ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון סדר מדינות

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    טיול עצמאי המזרח הרחוק ויאטנם
    3
    3
    307
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mtsds
      mtsds נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב, , אנחנו צריכים להזמין טיסות. מחשבים מסלול ומתלבטים, עזרכם תבורך. אנחנו זוג 60 פלוס, נוסעים ל כ 3 חודשים. בטוח נשלב פיליפינים, ויטנאם, אולי דרום יפן וכמובן ניו זילנד. מה לדעתך צריך להיות הסדר בחודשים סוף דצמבר, ינואר פברואר ?
      האם אתה יכול להמליץ על סוכן לטיסות ?
      שמי: מתי סידס, נייד 0547674443

תודה, יום טוב 🙂

גר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גר
        גר @mtsds נערך לאחרונה על ידי

@mtsds

ניו זילנד- יש בעיה עם טיסות לניו זילנד.למרות הקירבה למזרח אסיה טיסות ישירות יש או מהונגקונג או מסינגפור.

בגדול הייתי בונה הטיול 3 שבועות ויאטנם 3 שבועות פיליפינים 5 שבועות ניו זילנד ושבוע טיסות אל ובין המדינות.

שיחקתי קצת עם אתרי כרטיסים בינלאומיים והמסקנה היא לך אל סוכן נסיעות טוב ומנוסה כי מה שאתה רוצה מסובך וקל מאד ללכת לאיבוד ולשלם מחירי עתק לטיסות בלבד.

אם מערך הטיסות שיוצע לך עובר בסינגפור נסה לעצור שם לפחות ל 3 יממות . תרויח עוד יעד מהמם על הדרך.

בהצלחה

רנצי

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • רוני סופר
          רוני סופר @גר נערך לאחרונה על ידי

@גר

מצטרף לרנצי ומוסיף -

יש עוד שבועיים במלאי. יפן בהחלט שווה אותם. מה הכוונה בדרום יפן? יפן תהיה קרה בדצמבר.

ממליץ על אוקינאווה (גם זה דרום יפן). יעד לא מבוקש, אבל בעונה זו מאד כיפי. לחלופין אמליץ על טאיוואן. 2-3 שבועות בטייפה וצפון האי

יוספו חוויה מיוחדת. יש טיסות זולות מאד בין שני יעדים אלה.

מצטרף לרנצי בהמלצה ל 3-4 ימים בסינגפור, במיוחד אם הטיסה מזרחה עוברת שם. גם הונג קונג ראויה ליותר מעצירת ביניים של כמה שעות.

ככלל, אני אוהב לבנות מסלול "מעגלי" אם כי זה לא בהכרח חוסך בעלות הטיסות. הייתי בונה את סדר הטיול בהתחשב מאד בעלות הטיסות שיהוו חלק גדול

מההוצאה הכללית.

ולסיום - לגבי לפחות, פיליפינים היא אובר-רייטד גם בהתחשב שהמעברים בה מאי לאי צורכים זמן, והרבה, ועוד מספר טיסות לא מבוטל.

אם זה טיול ראשון מזרחה הייתי מוותר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון