנה החדשה ולאחר שכבר עלינו,באיחור סולידי של שנה,היינו עסוקים להפנים אותה.ואז,כאשר סוף סוף ראינו קצת אור...שברתי כתף.קיבלתי מהחבר'ה קריאה לדגל.מה את חושבת לך?כך סתם תשבי לך בבית?תארגני טיול מחלקה.
      המשימה לא קלה בכלל.איפה עוד לא היינו(היו)?קיבוצים לא בתחום הטיול.לא הולכים עם סנדוויץ מהבית למסעדה Laughing מושבים עם לקוחות טורדניים גם מחוץ לתחום.
      אני מאוד אוהבת את ירושליים.ניסיתי למשוך לכיוון עין כרם,בה עוד לא טיילתי כמו שצריך,והמוזיאון החדש.קיבלתי ווטו.שוב ירושלים??
      אז איפה מזמן לא הייתי?עם אני כבר מארגנת,אז עכו.מה גם שג'מוס עשה לי חשק כבר מזמן עם בית הכנסת המיוחד.אל דאגה הקיבוצניקים החמודים שלי, גם אותו הוציאו לי מהסמסלול.
      עכו אז עכו.ניסיתי לקחת את עבדו המדריך,אבל הוא היה עסוק באותו תאריך ולשנות לא יכולנו.הומלץ מאוד אורן שוורץ.האמת לא שמעתי עליו,ותחילה גם נמסר שם שגוי,אריה שוורץ-עליו בכלל לא שמעתי.שמחתי על דורון,השכן שלי, ובעל חברת מטיילים עם דורון.עד שהגענו לנושא האוכל הכל היה בסדר,כאן ציפתה לי הפתעה.צריך מסעדה כשרה בעכו.יש שתיים,את אושפזין ומסעדה בקנטרי של מלון חוף התמרים.אושפזין נראה ונשמעה בסדר גמור,יפה בתמונות וגם מנות לא יקרות מידי,אבל..החברה רצו ארוחה טובה במיוחד.מגיע לנו Laughing וכאן נכנסו לתמונה חברי הפורום.מסעדות טובות לא חסר אבל כשרות??
      כך הגענו למורגנפלד,באכזיב.לא זולה בכלל,אבל טובה.
      יום לפני הטיול כשהכל כבר סגור,המסלול,השייט,המדריך המנות הצמחוניות וקפה ומאפה...מורגנפלד מודיע שמעביר אותנו למסעדה אחרת שלו,באותו השם,אבל בבצת.התגובות על בצת על הפנים,ואני בפניקה.
      מתקשרת למורגנפלד,כועסת על ההעברה,מספרת על התגובות ,על אפשרות לחזור לאושפזין ובעיקר מקווה לטוב.
      ב8.30 יוצאים 14 חבר'ה בהסעה מאורגנת במיניבוס,כמו תלמידים טובים,לטיול.דאגנו מראש לפירות,שתיה,וכובעים.חטיפים אין-כולם בדיאטה. Laughing בדרך אוספים את המדריך,אורן שוורץ,שבינתיים כבר מצאתי עליו חומר אפילו כאן בבית,באתר למטייל Surprised .
      התחנה הראשונה גני הבאהיים בעכו.בדרך אורן מספר על קו רכבת החדש ,עליו מספרים השלטים בדרך,על הרכבת עדיין אין מה לדבר.
      גן הבאהיים בעכו קטן הרבה יותר,יפה מאוד.מקבלים הסבר מאוד מפורט ומעמיק מאורן על ראשי הבאהיים,על החיים על המנהגים.בקיצור מעניין מאטד.לי אישית הפריעה בגןחוסר אפשרות לטייל בו.הולכים בשביל מסמן וזהו.מצד שני אולי בגלל זה שאנו הישראלים לא כל כך מקפידים על סדר ונקיון?דרך אגב,בכניסה לגן,אסור ללעוס מסתיקים,כמובן אסור לעשן,אסור להשמיע מוזיקה,מותר לצלם.
      123 מוקטן.jpg מוקטן11.jpg
      123 מוקטן.jpg(גודל:7.52KB)מוקטן11.jpg(גודל:11.34KB)

123 מוקטן.jpgמוקטן11.jpg
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

עכו עם החבר'ה
        מכיון שהפעם ארוחת בוקר היתה מוקדמת ובחדר האוכל,לאחר הבאהיים נכנסנו לסנטר, בכניסה לעכו ,לקפה ומאפה.את הדיאטה השארנו במיניבוס,עם הפירות.מה גם שהחבר'ה המעשנים היו מעל שעתיים ללא חמצן.הקפה לוקח יותר מידי זמן ואני כבר מאיצה במדריך,לעכו.
        בעכו,מתוכנן היה את אולמות האבירים,את החאן עכו מתחת לאדמה ומעל,שייט במלכת עכו והשוק.הביקור באולמות האבירים ומעברי עכו מתחת לאדמה היה מדהים.במיוחד עם ההסברים והסיפורין של אורן,בעל ידע רב מאוד וסגנון מיוחד של הדרכה.אפילו המחיז לנו קטע מסויים עם תלבושת מיוחדת ובמבטע ערבי.המקום דומה קצת למנהרות הכותל.אהבנו מאוד את המעברים התת קרקעיים ובמיוחד את ההסברים שמערכת הביוב המרכזית של הגספיטלריים.הפתיעה אותנו לגמרי.על השוק ויתרנו ,לא נשאר זמן היה זה או שוק או שייט.קבילנו ספינה קטנה ויצאנו לים,קרוב לחומות הנמל,עם בסרים של הסקיפר ושל אורן.התלהבות מהשייט היתה גדולה.היה ממש כייף.במיוחד לראות מן הים את כל אותם המקומות שרגע לפני אורן הסביר אליהם.
        אולמות האבירים התקרה באולמות האבירים
        אולמות האבירים(גודל:5.43KB)התקרה באולמות האבירים(גודל:5.12KB)

אולמות האביריםהתקרה באולמות האבירים
        • אמה
          אמה נערך לאחרונה על ידי

עכו עם החבר'ה
          *בחיי שהפכתי את התמונה Embarassed

12345 מוקטן.jpg מוקרטן 111.jpg
          12345 מוקטן.jpg(גודל:6.06KB)מוקרטן 111.jpg(גודל:6.73KB)

12345 מוקטן.jpgמוקרטן 111.jpg
          • אמה
            אמה נערך לאחרונה על ידי

עכו עם החבר'ה

אורן המדריך בית בן מאה עם תריסים מקוריים
            אורן המדריך(גודל:6.63KB)בית בן מאה עם תריסים מקוריים(גודל:8.06KB)

אורן המדריךבית בן מאה עם תריסים מקוריים
            • אמה
              אמה נערך לאחרונה על ידי

עכו עם החבר'ה

הדג על החוף מבט מהספינה
              הדג על החוף(גודל:6.68KB)מבט מהספינה(גודל:5.71KB)

מבט מהספינההדג על החוף
              • Ronen. 0
                Ronen. 0 נערך לאחרונה על ידי

עכו עם החבר'ה
                יופי של טיול-מדריך עלא כיפק-ניכר שנהניתם.
                עין כרם פעם הבאה..
                • אמה
                  אמה נערך לאחרונה על ידי

עכו עם החבר'ה
                  השייט באמת מומלץ,אבל דווקא בספינה הקטנה האנטימית.בעל הספינה סיפר שרכש לאחרונה ספינה עם תחתחית זכוכית כמו באילת.מעניין מה רואים בים התיכון? מקווה שלא את הלכלוך.
                  אי הזבוב הנמל
                  אי הזבוב(גודל:6.40KB)הנמל(גודל:3.09KB)

אי הזבובהנמל
                  • לבון רחל  קולומבוסית
                    לבון רחל קולומבוסית נערך לאחרונה על ידי

עכו עם החבר'ה
                    אמה איזה יופי של טיול מחלקתי היה לכם. אפשר להצטרף למחלקה שלכם?
                    גם אני רוצה טיול כזה...

רחל לבון
                    • אמה
                      אמה נערך לאחרונה על ידי

עכו עם החבר'ה
                      התקשרתי למורגנשטיין לבקש ארכה,אנו באיחור ואני רואה איך את ראש הנקרה כבר לא נספיק.יכולנו לקצר זמנים אם היינו אוכלים בעכו.
                      http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=5822
                      מגיעים למסעדה,רק אנו בפנים,בחוץ יושב זוג אחד.ההרגשה של בית.תחילה אומרים למלצרית שעד 17 חייבים לזוז אבל רגע אחרי מעדיפים להישאר וסיים את היום בנחת ואם האוכל הרב.המקום בבצת,נראה פחות יפה מהתמונות של המסעדה באכזיב.אבל האוכל מעולה,ובשפע.אפילו יש תוספות שלא היו רשומות בהזמנה,אולי בגלל הכעסים שלי.הירקות על הגריל והסלטים טובים וטעימים,הבשרים מעולים וגודל המנה 350 גרם.רצוי הרבה וטוב?קיבלו.גלידה פזיפלורה להעברת הטעם בין הנקנקיות,האלפנדוס והקבבים למנה הבשרית.אפשר לקבל עוד??קוטפים לנו מנדרינות ישר מהעץ,ומנה האחרונה של שטרודל אפל עם גלידה ענקית,או שוקולד חמה עם גלידה.לאחר שאחרוני המלקקים מסיימים,אני שואלת בזהירות אם אפשר לוותר על גלידה בסיום הטיול, מר לק? אין יותר מקום,אפילו לא לגלידה.
                      מי שרצה קיבלת תוספת גלידה או קצפת.מקבלת אישור ועולים למיניבוס.
                      בדרך,אם הפקקים של יום חמישיםףכדי שלא נמות מרעב,מחסלים את הפירות.
                      הטיול היה מאוד מוצלח.כולם מאוד נהנו.הכל היה יפה ומיוחד.
                      סיכמנו על דבר אחד שצריך לשפר-בפעם הבאה מטיילים באביב,כשהיום ארוך יותר.ומגיעים גם לנקרות וסרטן התלת מימד "רכבת השלום" Laughing .
                      רעיונות לטיול הבא אפשר להציעה כבר מעכשיו Laughing
                      אמה
                      • ראש הנקרה
                      • אולמות האבירים
                      • מלכת עכו-השייט
                      • אורן שוורץ
                      • גן הבאהיים עכו
                      • מטיילים עם דורון
                      • שירלי
                        שירלי נערך לאחרונה על ידי

עכו עם החבר'ה

הי אמה
                        שמחה לראות שנהנית.
                        התמונות יפות ומוכרות.
                        אצלינו זה די קל"ב....
                        • אמה
                          אמה נערך לאחרונה על ידי

עכו עם החבר'ה
                          רונן,תודה על הפירגון.
                          עם עבדו אני מקווה שעוד יצא לנו לטייל.שמענו עליו שבחים מנהג המיניבוס שלנו.
                          רחל,כרגע אנו במצוקת חדרים Laughing אבל ברגע שיפתרו את בעיית האכלוס,מי יודע??? Laughing Laughing
                          האמת שאצלינו באמת שמים את הדגש גם לחלק החברתי.בסופי שבוע המפעליים מאוד מקפידים גם על תוכן.תמיד יש חלק אומנותי אכותי,טיולים וגם כניסה לספא חינם.כך שנהנים מכל העולמות.גם בדרך ל..יש טיולים וארוחות.למשל בדרך לים המלח,למדנו וביקרנו במוזיאון הזכוכית ומוזיאון הבובות בארד-מומלץ מאוד.נהנינו בשניהם.תמיד מקפדים על ארוחת ערב משותפת אחת גדולה לכולם.יום כייף משפחות בפארק המיים נוה ים בסוף הקייץ-כמובן גם כולל הכל מכל.זה באמת מאוד נעים.
                          מחלקת השיווק למשל היתה ביום חמישי בטיול חנוכיות בירושלים.פעם שלישית עם אותו מדריך.המלצתי עליו כבר בפורום.פשוט מקסים
                          http://www.d-halev.co.il/110854/%D7%9C%D7%99%D7%9C-%D7%9B%D7 %95%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%93%D7%94-%D7%91%D7%95% D7%A7%D7%A8
                          שירלי,אני באופן כללי אוהבת מאוד עתיקות.פעם ,כשיינו נוסעים לחמת גדר הייתי נכנסת כל פעם לעתיקות שם,ירושלים בשבילי זו גן עדן Very Happy ,במיוחד עכשיו כשהיא קצת יותר נקיה ומשופצת.יפה,לאחר הנקיון הגדול.אהבתי את עכו,היינו בה כמה פעמים אבל לפני שנים. כואב על הלכלוך מסביב,חלק גדול תלוי בתושבים עצמם,אין ספק שאפשר לפתח את העיר, לעיר תיירותית.יש בה הכל.אנו מתפלאים מעיירות חוף בחו"ל ובבית מזניחים את הפנינות חמד אמיתיות.חבל.
                          למרות שפחות נהניתי שנה שעברה בוואדי ניסנס,בוחנת אפשרות לשוב לחיפה בכריסמס או לנסות את נצרת?

*למי שרוצה להתאכסן בעכו ללינה קצת שונה,החברות היו במלון עכוטל,ומאוד נהנו,גם מסעדת המלון מאוד נחשבת,מתאימה גם לאירועים קטנים.אבל שוב,לנו (בעבודה)לא התאימה,יש בה פירות ים.

http://www.tzofit.co.il/id/9877100
                          אמה
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון