ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עמק וכאו- שינוי תכנית.

פורום אירופה
    אוסטריה
    1
    1
    70
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ח.ג
      ח.ג נערך לאחרונה על ידי

מקוים לטוס לאוסטריה. כבר הזמנו מקומות לינה בהתאם לתכנית טיסה, אלא שהודיעו לנו על שינויים בשעות הטיסה.

בתכנית היתה נחיתה ביום שני בשעה 14:00 חשבנו להגיע אחר הצהריים למקום לינה באגסבך ולטייל 3 ימים מלאים.

בתכנית החדשה הנחיתה לקראת 23:00 מה שאומר שנישאר ללון בשדה התעופה ונקבל רכב למחרת בבוקר יום שלישי.

יש למישהו הצעה איך לחלק את התוכן בימים

בתכנון לימים שלישי עד חמישי היה:

להגיע ל Dürnstein ולצאת לשייט. לא ברור לי האם השייט לכוון קרמס או לכיוון מלק יפה יותר..

האם יש זמן לטייל במלק בין השייט הלוך וחזור ואולי בכלל כדאי לחזור באוטובוס?.

להגיע לKrems ו טירת Aggstein ואם מספיקים באותו יום גם לMelk אם לא טיילנו בהן ביום השייט..להגיע לWeissenkirchen

לנסוע לTulin (אם שווה לנסוע אליה) ממנה לSankt Polten ואם לא הספקנו בימים הקודמים אז לטירת אגשטיין.

ביום שישי לנסוע לגמונדן ללינה בבאד אישל. רשמתי לי שכדאי לעצור לתצפיות על הגשר/סכר ליד Priel.

האם כדאי לנסוע ל Scheibs . הדרך יפה?

נשמח גם אם נוכל למצוא מסלול לטיול רגלי בחיק הטבע.

בעקבות השינוי והיציאה משדה התעופה רק בשלישי בבוקר אני מניחה שכדאי לעצור בנקודות ענין בדרך. היכן? אפשר לנסוע דרך טולין.

האם עצירה והשארת הרכב בחניה אם כל הציוד שלנו בטוחה בטולין? היכן הכי כדאי לטייל בה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 1 / 1
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון