ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לא נפתר סרדיניה וקורסיקה

פורום אירופה
    אירופה
    4
    4
    129
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטייל_3970828
      מטייל_3970828 נערך לאחרונה על ידי

1. רוצים לעבור במעברות מסרדיניה לקורסיקה וחזרה. חברות השכרה לא מרשות או, במינימום, לא מבטחות עלייה למעבורת עם רכב שכור. מכירים חברות שכן מאפשרות ומבטחות, גם תמורת תשלום נוסף? פתרון אחר?
      2. יש מקומות מומלצים או לא מומלצים לביקור?

תודה

nuritd הצועד בנעליו 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

לגבי מעבורות- צריך לבדוק מול חברת המעבורות עצמה הן בדכ מחויבות בביטוח הרכב עליהן. אבל לוודא במקביל מול חברות ההשכרה את הרלוונטיות כי הרבה אנשים טסים ומטיילים גם במעבורות (גם אם לא בים הפתוח) וזו לעיתים דרך הניידות היחידה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • nuritd
          nuritd @מטייל_3970828 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_3970828

היי,

צריך לבדוק במספר חברות ודגמי רכב. לפי מה שאני יודעת בסיקסט למשל אפשר להעביר את הרכב במעבורת , ויש ביטוח של המעבורת (כמו במקומות רבים אחרים). יש רכבים שלא ניתן להעביר למדינות אחרות וחברות מסוימות שלא מאפשרות זאת. צריך להודיע לחברת ההשכרה ולקבל אישור, אבל הם נותנים.

• הצועד בנעליו
            הצועד בנעליו @מטייל_3970828 נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

@מטייל_3970828

אם יש חברה שמוכנה להשכיר רכב שלקיחת הרכב בסרדיניה והחזרה בקורסיקה מין הסתם היא מאפשרת העברת במעבורת, לשם ביטחון כדאי שהמעבר במעבורת יצוין בחוזה.

אני הייתי מתחיל את החיפוש בצורה הזו.

לא ציינת פרטים ומכיוון שהאישור מאוד תלוי מקומית, מאיפה לוקחים את הרכב שצריך לעבור במעבורת ובאילו חברות כבר בדקת,

אז אני יכול לתת רק המלצה כללית, לי תמיד יותר קל למצוא חברות שמאפשרות מעבר כל עוד מדובר באותה מדינה, אני מעריך שלמשל יהיה מענה למעבר בין סרדיניה לסיציליה (סתם דוגמה). ברגע שעוברים בין מדינות, (כמו שאתה מתאר) המשימה מסובכת יותר ואני לא מכיר דרך לעשות זאת בלי ליצור קשר עם סוכן. לא יודע כמה גמישה תוכנית הטיול שלך.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון