התייעצות לגבי מסלול תאילנד
-
שלום לכולם ותודה מראש ליועצים,
אני מתכנן טיול עם 3 ילדים בגילאים 10,12,15 סוף ספטמבר בתחילת אוקטובר 2022 17 יום נטו (ללא טיסות), אנחנו יודעים שנסיים באיים לפני הטיסה חזרה ונהיה גם כמה ימים בבנקוק:
- חשבנו כחלק מהטיול לבקר באזור KHAO SOK, KHAO LAK וללון גם אולי בקופיפי האם לוותר בגלל מזג בתקופה זו? האם בגלל מזג האוויר אולי כן לטייל טיול קצר (יומיים) באיזור קאו סוק אבל ללון אחכ בקוסמאוי למרות המרחק? או שזה לא עושה שכל.
- האם איזור קנצנ'נבורי ואיזור צ'אנג מאי מאוד דומים ועדיף לבחור אחד מהם ולא את שניהם? ואם צריך לבחור אחד משני האזורים מה עדיף ומדוע? אנחנו כן רוצים לראות שמורות טבע וגם מחפשים אטרקציות לילדים שלא ישתעממו.
תודה מראש,
שמוליק
-
ספטמבר/אוקטובר זה בדיוק על התפר - התקופה בה עונת המונסונים אמורה להסתיים בצד של פוקט ולהתחיל בצד של קוסמוי, כך שמבחינת מזג אוויר קשה לדעת מה יהיה - זה עניין של מזל. אין הגיון לקפוץ בין 2 הצדדים של האיים לזמן קצר - סתם טרטור והוצאה כספית. תבחרו צד ותשארו שם - יש הרבה מה לראות ולעשות בכל אחד מהצדדים (בצד של פוקט יש יותר)
קנצ'נבורי וצ'אנג מאי - אין שום מקום להשוואה. שניהם אזורים של טבע ירוק אבל פה נגמרת ההשוואה. באיזה אזור לבחור - עניין אישי לחלוטין. בקנצ'נבורי אין כלכך אטרציות זה יותר טיול טבע ונופים.
יש לכם 17 יום ואתם רוצים להספיק: בנגקוק, פוקט, קאו סוק, קאו לאק, קופיפי והצפון? ואולי קוסמוי? יותר מידיי מקומות ...