אגם בודנזה - בוואריה
-
היי,
רציתי להתייעץ בנוגע ללינה באיזור אגם בודנזה - קונסטנץ.
לפי סקירה כללית של ביקורות וגלישה באתרים נראה שלינדאו זה מקום טוב להתמקם לטיול כוכב (אנחנו מגיעים ממזרח לאגם).
אנו מחפשים מקום לינה שיאפשר לנו לטייל גם בערב באיזור של מקום הלינה, למקרה שהילדים נרדמים בעגלות... (כך היה לנו בגארדה ובאביניון...)
האם לינדאו אכן יעניין גם אחרי רדת השכחה?
האם כדאי ללון באי עצמו? או שחבל להתאמץ למצוא דווקא בפנים ?
תודה -
אגם בודנזה - בוואריהלאיזה אי הכוונה?אי הפרחים??
לא בטוחה שניתן ללון שם וגם אין צורך.
אם אני לא טועה אתם באים מאזור הדרומי,אז לינדאו קרובה יותר.איך היא השעות הערב והלילה,לא יודעת.לטיול כוכב הייתי מתמקמת קצת יותר צפונה ,נגיד ב Friedrichshafen
מלינדאו למיירסברג כ45 דקות.ממירסברג עולים על מעבורת לאי הפרחים ולקונטאנץ.כמובן ניתן להגיע גם בנסיעה הרגילה.
*כל עיירה תהיה מתאימה ללינה.
אמה -
אגם בודנזה - בוואריהלינדאו מקסימה גם לטיול חשיכה.
אבל- לא ברור כמה לילות אתם שם? מהיכן מגיעים(מה עושים ביום שלפני) לאן ממשיכים (מה עושים ביום שאחרי)? אני מהצד הפרקטי של החיים-והלינה בלינדאו עצמה בתוך העיירה לרוב יקרה יותר בדיוק מהסיבות שהיא קסומה ויפה,ואם עולים לפרברים או לכפרים שליד -אז ...כל עיירה וכפר אחר טובים באותה מידה ולכן הלפני והאחרי משמעותיים למתן מענה. -
תודה על התגובות - תשובההיי
אנחנו מגיעים מפוסן, מהמזרח.
מתכננים ללון שם 3 לילות (שלמעשה יהיו 2 ימים מלאים נטו)
לאחר אזור הזה ניסע ככל הנראה ללגולנד (לפני כמה ימים שאלתי על זה בפורום ובאמת החברים לא חשבו שזה רעיון טוב, בינתיים אנחנו ננסה לעשות את זה) ומלגולנד (או אם נוותר אז ישר) למינכן.
התכוונתי לאי שצמוד ללינדאו, אני חושב שזה נחשב חלק מלינדאו עצמה, לא אי הפרחים מינהו (שלשם אנחנו מתכננים להגיע גם)
אני שוקל לחפש צימר או גסטהאוס למקרה שיש בתוך האי - לכן אני שואל האם זה שווה את המאמץ
אם למשל אמצא צימר לזוג ב 70-80 יורו - נראה לי שזה שווה, לא?
איך מבחינת רכבים באי הזה?
משום אני מדמיין את האי הזה כמו ונציה (בלי התעלות..)
תודה. -
תודה על התגובות - תשובהבוקר טוב,
מכיוון שהיינו בטיול יום בלבד בלינדאו,לא הבחנו באי
לינדאו עצמה,עיירה מאוד נעימה,מתויירת מאוד.דווקא מחירים בחנויות סבירים מאוד,ואת רוב המתנות ומזכרות רכשנו בה.החננו מחוץ לחומות העיר ונכנסו דרך חנות כל בו שמייד שמנו לב על המחירים הנמוכים שלה.בחזור,ערכנו את הקניות שם.מחירי לינה בלינדאו מן הסתם יקרים יותר.כנראה על האי גם,אבל...אם רצונכם ללון באי,להנות מהנוף הפנורמי כמה לילות.למה לא?מקומות לינה באי לא חסר(לפי אתר הרשמי)מלונות יהיו יקרים יותר ,נסה לחפש צימרים,הם לא פחות טובים בגרמניה ממלונות.יותר נעימים אפילו,בייתיים.לא בדקתי את המחירים,מהמרת שיהיו סבירים בהשוואה למחירי לינה בסדר גודל כזה בארץ.
לטיול כוכב,זה פחות נוח.נסיעות רבות החוצה ופנימה.
אמה -
לינדאוהיי תודה על התגובה,
לא כל כך הבנתי
היית במרכז לינדאו אבל לא באי?
האם יש עוד מרכז לעיר חוץ מהאי עצמו?
האם אפשר בכלל להתנייד בפנים עם רכב?
בהנחה שאני באמת מוצא צימר שבו המחירים הם סבבה יחסית גם למלונות או צימרים מחוץ לאי,
האם כן שווה לבחור ללון באי עצמו?
גם מטיול כוכב אני פחות חושש, בתכלס אנחנו יוצאים ביום וחוזרים בערב (ואז מטיילים באי בלילה.. שהילדים ישנם)
כך אני פחות או יותר רואה את זה..
עושה הגיון?
תודה -
לינדאולפי סרטון ביוטיוב על אי לינדאו היינו במקומות האלה,יכול להיות שנכנסנו רגלי מבלי לשים לב.את הרכב חנינו מחוץ לחומות העיירה.טיילנו כמה שעות טובות בעיירה.רצינו באותו היום להיכנס לאי הפרחים כך שהזרנו למיירבסרג למעבורת עד 17.00.הכניסה בערב מוזלת ב50% עדיין יש אור יום והגן נסגר ב20.00.עם הקטנים אולי יהיה נעים יותר באור יום?בגדול רוב בתי הקפה נסגרים מוקדם גם סביב אגם בודנזי.הפאבים ומסעדות פתוחות יור.במיירסברג ישבנו עד 21.00-22.00.האמת שבחוץ היה רק לחלוטין.אבל לעשות טיול זוגי לילי יכול להיות נחמד.
http://www.youtube.com/watch?v=W9ibCX3B9VA&feature=relat ed
אם תרצו לצאת לבלות בערב אז אולי כדאי באמת ללון במקומות מרכזיים יותר.מלינה שלנו למרכז מיירסברג למשל היה בערך 10דקות נסיעה.אפשר כמובן היה ללון ממש קרוב למרכז ולפאבים(רעש אין כל כך)אומנם במחיר הרבה יותר גבוהה.שוב תלוי מה מחפשים.
אמה -
לינדאומרכז לינדאו הוא על האי
החניה-בחניונים בחוץ
לינה-הייתי מעדיפה באזור מרסברג-פרידרישהאבן.פחות יקר ועל קו המים או בקו עילי יותר עם נוף לאגם. -
לינדאויונית,תודה על ההבהרה.
טוב לדעת שלא פיספסתי שום אי בלינדאו
.
הבטיילת של מרכז לינדאו ביום מאוד צפופה.
גם אני מושכת בעדינות לאמצע האגם,ואולי קצת לקו עילי עם נוף לאגם.
נראה לי מקסים לשבת על המרפסת עם כוס יין/קפה מול נוף האגם.
כדאי גם לבדוק לאן מובילה המעבורת(זאת שמעלה גם רכבים),בנוסף לקו מיירסברג-קונבטאנץ.כדי לחסוך נסיעות סביב האגם.
במסגרת חפירות בגוגל ראיתי אתר בו מפרסמים כרטיס אגם בודנזי המקנה כל מיני כניסות חינם/מוזלות,כדאי אולי לבדוק
http://www.bodensee.eu/AxCMSwebLive_Sample/upload/Free_attra ctions_Internet_811.pdf
וגם אולי להזמין חוברות מראש
http://www2.dtg.de/intours/PRO/PROStart.asp?k=I
אמה
-
לינדאוהשתמשתי בכרטיס בודנזיי
אבל הוא יעיל למי ששוהה 6 ימים סביב האגם ונכנס גם לאתרים בשולי שוויץ,אגב.
לא לביקור חפוז.