אתרי צלילה
-
אילו מדינות מומלצות ביותר על ידכם לצלילה במזרח / דרום אפריקה ? -
אתרי צלילה:Reיש אתרי צלילה בכרתים. האי היווני הגדול ביותר. -
אתרי צלילה:ReMozambique (Tofo beach,Bazaruto islands), south africa (almost anywhere) malawi (lake malawi, Cape Maclear), Zanzibar,Lamu. enjoy it. -
אתרי צלילה:Reולא לשכוח את המקומות היותר יפים שצללתי בהם באפריקה, כמובן, רק אם יש את הנסיון והידע... Chenoy caves - Zimbabwe שעה נסיעה מהררה, מערת פעמון ענקית (תחתית ב147 מ` !!!) מים שקופים... דגים מעניינים ... צלילה שלא מהעולם הזה, אבל ... המערה גבוהה (טבלות גו -
דגים ? המ...לא צללתי במערות סינוי אבל ביקרתי באתר מספר פעמים. האם תוכל להרחיב את הנושא ולספר איזה סוגי דגים ראיתה שם? -
צלילה במקום מקסיםיש הרבה אתרי צלילה באפריקה הדרומית וכל אחד חושב שהאתר שהוא ביקר בו הוא הטוב והיפה ביותר. זה טבעי. הייתי רוצה להציע לך אתר מקסים בדרום מוזמביק, היכן שאפשר לצלול עם דולפינים וצבי ים, אפשר לצפור בציפורי החוף והכי חשוב לא לגמור את התקציב כי אפשר לקבל מגורי
דף אתר הצלילה במוזמביק -
דגים ? המ...:Reמממ... אני באמת לא ממש זוכר סוגים ושמות ... לא היה לי מגדיר וגם לא מצלמה אנטי-מים בשביל לצלם ... יש מועדון בשם aqua gim בהררה, בחור בשם ג`ים מנהל את הבית ואני בטוח שהוא יודע קצת יותר ממני. אורן