שאלה לבנות (בעיקר)
-
מתכננת טיול של בערך שמונה חודשים, יש לי קצת בעיית עודף שיער, אני בדרך כלל מורידה אצל שעוונית אבל מן הסתם בטיול לא תהיה לי את הפריוילגיה הזאת... ממש מבאס אותי לקחת סכין גילוח..
אפשר המלצות על מה ראיתם או שמעתם שעושים שם בעניין הזה???
וגםםם, אם מישהו יודע אם יש הרצאה קרובה על דרום אמריקה בסניף דיזנגוף אני אשמח לדעת!
תודה -
שאלה לבנות (בעיקר)מצורף קישור לפרויקט הבנות, שבקרוב יעודכן הקישור אליו בשאלות הנפוצות
אלקנה -
שאלה לבנות (בעיקר)יש הרבה מכוני שעווה בדרום אמריקה (אני נתקלתי בעיקר בברזיל ובפרו) ובלי קשר אולי כדאי לחשוב לקחת מכונה להסרת שיער- למרות שאני בקושי השתמשתי בה והעדפתי להשתמש בסכין מפאת חוסר זמן. -
שאלה לבנות (בעיקר)אני הייתי מאוד שמחה לא להתעסק עם סכיני גילוח או מכוני שעווה בזמן הטיול... מתי את טסה? מאוד מאוד ממליצה להגיע לטיול אחרי השיער כבר הוסר לצמיתות (אם יש לך אפשרות כזאת או שאת באמצע תהליך- ממש ממש שווה לסיים לפני הטיול... שווה כל רגע) -
שאלה לבנות (בעיקר)בכל מדינה ניתן למצוא מכוני שעווה, בארגנטינה יש מקומות מעולים והרבה יותר זול מהארץ, כשאני הייתי שם ב- 2008 עלה לי בערך 40 שקל כל הגוף - הכל!! בבואנוס. בלימה גם יש מכונים טובים וזולים והם גם עושים מסג'.
בסופו של דבר גם אצל הנשים הדרום אמריקאיות נהוג להוריד שיער, אז לא צריכה להיות שום בעיה. אה.. וגם הן מקבלות מחזור ומשתמשות בטמפונים ותחבושות... -
שאלה לבנות (בעיקר)ברור לי לגמרי שאני לא נוסעת לאיזה מדינה פרימיטיבית, אז אל דאגה, אני פשוט חושבת שיהיה לי הרבה יותר נוח לא לחשוב ולא להתעסק בהסרת שיער... הקטע הוא שגם אין לי כל כך זמן וכוח להתחיל למצוא איזה מכון לייזר שיעשה לי עכשיו הסרה לצמיתות, שגם בטח תיקח הרבה זמן עד שיהיו תוצאות...
מה גם שיש מצב שאני אטייל בארצות הברית אחרי זה, ושם כל העסק טיפה יותר יקר..
-
שאלה לבנות (בעיקר)לגבי שעווה לא נראה לי שממש תצטרכי לחפש מקומות כי תכירי המון אנשים בטיול ובינהן נשים, אז תשאלי אותן, זה מה שאני עשיתי לרוב. בלימה יש המון מכונים של שעווה ומסג' מפוזרים ברחובות כמו סלוני כלות בדיזינגוף..., רק לשאול מחיר ולבחור מקום, הם גם נראים יוקרתיים כאלו.
ולגבי אופציה של מכונת גילוח חשמלית, תבררי רק לגבי החיבורים במדינות השונות כי אולי תצטרכי מתאם.
בבוליביה ופרו השיער צומח לאט יותר מרוב הקור... ככה זה היה אצלי בכל אופן, והגיינה נשית מן הסתם יש להם אבל לא בהכרח החברות שאנחנו מכירים מהארץ כמו אולוויז, טמפקס, קוטקס וכאלו... -
שאלה לבנות (בעיקר)אם את בקטע של להסיר לפניי, ראיתי בסופר פארם את המכשיר החדש של ההסרת שיער בבית, כי זה צריך להיות פיתרון מהיר כמו שהבנתי (וזה כמו לעשות לייזר במכון רק שאת עושה בעצמך ולא צריכה להתחייב על טיפולים...) קוראים לזה סינרון אם אני לא טועה..
אני נדפקתי עם כל המכשירים החשמליים שהבאתי כי הייתי צריכה מתאם מיוחד, שלקח זמן עד שמצאתי אחד שגם יעבוד, אז תיזהרי לא לסחור סתם דברים..