צפון איטליה בשבוע
-
שלום,
מתכננת טיול למשפחה : זוג הורים ושלושה ילדים בגילאים : 17, 15, 10 בתחילת יוני
לילה ראשון: נחיתה בברגמו ונסיעה ללינה בטרנטו
לילה שני+שלישי+רביעי: לינה בדולומיטים
לילה חמישי+שישי: לינה במילאנו
לילה שביעי: לינה בברגמו לפני הטיסה
ההתלבטות שלי היא היכן להתמקם בדיוק בשלוש הלילות בדולומיטים.
אופציה אחת לדירה שמצאתי היא ב Molini di Tures, Italy
ואופציה שנייה , אך במחיר כפול, היא ב San Martino in Badia, Italy
מה המיקום העדיף והאם שווה לשלם כפול למיקום ב San Martino
הפעילות המועדפת בדולומיטים מסלולי הליכה קצרים וכמה אטרקציות (רכבלים, או כל רעיון אחר שמתאים למתבגרים), בגדול - טיול רגוע
אשמח לעצה:-)
ליאת
-
ליאת אני אצטט לך את יונית מנהלת הפורום. מקום הלינה הוא לא יעד, הוא אמור לשרת את הטיול.הדלומטים הם מקום ענק. השאלה איפה את רוצה לטייל. תקראי ספרים בלוגים סיפורי טיולים תחליטי איפה את רוצה לטייל ואז חפשי מקום לינה שקרוב כמה שיותר אליהם.
הסתכלתי ב 2 המקומות שהצעת Molini di Tures, Italy זה איזור מאוד רחוק ממש בדולמיטים מכל מה שאני מכירה ( וגם מהיעד של מילנו ) המקום השני קרוב יותר אבל עדיין לא מכירה אותו. אולי מצאת מסלולים לידו אבל זו צריכה להיות ההתחלה.
אני מצרפת לך לינק לסיפור הטיול שלנו הצפון איטליה שהתחיל בדולמיטים תמונות לצערי אין ( בעקבות בעייות במלמטייל אבל תראי שבחרנו 2 מוקומות לינה בדולמיטיןם הראשון ששרת את רצוני לראות את אגם בראייס ומסלול 3 השיניים ) והשני באיזור מאוד פופלארי ( שיש בו אין סוף לינות ) באיזור ואל גרנדה.
https://community.lametayel.co.il/topic/97624/%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%94-%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9B%D7%99%D7%A3-%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A6%D7%A8%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA/20?page=1
את מקומות הלינה בחרתי לאחר שבחרתי את הטיולים שאני רוצה.
-
@ayeletback תודה רבה איילת!
אני קוראת את ה"סיפור" שלך באיטליה
הבנתי עכשיו שאת צודקת, שני המיקומים מאוד מרוחקים.אעשה עוד קצת עבודה בעצמי.
ושוב תודה!