Sluth-עצלן
-
מבקש מידע מעודכן על שמורות בהן ניתן ליצפות בוודאות ומטווח סביר בעצלנים. תודה -
Grumpy - רגזניברחבי דרום אמריקה אפשר פה ושם לראות עצלנים (אלה שעל העצים, הכוונה), כשהסיכוי הכי טוב הוא בבוליביה (בסנטה קרוס יש בגן באמצע העיר כמה), לאו דווקא בשמורות. מבחינת שמורה שעונה על דרישותיך, תצטרך להצפין עד קוסטה ריקה. מנואל אנטוניו (שמאד כדאי לבקר בה גם ב -
sluth-עצלן:Reבוייה טונרי (בוליביה), בחווה בה מתנדבים עם חיות, יש עצלן מתוק וחמוד שאפשר לבקש לראות במידה והוא לא בדיוק בטיול היומי שלו לבקר את שאר הקופים (הוא פשוט עדיין תינוק. והוא הכי מאמי בעולם...
-
הקדמת?! כן ולאאכן מגיעה לבחור מדליית הפעם הראשונה, אבל לגבי להקדים זה לא מדוייק כי לצערי גם אני לא ידעתי את התשובה למרות חיבתי לעצלנים (אני הרי לא אשנא את עצמי...). הכי קרוב לתשובה שאני יכול להגיע זה לספר שבתוכנית טיולים ארגנטינאית שאני מאוד אוהב הופיע פעם עצלן, אבל א -
קואלות - רק בשבדיהלא היה לי ספק שאם צריך לבקש ממישהו שיקריב את עצמו, יעזוב הכל, יוותר על כל ההנאות שבחיים וייסע לבצע מחקר מתיש וקשה בכל מדינות מרכז אמריקה בלי יוצא מהכלל כדי לגלות איפה יש עצלנים - אתה הוא האיש. רוח ההתנדבות שלך מפעימה כל פעם מחדש. -
ראיתי עצלן באיגואסובצד הארגנטיני.בכלל היו שם יותר חיות וציפורים ממה שראינו בעשרה ימים, בשמורות ג`ונגל בצפון פרו ובמקומות שונים על האמזונאס. הסיבה למיעוט בעלי החיים בשמורות היער היא, שהמקומיים אוכלים הכל..אז לא צריך לחפש רחוק, רק להרים ראש ולסרוק ענפים בצמרות עד שרואים גוש ש -
גבעת רםבמשולש שתחום ע''י המוזאון, האוניברסיטה ומלון הולידי-אין. לא צריך להתאמץ. רק צריך לשלם להם משכורת אלקנה -
בקוסטה ריקה יש -
כן אבל לא מדברים על פוליטיקחוץ מזה יש בחירות שם ב 5 לפברואר. ויהיה נשיא חדש בכל אופן כן יש הרבה slouth בקוסטה ריקה אבל השאלה הייתה על דרום אמריקה, אני משאר שינם כאלה ביערות הגשם של ברזיל. אבל אין לי שמץ של מושג שיהיה לכולם רק כיף -
יש למישהו תמונה של עצלן?(ולא תמונות של פוליטקאים, סלבריטים ועצמכם...) -
sluth-עצלן:Reבאמזונס אפשר לראות הרבה עצלנים (אני ראיתי הרבה באזור הגבול קולומביה ברזיל אבל זה לא היה כזה מענין) -
תמונה של עצלן