ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

National Trust - אנגליה

פורום אירופה
    לונדון
    3
    6
    164
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • imeshy2
      imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני מתכנן נסיעה רב דורית לאנגליה בשנה הבאה.

שאלה לגבי ה National Trust + English Herritage

• ראיתי באתר שלהם שאפשר לרכוש מנוי חודשי או שנתי.

המנוי החודשי עולה 6 פאונד לאדם. סכום זעום לכל הדעות. האם כשאני רוכש מנוי חודשי, אז אני יכול להיכנס בצורה חופשית לחלוטין לכל האתרים כולם חופשי במשך אותו החודש?

נשמע לי לא כל כך הגיוני שבשבועיים של טיול, אני אכנס ב-6 פאונד לאתרים, שאם לא הייתי עושה מנוי, הייתי משלם עליהם 100 פאונד במצטבר (כל אתר עולה 15-20 פאונד לכניסה).

• האם מישהו יודע אם ניתן לרכוש את המנוי הזה מהארץ? או שניתן (כמו ברשות הטבע והגנים הישראלית) לרכוש את המנוי בכל אתר בתשלום והוא תופס החל מאותו רגע והאלה

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אודי_763
        אודי_763 נערך לאחרונה על ידי אודי_763

מהנסיון שלי כתייר אתה לא יכול לרכוש מנוי, הוא נגיש רק לאזרחים בריטים. אתה יכול לרכוש Touring Pass לזמנים קצרים יותר (14 יום). אתה מפעיל אותו כשאתה אוסף אותו מאחד האתרים שלהם. עבורי ה-Pass של ה-National Trust היה די בזבוז כסף כי לא הייתי במספיק אתרים שלהם עם כניסה בתשלום. ה-Pass של English Heritage כוסה בקלות ע"י הביקור בסטונהנג' וטירת דובר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • imeshy2

זה עושה הרבה יותר שכל. תודה רבה! נראה שהחל מהאתר השלישי , הכרטיס כבר מחזיר את עצמו לכל אחד מהם (בארץ זה מהרביעי).

• אודי_763
            אודי_763 נערך לאחרונה על ידי

דבר חשוב ששכחתי - אי אפשר לאסוף את ה-Touring Pass מכל אתר שהוא, רק מאתרים גדולים. אני אספתי את ה-Touring Pass של National Trust ממרכז המבקרים באיוובורי - לא שהשתמשתי בו שם - ואת זה של English Heritage בטירת דובר. יש לזכרוני רשימה של אתרים שאפשר לאסוף בהם את ה-Pass באתר של כל ארגון.

• imeshy2

ראיתי את זה כעת, אחרי שנתת למנוי הזה "שם"... את ה national trust אפשר לאסוף ברשימה מצומצמת (אם כי מדובר בהרבה אתרים "חשובים") את ה english heritage ניתן לאסוף בכל מקום שלהם (בתשלום)

• יונית
                יונית נערך לאחרונה על ידי

השתמשתי בenglish heritage והיה עבורי סופר כלכלי. עד כמה שאני זוכרת הרכישה לא הייתה מראש אלא באתר הראשון ששייך לאופציה הזו,אבל יתכן ודברים השתנו.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון