תכנון טיסה
-
תכננתי לטוס לתאילנד באוקטובר משום שזה הזמן היחידי שאני יכול לטוס בעתיד הנראה לעין, אבל הבנתי שזאת עונת המונסונים ושיורד גשם כבד כל יום
הדברים שאני מחפש הם: טבע, ג'ונגלים, איים, חיי לילה סוערים, לעשות טרק אחד או 2, וגם בטן גב
אני גם טס לבד אז תכננתי על לפגוש ישראלים
השאלה אם יש לכם יעד אחר להציע מאחר והעונה הגשומה דיי מבטלת לי את תאילנד? (אולי זנזיבר? למרות שלא מצאתי טיסות לשם)
גם הבנתי שצפון תאילנד יותר מתאים לאוקטובר, השאלה עד כמה?
-
הייתי מחלק לשנים טיסה עם קונקשן לחיי לילה סוערים באירופה למשל וטבע וטרקים כמו נפאל למשל
לא כתבת לכמה זמן ומה התקציב
-
זמן: חודש תקציב: גג גג גג 20 אלף שקל, וגם זה מוגזם. אירופה פחות מעניינת אותי, אני רוצה טבע פראי, לא מתורבת. אגב חקרתי עוד קצת וגיליתי שלקראת סוף אוקטובר-תחילת נובמבר העונה הרטובה בתאילנד מתחילה להרגע, ואז כבר הרבה יותר סבבה (צריך עוד לצפות לגשמים מידי פעם אבל לא משהו נוראי) תתקנו אותי אם אני טועה, כי אם זה ככה אני פשוט אטוס באמצע אוקטובר עד אמצע נובמבר ואתחיל בצפון (טרקים בגשם בסוף אוקטובר) ואז בתחילת נובמבר אמשיך לדרום למסיבות וחופים.
-
אני נוסעת לאסיה מחוסר ברירה רק בעונת המונסונים, הגשמים הכבדים והלחות. יש אלמנט של מזל, לפעמים מזג האויר נהדר ולפעמים באמת יש החמצות בגלל הגשם. תעשה מה שתכננת, מקסימום תהיה גמיש בתוכניות. ודרך אגב- קצת מצחיק להגיד שהנוף באירופה מתורבת , יש טבע פראי ויפה גם שם. יש מספיק סיבות אחרות מוצדקות להעדיף את אסיה.