אקוודור עם ילדים ורכב?
-
הי, אנחנו משפחה עם 3 ילדים קטנים: 7, 4 ו- שנה וחצי חשבנו לנסוע לאקוודור+גלפגוס בלבד ל3-4 שבועות. איך ההתניידות שם? יש אפשרות לנוע ברכב שכור? והאם בכלל מומלץ לשם עם ילדים קטנים? ממה שקראתי למשפחות שטיילו ילדים בגילאים גדולים יותר. תודה הילית -
אקוודור עם ילדים ורכב?:Reאל תבינו אותי לא נכון, אני חושבת שאקוודור זה יעד נפלא ואני גם אמליץ תמיד בחום על הגאלאפגוס, אבל, וזה אבל די גדול - עניין כספי. אם אתם משפחה של 5 נפשות - הגאלאפגוס לבדו מוריד לכם נתח נכבד מאוד מהתקציב. ולא שאני לא חושבת שהילדים לא ייהנו מזה, להיפך, אבל אול -
אקוודור עם ילדים ורכב?:Reשלום. רציתי רק להסב תשומת לבכם כי באיי הגלפגוס אין אפשרות בכלל לנסע עם רכב. ההגעה לאיים היא רק בטיסה מגוייקיל או מקיטו ולאחר מכן נופש על ספינה/יכטה/אניה - מסלולים יומיים מהאי פורטו איורה או נופש של 3/4/5/7 ימים. תלוי בכם ובאפשרויות הכספיות - דווקא השייט י -
אקוודור עם ילדים ורכב?:Reהיי טיילתי עם בן זוגי באקוודור כשבועיים עם ג`יפ לפני כ-3 שנים.לאחר מכן יצאנו לשייט בגלפגוס. אומנם לנו לא היו ילדים, אך אינני מוצאת בעיה מדוע לא תוכלו אתם לטייל עם ילדיכם. שירותי התיירות במהלך הדרך היו טובים מאוד. אשמח לענות על שאלות נוספות.