אני במשבר כפפות. זקוק להמלצה.
-
לפני כ-3-4 שנים, חשבתי שקניתי את הכפפות האופטימליות עבורי. דגם הכניסה של המותג הנחשב Level One שעלה כמה מאות טובות של שקלים וכולל בד Gore Tex.
כבר בפעם פעמיים שעברו, התחלתי להבין שהכפפות אמנם נוחות מאוד לשימוש ואחיזה, אבל לא כאלה טובות בבידוד חום, ובפעם האחרונה לפני כחודש כבר היה לי ממש קפוא בידיים, בעיקר במפרק האחרון בקצה האצבעות, וזאת למרות שמזג האוויר לא היה קר במיוחד, באיזור המינוס 5 פלוס-מינוס.
ייתכן שזה גם משהו שבא עם הגיל והרגישות אצלי לקור בידיים הולכת ועולה.
אז אני צריך המלצה לכפפות שכמובן יהיו נוחות אבל גם שיחממו הכי בטירוף שיכול להיות, בעיקר בקצות האצבעות.
איזה כפפות ידועות בזה?
ואולי בכלל כדאי לנסות כפפות בעלות חימום חשמלי עם סוללה נטענת? מישהו ניסה ונהנה? ראיתי ברשת שכבר יש לפחות 5 חברות שמייצרות כאלה, כולל כאלה הכוללות בד Gore Tex.
בתור התחלה, בואו נניח שאין מגבלת תקציב. אני גולש סקי.
תודה!
-
היו לי כפפות עם חימום. עלו לי ים כסף, והתקלקלו כל כך מהר, שזרקתי אותן בחופשה הראשונה או השניה. הפתרון שלי לימים קשים- כפפות דקות פנימיות, כפפות טובות חיצוניות ומבודדות היטב של מותג אמריקאי מוכר, והכי חשוב זה שקיות חימום מבוססות אבקת ברזל (כדוגמת hot hands או toasty hands) שאני קונה בוולמארט ב 6 דולר לעשיריה. אני פותחת אותן 10 דקות מראש, הן מתחממות ומארחות לי לחברה כל היום. לפעמים הן חמימות גם למחרת, אבל ברור שזורקים. בימים קרים במיוחד אני אפילו מכניסה שתיים.
יש ימים שאני מחבקת את החימום הזה וזה מחזיק לי את האצבעות לאורך כל היום (לעולם לא אשכח את הכפפות שנפלו לי לשירותי הבול פגיעה בחלק הכי רחוק בוייל, ביום הכי קר שהייתי בו בחיים, עם החימום והכל, ולכן הטיפ השני שלי הוא כפפות ספייר בתיק הגב).
-
יופי של טיפים. בהחלט אנסה. תודה רבה!
-
בחופשה הבאה שלך תמדוד דגמים שונים של הסטרה השוויצרית עשויי עור עם כפפה פנימית דקה מבד. הmittens מחממים יותר אך לא אהבתי את האחיזה במקלות למי שזקוק לאצבע, יש את הלובסטר. וכמובן הדגמים הרגילים של כל המדריכים הנחשבים באלפים