ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אושואיה והדרום באפריל?

פורום דרום אמריקה
    1
    6
    1241
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אני נוחת בבואנוס ב 17 לחודש (יום שני הבא) יש מצב עוד להגיע לדרום? ולא רק להגיע אלא לראות משהו ואם הטרקים עוד פתוחים? או לפחות אם שווה לרדת לברילוצה? ואם יש המלצות לצפון.....
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

אושואיה והדרום באפריל?:Re
        dude the south is very cold now i dont believe hiking there will be smart at this time of year
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

סיימתי את הדרום לפני שבועיים, להגיע לשם עכשיו זה סיכון גבוה מאוד כי המזג אויר שם לרוב גשום אבל תמיד קר מאוד מאוד. (אני לא ראיתי את הטורסים, פיצ רוי ולא עשיתי את הקרטרה בגלל הגשם)... לברילוצה אין בעיה להגיע כי שם המזג אויר סבבה , בנוסף אני ממליץ להגיע למנ
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

ברילוצה בכל מקרה כדאי לך להגיע. זו עיר ממש נחמדה לא הייתי ממהר להשוות את מנדוסה לברילוצה, 2 השוקולדריות שם לא מתקרבות למה שקורה בברילוצה ולי לא זכור שזה היה יותר זול. בכלל כשאני הייתי שם בברילוצה היה יותר זול מכל שאר הרי ארגנטינה (וצילה רצוי לציין)
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

we are now in southern patragonia southern chile is dead - the weather is disgusting, the tores are frozen and there are hardly any tourists. however ushuaia and el calafate (we were there last week) are lively, full of backpacker
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

לקלפטה,אח''כ ברילוצה
                תישן יום אחד להירגעות בבואנוס, וקח טיסה לקלאפטה(כיוון אחד)זה בערך שעתיים וחצי כמדומני. תעשה שם טיול מהבוקר =טרק על הקרחון עצמו , כולל שייט חובה בסירה שמגיעה לקרחונים. זה עולה כ85$. אח''כ סע לברילוצ,ה על אגמיה המשגעים, מסביבה והשלכת שצובעת את כל העצים ב
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון