ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    חוויה דרום אפריקאית למשפחה עם ילדים במרחק שעה קייפטאון

    פורום אפריקה
    דרום אפריקה קייפטאון
    1
    1
    57
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • cafrica.net
      cafrica.net נערך לאחרונה על ידי

      תנועת התיירות לקייפטאון עושה התאוששות מרשימה למרות שכמעט נמחקה על ידי מגפת הקורונה, שיעורי התפוסה והתנועה האווירית כמעט חזרו לרמתם לפני המגיפה.

      אחד המקומות לחוויה דרום אפריקאית למשפחה עם ילדים נמצא במרחק שעה נסיעה מקייפטאון. עם ספא מפתה והבטחה לכיף מבעבע בהרי הבולנד היפים. ממרחצאות מינרליים מרפאים וכלה בפעילויות מהנות באוויר הפתוח, אתר הנופש מציע את כל מה שתצטרכו לחופשה בתקציב סביר למשפחה. אתר הנופש מציע מגוון רחב של יחידות אירוח בשירות עצמי כגון דירות, בתים, וילות ורונדוולים. ישנם גם 60 מפרצי קמפינג' כולם מרוצפים וכוללים נקודת חשמל 15A ומתקני מנגל פרטיים.

      הפעילויות באתר הנופש כוללות בריכות שחייה חיצוניות ומקורות, אמבט מינרלי וג'קוזי, מגלשת מים, טרמפולינות, מיני גולף, צפרות, רכיבה על סוסים, טניס, כדורעף, סנוקר, בריכה ומשחקים.

      במתחם יש מסעדה מעולה וגם מסעדת מזון מהיר, חנות נוחות, מכון יופי, כספומט ומכבסה.

      מיקום מצוין לטיולי יום למוזיאונים בסביבה, נתיב היין וחוף הים.


      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 1 / 1
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון
      ×