אגמים לשחיה בעמק אאוסטה
-
איך אפשר לדעת אילו אגמים בעמק אאוסטה מותרים לרחצה ואילו לא?
-
לפי חיפוש שטחי בגוגל, אני מוצא הרבה הצעות על אגמים מומלצים. https://www.google.com/search?q=swim+aosta+valley&oq=swim+aosta&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgDECEYnwUyBggAEEUYOTIHCAEQIRigATIHCAIQIRigATIHCAMQIRifBTIHCAQQIRifBTIHCAUQIRifBTIHCAYQIRifBTIHCAcQIRifBTIHCAgQIRifBTIHCAkQIRifBTIHCAoQIRifBTIHCAsQIRifBTIHCAwQIRifBTIHCA0QIRifBTIHCA4QIRifBdIBCDk0MjBqMGo0qAIJsAIB&client=ms-android-xiaomi-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
-
שמחת… איפה בסוף אתם ישנים? תומר איך/מה חיפשת?
-
Swim aosta valley גוגל נותן טיפה הצעות לבריכות שחיה ודי הרבה המלצות/בלוגים על שחיה באגמים בטריפ אדוויזר וכו'
-
תודה תומר, אבל הקישור הזה לא נותן תשובה לשאלה באילו אגמים מותר לשחות. לא נורא, אשאל את המקומיים, בטח ידעו לענות על השאלה. דרור, התלבטנו בשאלה הקבועה אם לישון בהרים ולהוסיף נסיעה ופיתולים כל יום, או יותר קרוב לכביש בשביל הנגישות. החלטנו לפצל ולישון 3 לילות בהרים ( מעל saint vincent) ועוד 2 לילות ב saint pierre, שזה בין אאוסטה לקורמאיור.
-
אולי אני טוע, אבל הרציונל בחיפוש היה שאגמים מומלצים לרחצה גם מותרים לכך. אשתדל לעשות חיפוש טוב יותר כשאהיה מול מחשב ולא בסמארטפון
-
תודה שמחת…. ה3 לילות בהרים קרובים לשבילים מעניינים? נקודות עניין? אני לקחתי ביית לשבוע בpila בראש השנה אבל זו מתוכננת להיות חופשה משפחתית. למרות שהכוונה היא לחופשה פעילה ב ומpila