ליסבון זוגי בפסחא, לשבוע?
-
מסתדר לנו אולי שבוע בליסבון שנופל דווקא על חג הפסחא (סוף מרץ).
זוג, שמחפש חופשה רגועה. קצת שיטוטים, מוזיאון או שניים, כנסיה ומנזר, קצת קניות. לא מחפשים חיי לילה תוססים. אולי שייט דולפינים. בעיקר להחליף אוירה
אפשר בהחלט לשלב יום עד שלושה מחוץ לעיר. בין עם כגיחות יום, ובין עם החלפת לינה, אם כי אני מעדיף מקום לינה אחד. אפשר גם לשקול לשכור רכב לצורך הגיחה מחוץ לעיר אם זה שווה את המאמץ.
עד כמה פסחא יפריע לי? ברמה של עדיף לא לנסוע? ברמה של "ליום ראשון תקבע בבוקר שייט דולפינים אז לא תתאכזב מזה שהעיר סגורה" או אולי להיפך – מעולה יש אירועים מיוחדים (לא מצאתי, ומיסה בכנסיה יכולה אולי להיות חוויה לרבע שעה הראשונה, אבל לא נראה לי שמעבר).
מחשבות / הערות יתקבלו בברכה.
-
טרם הייתי בליסבון. אבל יש לי כבר מסמך מסודר עם המידע שאספתי לגביה. הטיול שלי תוכנן ל 3 ימים גדושים בליסבון ועוד 2 בסינטרה על בסיס תחבורה ציבורית. אם תרצה, רשום לי בפרטי את המייל ואשלח לך את המסמך.
-
פסחא יפריע מטבע הדברים ,חלק משמעותי מאתרי התיירות והמסחר סגורים-יום ראשון ניחא, אבל זה יומיים. טיול של שבוע בליסבון +סינטרה +יעדים אחרים בטווח נסיעה עד שעה (החוף הדרומי,קאקיש וכו-למרות שמרץ.... או אובידוש או כל טיול "קנוי" אחר) אין סיבה עבור מסלול כזה לשכור רכב.אני חושבת (אתה צריך לבדוק) שדווקא סינטרה יכולה להתאים לפסחא, תבדוק את האתרים המרכזיים שלה.
-
תודה רבה לשניכם. נראה שנדחה לאחרי פסחא
-
נעול על ידי
Whale- Hello There There