קונקשן באטלנטה
-
שלום רב לכולם,
בפוסט קודם בדקתי אפשרות לקונקשן בניו יורק/ניו ארק מטיסה מהארץ לניו יורק לטיסת המשך לממפיס.
כל האפשרויות כרגע לא אידאליות.
יש אפשרות נוספת והיא לטוס בדלתא ישירות לאטלנטה ,קונקשן שעתיים ,הגירה וטיסת פנים לממפיס.
האם שעתיים מספיקות לביצוע ההגירה והקונקשן?
תודה
-
אף אחד לא יוכל להתחייב לך. אני מניח שהקונקשן הוא באחריות של דלתא (ולא קונקשן עצמאי - כי אחרת מראש אגיד שלא כדאי). באופן אישי כבר עשיתי קונקשנים כאלה בעבר גם באטלנטה ואפשר להספיק אם כי זה מאוד מאוד לחוץ וגבולי. אם אתם לוקחים בחשבון שיש סיכוי סביר לגמרי שתפספס ואת הקונקשן ואז ישלחו אתכם לממפיס בטיסה חליפית, ואם תוכנית הביקור שלכם מביאה בחשבון עיכוב כזה, אפשר להמר וללכת על זה. אטלנטה שדה גדול ומרכזי וסביר להניח שיש כמה טיסות משם לממפיס בהמשך היום.
אם אתם עם ילדים קטנים, או שאתם צריכים להגיע לארוע ספציפי בשעה מסויימת, או שאתם לא מתמצאים כל כך בשדות תעופה או בסידורים מול צוותי קרקע במקרה של שינויים, או אנשים שלא אוהבים סטרס - לא ממליץ.
-
אם זה אותו כרטיס, זו אחריות חברת התעופה, קח בחשבון שיכולה להיות בעיה אבל אז החברה צריכה לפתור אותה. יש גם שמועה האומרת שאם זה בלתי אפשרי, חברת התעופה לא מוכרת את הצירוף הזה. אם מדובר בשתי טיסות נפרדות שאתה רוכש - לא הייתי הולכת על זה, הרבה פוטנציאל לבעיות.
-
תודה על התשובות. מה ההסתברות שאני עולה לטיסה אבל המזוודות לא עולות. או הפוך -אני לא עולה אבל המזוודות כן עולות לטיסה.
-
דלתא חברה מאוד דייקנית בטיסותיה, גם השירות טוב מאוד
אני אישית במקרה זה הייתי הולך על שעתיים קונקשן, במטוס רצוי לבקש מהדיילים לאפשר לכם לרדת בין הראשונים בנחיתה באטלנטה
כפי שנכתב, דלתא אחראית במקרה של פספוס אם מדובר בכרטיס אחד הכולל את שתי הטיסות.
הסיכוי שהמזוודות תעלנה לטיסת ההמשך ואתה לא, נמוך ביותר, כי אתה מוסר את המזוודות למסוע של טיסות ההמשך אחרי אימיגריישן ומכס, ניגש לבדיקת ביטחונית ומשם לשער היציאה של טיסת ההמשך.
כן יש סיכוי כלשהו שהמזוודות לא תעלנה לטיסת ההמשך, לי לא נראה אבל סיכוי כזה תמיד קיים
אם רוצה להיות בטוח יותר לפני רכישת הכרטיס, אפשר לבדוק באיזה טרמינל באטלנטה נוחתת הטיסה מישראל ומאיזה טרמינל ממריאה טיסת ההמשך לממפיס, לדעת כמה זמן בערך יש לך להגיע אחרי בדיקת הביטחון לשער היציאה של טיסת ההמשך