ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצתכם ל-6 ימים בקולומביה

פורום דרום אמריקה
    קולומביה בוגוטה מדג'ין קרטחנה
    3
    5
    192
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עמי_4195150
      עמי_4195150 נערך לאחרונה על ידי

שלום. אנחנו זוג מבוגרים המתכננים ביוני טיול עצמאי קצר בקולומביה, סביב 6-7 ימים, לאחר טיול בן שבועיים באקוודור ובגלפאגוס. הגעה מקיטו ויציאה מבוגוטה. נשמח לסיוע לגבי המקומות המומלצים בקולומביה ולגבי חלוקת הימים ביניהם. כיוון שבטיול באקוודור נשהה באתרי טבע רבים, נעדיף למצות בקולומביה בעיקר את ההיבטים התרבותיים וההווי העירוני. כנקודת מוצא, חשבנו על מדג'ין, קרטחנה ובוגוטה , אך נשמח לכל עצה מועילה במגבלת הזמן שלרשותנו. תודות, נגה ועמי

rmatarasso תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מחלק את הימים בין קרטחנה ( הרובע בין החומות, שייט לאיים אם מעניין, מוזיאונים ואתרים בעיר, אפשרי גם סיורים לאזור) למדיין (כיכר בוטרו, קומונה 13 וכיוב', אם רוצים לצאת מהעיר לטיול יום-לסלע בגווטאפה וכו')

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • עמי_4195150
          עמי_4195150 נערך לאחרונה על ידי

תודה, גדליהו. כמה ימים בקרטחנה וכמה במדיין? כיוון שחייבים לחזור דרך בוגוטה, כמה היית מקדיש לבוגוטה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אני באופן אישי לא כ"כ אוהב ערים גדולות במרכז-דרום אמריקה ומאחר שיש לכם רק6-7 ימים ואתם צריכים לטוס ביניהן אני חושב שצריך לבחור 2 ומתוך ה-3 אני לא הייתי בוחר בוגוטה- אבל זה רק דעתי האישית אין לי ספק שיהיו מי שיטענו אחרת.. אם אחת מה-2 צריכה להיות בוגוטה בגלל הטיסות שלכם אליה וממנה- אז האם אתם רוצים עיר עתיקה וקולוניאלית כמו קרטחנה או את מדיין- עיר שעברה פיתוח מואץ ושיקמה את עצמה מעירו של אסקובר ( שאגב במדיין יש גם סיורי חצי יום בעיר סביב הנושא שלו) לכרך מודרני. הפרויקטים של מדיין וגם בוגוטה בנושאי תחבורה, שיקום וכו' הם דוגמאות שעושים בהם שימוש בכל העולם

• rmatarasso
              rmatarasso @עמי_4195150 נערך לאחרונה על ידי

@עמי_4195150

הי

לפי דעתי לכו על מדג'ין + גווטפה ואפשר לשלב גם נסיעה לעמק הקפה שלא מאוד מאוד רחוק ממדג'ין

במדגין מאוד ממולץ הפרייווק טורס, צריך להרשם אליו 36-48 שעות מראש זה סיור מאוד מבוקש

בגאווטפה שווה להיות לפחות עם לילה, ואפשר גם לשכור סירה ולשוט בין האיים, וכמובן אם יש באפשרותכם לטפס לראש האל פנול

אני באופן אישי קצת פחות התחברתי לבוגוטה, היא מאוד מאוד מערבית ואם אתם מחפשים פולקלור לא ממש תמצאו אותם שם

ב6-7 ימים לא הייתי מתרחבת לאיזור קרטחנה

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון