ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה עם סקי דיל

פורום סקי וסנובורד
    9
    11
    6073
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nitzangate11
      nitzangate11 נערך לאחרונה על ידי

יש להם כל מיני דברים שמעצבנים שלא מופיעים בפירסומים ולאט לאט אתה מוצא את עצמך מוסיף ומוסיף ובסוף אתה מסתכל על החבילה ורואה שהיית יכול לעשות את זה לבד בהרבה יותר זול.
      אז תבדקו טוב טוב. אני שלא מבין כל כך הוקסמתי מההצעה שבאמת הייתה מאוד מפתה מפי הנציג ואז גיליתי שאני טס באיזי ג'ט וצריך לשלם יותר כסף על הציוד שלי מאשר להשכיר שם?!?!
      וגיליתי שהסקי פס הוא רק לואל טורנס ושרציתי להרחיב כבר היה מאוחר מדי!
      ועוד כל מני דברים מעצבנים!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • TomerSi
        TomerSi נערך לאחרונה על ידי

טיסה עם סקי דיל
        אכן אתה צודק. יש דברים מעצבנים.
        כמובן שבאחריות המזמין לבדוק את כל הפרטים ולשאול את כל השאלות אבל לא כולם יודעים מה לשאול ומה לבקש ואז מגיעה האי נעימות.
        אני יכול לספר לך שהשנה החבורה הקבועה שנוסעת לסקי התפצלה.
        חלק רצו טין אבל זה היה בבית דירות של סקי דיל.
        וחלק אחר אמרנו שעברנו את הגיל של בית דירות והזמנו לשלושת העמקים ב"קלאב מד".
        הנה ציטוט ממה שכתב לי אחד מהחבר'ה שחזר עם סקי דיל:
        אז ככה-בית הדירות היה זיפט,מיטות קומתיים וכאלה דברים.
        צפוף,סתימות באמבטיה,אין למי לפנות....
        הנציגה של "סקי-דיל" ברחה ביום הראשון ואני במקומה הייתי עושה בדיוק אותו דבר.
        אמנם ביום הרביעי הופיע נציג אחר של סקי-דיל וניסה לעזור אבל....
        ארוחת הבוקר הייתה צנועה(יותר לכיוון ספרטנית).
        הטיסות היו "low cost"-ובשעות זוועתיות ובלי אוכל,אתה עושה לבד ציק-אין מול מכונה...
        בערב היה בסדר, היה לנו תקציב של 18 אירו ב 3 מסעדות טובות-פיצות וסטייקים.
        שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
        • drorlevin
          drorlevin נערך לאחרונה על ידי

טיסה עם סקי דיל
          אני מסכים,
          זאת הסיבה שכבר לפני שנתיים הפסקתי לטוס איתם
          עדיף תמיד לחכות למבצעים של הקלאב מד וב200 יורו יותר לקבל חופשה מפנקת כולל הכל, או פשוט להרכיב לבד חבילה.
          מאז הפעם האחרונה שאמרו לי שהמלון הוא דקה מהמעליות וגיליתי שדקה זה רבע שעה הליכה עם נעלי סקי ומגלשים בידיים אני לא מוכן לטוס איתם יותר, ואל תתבלבלו, הם התוודאו בטלפון ששיקרו אבל לא היו מוכנים לפצות כספית
          • wieder
            wieder נערך לאחרונה על ידי

טיסה עם סקי דיל
            חזרתי אתמול מחופשה בפאסו-טונלה שיצאתי אליה עם חברת סקי דיל.
            בשנים האחרונות טסתי לקלאב-מדים שונים בצרפת או שתכננו חופשות לבד כך שהלא הגעתי עם ציפיות גבוהות.
            אני יכולה לומר בפה מלא שהופתעתי לטובה. המלונות היו סבירים (מגוון האוכל בארוחת בוקר לא בדיוק בשליטתם של סקי דיל והמלווים - התברר שבכל 4 המלונות שהיינו מפוזרים בהם, המגוון היה זהה ולא חשוב עם זה מלון 3 כוכבים או 4 כוכבים.
            המלווה היה בשטח לכל בעיה ושאלה והיו צ'ופרים נחמדים מדי פעם.
            אבל.....
            כשעושים את כל החשבון - החופשה עצמה - 1300 יורו (ללא ציוד וללא ביטוח), צהרים כל יום - 60-100 יורו,שתיה בחדר אוכל בארוחת ערב - 20 יורו, יוצאים אח"כ לבלות - 60 יורו - כבר מגיעים ללסביבות 1500 יורו (וזה ממש ממש בצניעות).
            כמובן שההדרכה היא רק שעתיים ביום (לסקי יש 12 שעות שבועיות לסנובורד 10 שעות) ורמת הציוד המושכר ששאר החברה קיבלו היה מתחת לכל ביקורת (לפחות בסנובורד) לא היה אחד שלא חזר לחנות לפחות פעמיים במשך השבוע להחליף/לתקן ציוד שהתפרק.
            אם ניקח בחשבון שמקבלים בקלאב-מד 3 ארוחות ביום, אלכוהול חופשי והדרכה ליום שלם - אין ספק שזו עיסקה טובה יותר.
            אני מניחה שלאזורים אחרית כמו צ'כיה או בולגריה לסקי דיל יש יתרון בתכנון החבילה אבל אני חושבת שלאיטליה ולצרפת אני אמשיך לחזור לקלאב-מד כי בסופו של דבר - זה משתלם יותר.
            עכשיו נשאר רק להתחיל למחוק את הימים עד לשנה הבאה, אחרי שתי חופשות העונה הזאת (אני לא מתלוננת)נתחיל לחלום על העונה הבאה Smile
            • חי פה
              חי פה נערך לאחרונה על ידי

טיסה עם סקי דיל
              בקיצור הסקי לא היה דיל
              • shaig8
                shaig8 נערך לאחרונה על ידי

טיסה עם סקי דיל
                שיכנעתם אותי!

שנה הבאה קלאב-מד!!
                • halfpipe
                  halfpipe נערך לאחרונה על ידי

טיסה עם סקי דיל
                  יצאתי מספר פעמים עם סקידיל וגם לקלאב מד.

מסכים שבהשוואה הכספית הכוללית זה יוצא פחות או יותר אותו דבר.
                  אולם לא בכל מקום יש מועדוני קלאב מד.
                  באתרי אוסטריה וחוץ מאתר סיסטרייר באיטליה אין בכלל מועדוני קלאב מד. במקרים אלה יצאתי מספר פעמים עם סקידיל . סדור זה התאים לי וגם הם לא הכניסו לי לחבילה והיכריחו אותי כמו בקלאב מד לשלם עבוד הדרכת סקי.
                  • nitzangate11
                    nitzangate11 נערך לאחרונה על ידי

טיסה עם סקי דיל
                    טוב אחרי כל הבאז שיצרתי פה ואני שמח על כך שעוררתי קצת את המודעות אצל אנשים על סקי דיל אני אספר מה היה באמת.
                    אז מבחינת הכסף זה באמת באתרים כאלה בצרפת עדיף כבר לשלם עוד איזה 100 יורו ולקבל את כל הפינוקים בקלאב מד.
                    וחוץ מזה שוב אני אומר לכם אם בכל זאת בחרתם בסקידיל תבדקו טוב טוב את הפרטים,לדוגמא, חדר במלון דירות 4 כוכבים לדברי הנציג הדברר כחדר די מעופש עם מיטות נוראיות שממש מקשות על השינה בלילה וכולנו יודעים כמה צריך לישון כמו שצריך בסקי.חוץ מזה ה"מלון 4 כוכבים" אפילו היה בלי חימום במסדרונות וסתם זה לא היה נעים.
                    יאמר לזכותם שהנציג בשטח באמת היה זמין כל הזמן ונתן הרבה מידע,למרות שתכלס לא כזה מסובך להסתדר באתר תירות הכל כתוב ומפורסם בכל פינה באנגלית.
                    סך הכל לצעירים אולי שפחות מפריע להם ל"היזרק" זה יכול להיות אולי סידור נחמד,אנחנו חיפשנו טיפה יותר רמה בכל זאת,ואני מאמין שאם בניה לבד ובירור כמה מלונות היינו יכולים למצוא דירה יותר טובה או לשלם קצת יותר לקלאב מד.
                    לגבי הארוחות היה בסדר גמור.
                    בכל אופן האתר מדהים אני ביקרתי בו פעם ראשונה וממש נהנתי לאחי זו הייתה הפעם השלישית באתר וגם הוא ממש נהנה.תוסיפו לזה הרחבה של הסקי פס לשלושת העמקים והשלג שירד באמצע שבוע ומילא לנו את האוף פיסטים,וכמובן המסיבות הכייפיות בפולי דיוס וב360 ובערב פאבים והמלזיה ובאמת שאי אפשר יותר מדי להתאכזב.
                    • DoronM
                      DoronM נערך לאחרונה על ידי

לא לפחד מתכנון חופשה עצמאית
                      מבלי להתייחס לעניין של סקי דיל, אני מציע לכולם שלא לפחד מתכנון חופשה עצמאית.
                      המידע כיום נגיש ברשת בצורה שקשה לתפוס. מי שיושב קצת על המייל, מחפש ושואל את בעלי הדירות או המלונות, יקבל בסופו של דבר דיל יותר זול, ולרוב הרבה יותר תמורה לכל יורו.
                      אתה משלם רק על מה שאתה צורך, ורק כאשר מתאים לך.
                      זה הניסיון שלי (והוא לא מועט...).
                      כמובן שמבחינת אתרי הסקי (בפן של הגלישה) כל אחד אמור לדעת לאן הוא רוצה ללכת, ומהי רמתו המקצועית.
                      ד.
                      • erangi
                        erangi נערך לאחרונה על ידי

טיסה עם סקי דיל
                        wieder, ארוחת צהריים עלתה לך 60-100 יורו? לאדם??

נשמע כמו ארוחה שקצת קשה לגלוש אחריה... Laughing

אגב, טסתי עם סקידיל בשנה שעברה למאירהופן, והכל היה בסדר גמור - גם המחיר וגם השירות. אשמח לנסוע איתם שוב, אבל אם אתקל בחוויות כמו שתוארו כאן, כנראה גם אני לא אהיה מרוצה.
                        • wieder
                          wieder נערך לאחרונה על ידי

טיסה עם סקי דיל
                          העליוית שכתבתי מדברות על כל השבוע - כלומר ארוחת צהרים לכל השבוע (כל יום 10-15 יורו סה"כ 60-100 יורו), כנ"ל לגבי שאר ההוצאות שפרטתי, אחרת החופשה הייתה עולה הרבה מאוד כסף וגם.....
                          סביר להניח שהייתי משלמת על חריגה במשקל - שלי Smile
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון