טיול פרטי למרוקו מרץ 2022
-
טיול פרטי במרוקו 11/3 - 22/3 2022
אשתי ואני 60+ נסענו למרוקו בטיול שארגנו לעצמנו.
המסלול כלל את המדבר מדרום למרקש עד לדיונות של MERZUGA על גבול הסהרה, מרקש. האטלס הגבוהה בעיקר סביב IMLIL. עשינו יומיים הליכה עם מדריך מקומי בין הכפרים וה.נופים המרהיבים של פסגת הטובוקל ושאר הפסגות מסביב שלמזלנו היו מושלגות.
את הטיול למדבר עשינו עם נהג/מדריך מקומי ורכב צמוד. סה"כ 4 ימים ו 3 לילות התחלה ב אימליל עד למזוגה וחזרה למרקש. הנהג היה נהדר ההסברים שלו עזרו מאוד להבין את מה שקורה כיום במרוקו וכמובן לקח אותנו לכל האתרים המומלצים בדרך. את כל הפרק של הטיול הרגלי באטלס הגבוהה ואת הטיול למדבר עשינו דרך חברת טיולים מקומית בשם Aztat Treks. את החברה מנהל בחור בשם אחמד Aztat .
אחמד נתן לנו שרות יוצא מן הכלל החל בבחירת המסלוליםן דרך המדריכים הנהדרים ובתי המלון שבחר עבורנו. אני ממליץ בחום רב על אחמד אפשר לתקשר איתו דרך האתר שלו Aztat Treks.
את שאר הזמן בילינו בעיר מרקש. היה זמן קסום. ממליץ בחום על ריאד בשם Riad Dar Nuba. ריאד זה בבעלות זוג נחמד הבחור מרוקאי האשה בלגית. בריאד 4 חדרים בלבד. מעוצב בצורה יפה מאוד. אירוח מאוד לבבי ומועיל מבחינת מקומות להסתובב ולקנות. ארוחת הבוקר מפנקת ומי שמכינה אוצה היא נעימה. עוזרת הבית שאחראית על הבישול היא נהדרת. אכלנו שם שתי ארוחות ערב ומאוד נהננו מהבישול שלה
בקיצור . מרוקו נפלאה אנשים נחמדים נופים מדהימים לכיון ההרים המדבר והסהרה. מומלץ בחום וגם מאוד פשוט לארגן.
אליסון אנדרו וזיו אטד קיבוץ עין המפרץ
מוזמנים להתקשר לטלפון שלי לפרטים נוספים 052-3967406 זיו אטד