תוקף דרכון+ויזה לארה"ב
-
אני די בטוחה, אבל רק כדי ללמוד מניסיון החברים פה: אני נוסעת באפריל 2011 לארה"ב עם דרכון שתוקפו נובמבר 2011 וויזה שתקפה עד 2012.
לגבי הדרכון- האם יהווה בעיה? בד"כ צריך תוקף של חצי שנה מזמן הנסיעה ופה זה 7 חודשים, קצת גבולי...
לגבי הויזה- עשיתי אותה ב2002 ואז נתנו אותה לתקופות ארוכות, האם אני צריכה לחדש אותה או לתקף אותה?
תודה למגיבים ונסיעה טובה לכולם! -
תוקף דרכון+ויזה לארה"בנראה לי שאת בסדר. כלומר, בזמן הכניסה לארה"ב הדרכון שלך יהיה תקף לעוד 6 חודשים.
לגבי הויזה, אז בכלל אין בעיה. ניתן להכנס לארה"ב גם ביום האחרון של הויזה. משמעות הויזה היא פרק הזמן שבו ניתן להגיע לארה"ב ולבקש להכנס בשעריה. אין חובה שהויזה תהיה בתוקף כל זמן הביקור.
ובמקרה שלך, הויזה אמורה להשאר בתוקף גם לאחר היציאה מארה"ב, כך שלחלוטין אין שום בעיה.
-
תוקף דרכון+ויזה לארה"בdhz אתה בטוח שהויזה היא רק לכניסה?
עד כמה שלי ידוע גם לשהייה. לא שבמקרה זה, זה רלווונטי.
ולשואלת: את לא כותבת כמה זמן את רוצה להשאר.
כיון ששהייה מאושרת בד"כ לשלושה חודשים או חצי שנה, אם את רק נוסעת לטיול בטווח הזמן הזה לא אמורה להיות בעיה.
רצוי שתדעי לספר תכניתך כשאת מגיעה בשערי ארצות הברית. אותנו "תחקרו" לגבי התכנית שלנו. -
תוקף דרכון+ויזה לארה"בויזה בהגדרה (בכל מדינה) היא אשרת כניסה. את משך אשרת השהיה קובע קצין ההגירה בגבול ואין לזה קשר לתוקף הויזה. הויזה צריכה להיות בתוקף ביום הכניסה לארה"ב. הסעיף המגביל היחיד פה הוא אם מתכוונים לצאת מגבולות ארה"ב לקנדה, מקסיקו או יעדים אחרים ולחזור (קרוזים למשל) ואז הויזה חייבת להיות בתוקף גם ליום בו תיכנסו שוב לארה"ב.
לגבי הדרכון, מתמטיקה פשוטה מראה כי 7>6 ולכן אם הדרישה היא 6 חודשים, אז 7 חודשים תוקף של דרכון זה מספיק מהחלט.
-
תוקף דרכון+ויזה לארה"בתודה על ההסבר.
השכלתי