יפן - פעם ראשונה
-
שלום לכולם
רוצה לטוס עם הילד לפארק יוניברסל ונארוטו בדרום יפן {אם אפשר לקרוא לזה כך}
טיול בר מצווה
שבוע וחצי?? שבועיים ויותר?.
אשמח לטיפים ,הארות, דברים חיונים שצריך לדעת..,אוכל כשר,
איך מגיעים לאיזור הפארק?
מחפש טיסות לאזור סוף אוגוסט
ראיתי 1000$ +- {חברת תעופה מומלצת?}
כמו כן אם יש קישורים רלוונטיים ,בלוגים {לא מצאתי}
תודה רבה
-
פארק יוניברסל זה ע"י אוסקה. לבר מצווה זה יופי. מעריך 2-3 ימים. 20 דקות רכבת מתחנת הרכבת אוסקה.
נארוטו זה גשר מדהים שאפשר ללכת מתחתיו ולהתפעל מהמבנה שלו מלמעלה ומהים מלא המערבולות מתחתיו.
אפשר לקחת ספינה אל אותן מערבולות. נארוטו זו גם עיר ציורית בכניסה לאי היפני הרביעי בגודלו - שיקוקו. ממנה אפשר להכנס לאי לטיול רכוב מהנה.
נארוטו זו גם סידרת מאנגה שהפכה לסדרות אנימציה ולסרטים.
אז למה אתה מתכוון?
חוץ מזה שבועיים ביפן (היכן שלא יהיה) זה יופי. שלשה - מעולה ארבעה ויותר - חלום.
1000$ זה לא רע, תלוי במסלול.
אוכל כשר (חבל ביפן) - לא התחום שלי.
תשאל ותקבל תשובות

-
בוקר טוב
תודה רבה
הטיול אמור להיות מכוון מאנגה ונארוטו {הדמות} ראינו שיש פארק שנקרא NARUTO PARK אבל מסתבר ,תקנו אותי אם אני טועה, שזה משהו לא גדול ומרהיב כמו יוניברסל {משהו קטן עם משימות שצריך לעשות?}
בכל אופן הטיול אמור להיות מכוון מאנגה ונרוטו ברור שנוסיף עליו נופים ,מקדשים,תרבות וכו.. אבל צריך להבין קודם כל איפה אני "נפגש" עם נרוטו ומנגה הכי "חזק"
תודה רבה
מקווה שהסברתי את עצמי נכון
-
בשלב זה יפן סגורה לתיירים ויש תמיכה רבה של האזרחים בכך. אחת התחזיות שקראתי דיברה על פתיחה לתיירות באוקטובר. כמובן שאי אפשר לדעת, אבל לא הייתי קונה כרטיסים לאוגוסט הקרוב בשלב זה. לפי מה שראיתי פארק נארוטו מומלץ מאוד למי שמכיר את נארוטו. זה אכן לא פארק שעשועים רגיל אלא משהו מוכוון משימות. הוא קרוב לאוסקה. גם פארק יוניברסל קרוב לאוסקה והוא בהחלט שווה ביקור. בטוקיו בקרנו באזור בו היו חנויות על גבי חנויות מאנגה, אני משערת שזו יכולה להיות חווייה מדהימה לחובבי הז'אנר. אני רק רוצה לציין שביולי אוגוסט מזג האויר חם ולח באופן קיצוני, מי שרגיש לעניין צריך לקחת את זה בחשבון.
-
תודה רבה
באזיה איזור בידוק נמצאות החניות מאנגה?
-
חנויות מאנגה יש בשפע ברובע אקיהאבארה וגם באזור אודייבה יש כל מיני דברים שקשורים לנושא. .