ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מזוודות EASYJET

פורום טיולי משפחות
    18
    64
    22276
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Trolley Travel
      Trolley Travel נערך לאחרונה על ידי

ג'מוס, זה נכון כשאנחנו בארץ
      חחח Very Happy רעיון מעולה!
      כך גם נהיה בשליטה על מה שאנחנו מכניסים לפה כשאנחנו שם Laughing
      מה שבדרך כלל לא קורה...

Smile
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • cat1
        cat1 נערך לאחרונה על ידי

ג'מוס, זה נכון כשאנחנו בארץ
        אני אוסיף קושיה למשקל,
        אנחנו שלושה (2+1) שילמנו על 2 מזוודות ובכרטיסים ללונדון כתוב לנו שמשקל כולל אפשרי הוא 60 ק"ג. ??
        לעומת זאת בכרטיסים מאדינבורו למינכן כתוב משקל כולל אפשרי (ל 2 מיזוודות) 40 ק"ג.
        השאלה האם כדאי ללכת לפי מה שכתוב לנו בכרטיס או לפי האתר?

כרמית.
        • noa Xscotland
          noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

טוב, התעמקתי באתר של איזי ג'ט
          והרעיון הוא, שכל מבוגר שמשלם עבור מזוודה זכאי ל-20 ק"ג. זה בפירוש לא "כל מבוגר שקנה כרטיס זכאי לקחת 20 ק"ג" אלא קשור במספר המזוודות, מינימום אחת לנוסע, ש"נקנו".
          לא שילמת על מזוודה? לא מגיע לך לקחת 20 ק"ג (או חלק מהם).
          זה מוסבר בצורה מאד ברורה גם בסכימה המאויירת שלהם (שאני מנסה לקשר). זאת האינפורמציה באתר. היא מאד ברורה, ומי שירצה תרגום מוזמן לבקש:

Hold luggage - how much can you take?
          Each passenger who pays for a hold bag can take up to 20kg of luggage. This weight allowance applies to the passenger rather than to the bag so purchasing extra bags is possible but will not increase the allowance. If you think you’ll need to take a little bit more with you, you can buy some extra weight – it’s best to do this online before you fly as the online charges are considerably cheaper than at the airport.
          If you are travelling in a group of two or more you may spread the weight of your luggage across the bags. For example, two passengers with a bag each may carry 20kg of luggage each, but if you wish to put 18kg in one bag and 22kg in the other, then that’s okay with us. You’ve just got to remember that you cannot exceed the 40kg total weight allowance without paying additional charges.
          A few really important things to remember:
          • We support health and safety guidance for checked luggage and recommend that you keep the weight of each individual bag below 23kg wherever possible.
          • Legally we must apply a maximum limit of 32kg so any individual bag weighing more than 32kg cannot be accepted!
          • Infants who share your seat do not have a baggage allowance so all their stuff will have to go into your bag!
          Some examples of baggage allowances in action:

נעה
          • איור להמחשה
          • אניגמה
            אניגמה נערך לאחרונה על ידי

וזה הולך ומסתבך
            הי נועה, התגעגעתי.

זאת אומרת להבנתך, שאם לא שילמתי על מיזוודה אז תיק היד (המיזוודונת העולה איתי למטוס) לא אמורה לשקול 20 ק"ג ? הרי אנחנו זכאים למיזוודה (בגודל המותר) גם עם לא שילמנו על 20 ק"ג. Confused ואני חשבתי לתומי (שלא לומר לטימטומי) שמיזוודה זו יכולה לשקול טון ! כי אף אחד לא שוקל אותה. מקסימום יבקשו לבדוק אם היא נכנסת למסגרת הידועה.

מה שעדיין לא הבנתי (אם את ואני יכולות להאמין שיכול עוד להיות דבר כזה בנושא הלגאג'.... Laughing ) הוא:

אני, אניגמה נוסעת לבד. נאמר לוקחת איתי המון משקל ודברים. כן שילמתי על עוד שתי מיזוודות.(כ-22 אירו כפול 2), אני יכולה לשים בשתיהן ביחד רק ולא יותר מ-20 ק"ג?

ואם כן, אז מה הוא התשלום על אקסטרה לאגג' מעבר ל-20 ק"ג, שהם כותבים עליו ?
            • noa Xscotland

וזה הולך ומסתבך
              אניגמה, מה יהיה? Laughing Cool

כפי שראית ודאי באיור המצורף בקישור, כנוסעת בודדת - גם אם שילמת של 2 מזוודות - תוכלי לקחת רק 20 ק"ג.

כל ק"ג נוסף מעל 20 הראשונים יחוייב ב-£10 / 12 יורו אם תשלמי מראש, באינטרנט.
              בשדה התעופה זה עולה יותר. אולי אפילו הרבה יותר...

זהו. אני סיימתי... Wink

נעה
              • sancho
                sancho נערך לאחרונה על ידי

טיולון וכסא בטיחות
                מה המדיניות לטיולון ולכסא בטיחות? האם צריך לשלם עליהם כעל מטען, או שאותם אפשר לשלוח כאקסטרא ללא תשלום נוסף.

מישהו כבר התנסה בזה?
                • noa Xscotland

טיולון וכסא בטיחות
                  באתר של איזי ג'ט קשה מאד למצוא אינפורמציה (זה אחד הדברים המתסכלים אצלם!).
                  אבל תחת Speak to us מפורסמים מספרי טלפון של שירות הלקוחות שלהם במקומות שונים בעולם, ומספר הטלפון שלהם בארץ הוא: 03-7219048

באחד הפורומים ברשת מישהו ציטט פסקה מהאתר. את המקור לא מצאתי, ולכן אני חושבת שצריך לוודא ישירות עם איזי ג'ט.
                  בכל מקרה אני מעתיקה לכאן את הציטוט:

Can I take my buggy/ pram/ travel cot into the cabin with me?

Answer

Pushchairs, buggies, and travel cots can be taken right up to the aircraft steps and/or door, where they will be taken by cabin crew and stored in the hold. You can however check it in with your baggage at check-in, if you wish to do so. Full size, non-collapsible prams cannot be accepted for travel.

Pushchairs, prams and travel cots do not form part of the baggage allowance and therefore no fee will be charged.

בתקווה שעזרתי,
                  נעה
                  • noa Xscotland

עדכון
                    יגעתי, יגעתי, ומצאתי - רק אל תשאלו אותי איפה Cool

לגבי כסא בטיחות, ניתן לקחת אותו למטוס אם שילמתם עבור מושב לילד (תלוי בגיל הילד).

לגבי הטיולון, כפי שצוטט למעלה.

נעה
                    • כסא בטיחות
                    • אסמכתא לתשובה על הטיולון
                    • sancho

עדכון
                      נועה,

תודה רבה. הדפסתי וצירפתי לכרטיסי הטיסה כדי למנוע ויכוחי סרק בשדה.

יורם
                      • ענתנת
                        ענתנת נערך לאחרונה על ידי

עדכון
                        יורם, הבן שלך יהיה מתחת לגיל 3?
                        שלי יהיה בן 3 וחודשיים, ואני תוהה מה אני בדיוק עושה בנושא של כסא רכב. אמנם ב-2 מזוודות ש"קניתי" יש לי מקום ספייר אבל לא לכסא האיכותי, מקסימום לאיזה בוסטר.
                        • yosi555
                          yosi555 נערך לאחרונה על ידי

עדכון
                          שאלה
                          לגבי תיק יד של אישה או תרמיל גב (כמו של תלמיד) בגודל נורמלי Confused
                          לפי הכתוב יש אפשרות לעלות בתנאי שהוא בגודל לפי המצורף:
                          Save where the limits set locally are more restrictive, passengers are permitted one standard piece of hand baggage to a volume limit of 56x45x25cm (including wheels and pockets) (“Standard Hand Baggage”). It must fit without force into the gauges provided at check-in or departure gates. No weight restriction applies within reasonable limits — i.e. a passenger must be able to place the piece of luggage safely in the overhead storage bins without assistance.

האם יש בעיה עם התרמיל גב אין בו משקל כלל ??
                          יוסי
                          • שושי
                            שושי נערך לאחרונה על ידי

יוסי
                            לא שקלו לנו בכלל תיקי יד, ראיתי שבודקים גודל, לפני שמוסרים מזוודות, יש בצד מתקן למדידה, התיק-מזוודה יד, צריכה להכנס לשם, לפי מה שראיתי, היה להם יותר חשוב מידות מאשר משקל בתיקי יד, לנוסע שהיה לו מן חבילה ארוכה, אמרו לו שחייב לשלוח.ובנוסף, היה לנו כמה דברים קטנים ביד, גם הלוך וגם חזור, תיק יד שלי, תיק מצלמות, תיק של בן הזוג,מעילים, לא נדרשתי תוספת.
                            תרמיל גב כמו של בית ספר, הוא קטן מהגודל המותר.
                            • yosi555
                              yosi555 נערך לאחרונה על ידי

שושי
                              תודה כך שאין בעייה לקחת את התרמיל עם ה-GPS כולל המתקן לרכב סנדוויצים ו-2 בקבוקי/פחיות שתיה מהארץ Laughing בחזרה כנראה שתיה לא מאשרים כמו בכל שדה אבל כמו שכתבו המחירים במטוס לא בשמיים .
                              קבלתי/שלחתי לך מייל.
                              יוסי
                              • שושי
                                שושי נערך לאחרונה על ידי

שושי
                                שום בעיה, גם אנו לקחנו סנדוויצים ושתי פחיות שתיה, בחזור, הייתי צריכה לקחת תרופה לפני שהתחילו למכור אוכל, נתנו לי כוס מיים, יש ברז עם מיים נקיים לשתיה.
                                שכחתי, גם הלפטופ היה איתנו, עניין זה שרק דבר אחד ביד לנוסע, כדי שלא יתחילו לסחוף את הכל על הידיים כדי לא לשלם על מזוודה, אבל הסיפור שקראתי שעל הפאוץ' נדרשו לשלם, או על מעיל, לא היה, בשני הכיוונים.
                                • wwwgali
                                  wwwgali נערך לאחרונה על ידי

שושי
                                  כל הסיפור הזה עם משקל המזוודות, הורס לי את כל הפנטזיות להכנס למזוודה ולהגיע לחו"ל, כי המשקל העודף יקר יותר ממחיר הכרטיס Sad Sad
                                  אני מבינה שמתייצבים בטרמינל 1 ומשם עוברים לטרמינל 3. יש הסעה מהחניה לטווח ארוך לטרמינל?
                                  • rubit
                                    rubit נערך לאחרונה על ידי

יש הסעה
                                    יש הסעה העוברת גם בטרמינל 1 וגם בטרמינל 3. כיוון שרוב האנשים אמורים להגיע לטרמינל 3 אז ההסעה עוברת בטרמינל 1 רק לפי דרישה ולכן ברגע שעולים להסעה יש לציין בפני הנהג שיעבור דרך טרמינל 1.
                                    • sancho

יש הסעה
                                      ענת,

עידו יהיה בן 3 וחצי, אבל מה משנה הגיל? החברה הזכירה את גיל 3 רק אם רוצים לעלות לטיסה את כסא הבטיחות שהילד יישב עליו בזמן הטיסה.

אנחנו בכל מקרה, לוקחים טיולון למרות שבארץ כבר כמעט ולא משתמשים בו, אבל זה תמיד טוב, וגם כסא בטיות שהוא רגיל אליו.
                                      • einat po
                                        einat po נערך לאחרונה על ידי

מהיכן המידע שמתייצבים בטרמינל 1
                                        באישור כרטיסים רשום לנו להיות בדלפקי שוויץ. או שיש משהו שאני לא ראיתי.???
                                        • Trolley Travel
                                          Trolley Travel נערך לאחרונה על ידי

מהיכן המידע שמתייצבים בטרמינל 1
                                          לי כתוב בכרטיס שצריך להגיע לטרמינל 1.
                                          • שושי
                                            שושי נערך לאחרונה על ידי

המידע גם ממני
                                            בשביל זה טסתי לבזל בדצמבר, לבדוק את השטח Razz
                                            אם מגיעים ברכבת, שמגיע לטרמינל 3, יוצאים החוצה, בצד השני של הכביש, יש תחנה אוטובוס, הפנימי של הנמל, בצבע צהוב, אותו מגיעים לטרמינל 1, שם עוברים בידוק בטחוני, מסירת מזוודות, מלווים בדיילת קרקע, עוברים רגלי, ישר לדיוטי.
                                            בבזל, זה מצד השוויצרי, אבל לא צריך לדאוג, עוברים בידוק, והולכים לפי השלטים למספר שער שרושמים בבורדינג פס.
                                            תזכרו 24 שעות לפני הטיסה, להכנס לאתר שלהם, בהזמנה שלכם ולעשות וגם להדפיס רישום לטיסה, להלוך-חזור.
                                            ובכרטיסים, רשום, הלוך טרמינל 1, חזור בצד השוויצרי.
                                            הלוואי היה לנו צד שוויצרי Smile
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 2 / 4
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון