יומיים באנסי
-
אני טסה עם חברה טובה לגנבה במאי. הכיוון אנסי. החברה לא יכולה להפרד מהילד הקטן להרבה זמן כך שיש לנו רק יומים מלאים.
אשמח לקבל המלצות מה לא לפספס ואיזו עוד עיירה באזור הכי שווה לבקר.
תודה,
טל -
יומיים באנסיאם יש לכם יומיים בלבד, הייתי שוקלת לבלות יום בג'נבה עצמה.
שעה נסיעה מאנסי:שימוני, אבל נראה לי יותר מידי ליומיים בס"כ. -
יומיים באנסיהייתי שוקלת ביקור ב=GORGE DU FIER , COL DE FORCLAZ חצי יום באנסי אולי שייט באגם.
יום נוסף או סביב העיירות מסביב לאגם או שאמוני כפי שהציעו לכם כדי לעלות שם עם הרכבלים לאיגויל דה מידי בתנאי שמזג האויר יפה.
רחל לבון
-
יומיים באנסיהשאלה היא האם לוקחים רכב? -
יומיים באנסיאנחנו לוקחות רכב. רוצות משהו רגוע. להסתובב בעיירות ציוריות ולנהל שיחות נשים. לכן מחפשת המלצות לעיירות שכייף להסתובב בהן. זה לא טיול של מסלולי הליכה. את זה אני עושה מספיק עם הבעל והילדים
כנראה נלון פה: http://www.beausite-talloires.com/
תודה,
טל -
יומיים באנסיהי טל,
אני טיילתי עם אמא שלי באוקטובר, וגם שכרנו רכב. ישנו באנסי המקסימה, שלדעתי תוכלו להסתובב שם יום שלם בכיף, לטייל בסימטאות העתיקות, לשבת בבתי קפה יפיפיים ,ולשטוף את העיניים עם החנויות היוקרתיות, תוכלו לקחת שייט מאגם אנסי,או סתם להסתובב ברגל מסביב לאגם. גם ביום אחד לא שובעים מהעיר היפיפיה הזאת.
עוד עיירה מאוד ציורית וכיפית , לדעתי, היא שאמברי, שממש לא רחוקה מאנסי.
תעשו חיים
מירב -
תודה רבה -
מזה יומיים ?מהר תחליפי חברה......או שתארגני חברה שלישית שתשמור לה על הילדים....
בחרת מקום קסם , העיירה טאלוואר, הענין הוא שהיא כרבע שעה נסיעה מהעיר אנסי....אז מה בערב תסעו לאנסי, ובבוקר למחרת גם.....
יומיים זה נטו או ברוטו....והאם הביקור נופל על אחד מימי השוק באנסי? -
מזה יומיים ?אניגמה יקירתי, חברות לא מחליפים כל כך מהר
. בכל זאת כבר 28 שנה. אם יילך טוב, והיא תראה שהילדים שרדו עם אבא שלהם , יש הבטחה שנזמין מיד לעוד כמה חודשים.
אנחנו טסות ביום חמישי וחוזרות ביום ראשון. נטו יש יומיים.
בסוף סגרנו מלון בעיר אנסי עצמה כדי להמנע מהנסיעות. באופן מפתיע המחיר באתר של המלון היה יותר זול מהמחיר באתר בוקינג.
טל -
רחל לא יכולתי להתאפק 1 ...... ואני שולח לך ולכל החברים הטובים את השקיעה אתמול מפסגת הפורקלז ...
-
רחל לא יכולתי להתאפק 2 ...... ואני שולח לך ולכל החברים הטובים את המונבלאן כפי שהיה ברוב הדרו היום בצהרים ...
-
יערי בוקר טוב עשית לי את הבוקרכמה כיף לראות את התמונה בשקיעה כי אני ראיתי את המקום בצהרי יום שטוף שמש ותפסת גם מישהו עם מצנח - נהדר!!!
והתמונות של המון בלאן מה לאמר שלג צחור מנצח בגדול!!!
ממתינה בקוצר רוח לשובך ולסיפוריך.
תמשיכו לעשות חיים ולנצור את הרגעים היפים.
רחל לבון -
יערי בוקר טוב עשית לי את הבוקריערי-יופי של תמונות-ומזג אויר !
רחל-אמרתי לך שכדאי להשקיע ביערי-הבחור מחזיר בגדול
-
יערי בוקר טוב עשית לי את הבוקריערי-גם לי עשית את הבוקר.
אמנם אני כובש פה לעיתים את כתף הכרמל וצופה בנופים היפים של חוף הכרמל והים אבל חייב להודות שהתמונות שלך מעט יותר מרשימות מנופי הילדות של אהוד מנור.
להתראות-רונן -
רחל לא יכולתי להתאפק 1 ...
התמונות מקסימות!!!!
המשיכו להנות. -
יערי בוקר טוב עשית לי את הבוקריערי שיחקתם אותה עם מזג האויר. תמונות מקסימות. אני, אני כבר לא יכולה לחכות לטיול שלי... -
יערי בוקר טוב עשית לי את הבוקרחברה ... אם אני אומר לכם שבכל עשרת הימים האחרונים ... לא ירדה טיפה אחת של גשם ... השמים היו בהירים ללא עננים ... והשמש זרחה לה בכל עת ... תאמינו ??? גם השוויצרים והצרפתים לא מאמינים !