טיול זול באפריקה
-
אני מעוניין לקבל הצעות לטיול זול יחסית כולל עלויות -
טיול זול באפריקה:Reהיסתננות ברגל למצריים הליכה דרך סיני לקהיר ולאורך הנילוס לסודן היסתננות דרך סודן לקניה (זהירות יש מלחמה בדרום סודן) לא לנסוע בשום כלי רכב שלא לוקח אותך טרמפ. מסעדות שנסגרות בשעות הלילה זורקות את האוכל לפח האשפה הקרובים להם. הכי זול בלי כסף !!!!!!!!!!1 -
צריכים פרטים!איפה באפריקה לכמה זמן מה אתה מעוניין לעשות/לראות? -
איזו רוח לוחמנית!:Reאיזה טון תוקפני בחרת, חבל על הזמן!!! אני מצטטת את הכתוב בראש העמוד - ...''ועוד דבר קטן אחד: התשובות בפורום ניתנות על ידי גולשים כמוכם, ששמחים לחלוק איתכם את נסיונם מתוך רצון טוב. אנא שימרו על כללי הנימוס האלמנטרים וכבדו את המשיבים לכם ואת יתר המשתתפים בפו -
טיול זול באפריקה:Reהי אלון, אני טיילתי בקיץ שעבר בדרום אפריקה משתי סיבות עיקריות: האחת-זו מדינה עם יופי מגוון ועוצר נשימה, והשניה- זול לטייל שם. ספארי בקניה, לדוגמה, עולה הרבה יותר, וכך גם בשמורות בזימבאבווה. עלויות - תלוי באיזו רמה אתה מתכנן לטייל. אני נסעתי במיניבוס תרמי -
טיול זול באפריקה:Reסליחה למי שנפגע ותודה למי שעזר. אני רק בתחילת החיפוש ואני לא יודע כלום על דרא''פ -
אתר מתאים למתחילים -
טיול זול באפריקה:Reאני לעומת זאת טיילתי שנה במזרח אפריקה (קניה, אוגנדה, רואנדה ואתיופיה) האטרקציות יכולות להיות יקרות (50$ ליום סאפארי בקניה, 250$ לגורילות, 10$-20$ כניסה לשמורה באוגנדה וכו`). האטרקציות באתיופיה הרבה יותר זולות. הוצאות יומיות משתנות מאוד בין מקום למקום. -
טיול זול באפריקה:Restay at the backpackers its about 10 us for dorms and 20 us for doubles also camping is 6 us a night there is a free guide called coast to coast with all the backpackers in south africa theire website is not updated. www.cross
http://www.crosswaysbeach.co.za