ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חיוג מסין לארץ

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    4
    3540
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • taltrip
      taltrip נערך לאחרונה על ידי

שלום,

קראתי באתר כי ניתן לבצע שיחות במחיר זול במיוחד (עלות שיחה מקומית בישראל) דרך חברה שנקראת Bezecom.
      האם מישהו נעזר בחברה זו בעבר וממליץ?
      האם אכן העלות היא מזערית? (קניית סים סיני וכל מה שצריך לעשות זה שהחברים בארץ יחייגו למספר של Bezecom וישלמו מחיר של שיחה מקומית בישראל בלבד).

מישהו יודע כמה עולה סים סיני בסין?

אני טס בערב יום העצמאות לכן אודה לתגובה מהירה
      תודה על העזרה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • chen77
        chen77 נערך לאחרונה על ידי

חיוג מסין לארץ
        יש סים סיני בכל מיני מחירים. אנחנו רכשנו סים כולל שיחות ב- 100 יואן שכלל כ- 80 יואן לשיחות - הכל תלוי במספר שאתה רוכש אם יש בו 4 ו- 1 אז כולל יותר זמן שיחות.
        אני ממליצה לך לעשות סקייפ ובארץ להטעין את הסקייפ בכסף וכך גם מי ממשפחתך או חבריך שרוצים יכול לעשות אז ניתן לדבר עם טלפון נייח/נייד דרך הסקייפ בעלות ממש מיזערית. מסין לארץ עלה בסביבות 13 סנט לנייד...
        • משה ר
          משה ר נערך לאחרונה על ידי

חיוג מסין לארץ
          אנחנו השתמשנו בסקייפ
          • merav.m
            merav.m נערך לאחרונה על ידי

חיוג מסין לארץ
            יש חברה שנקראת ספיקו שמאפשרת שיחות חינם מישראל. היא מתאימה כמעט לכל הארצות. אני השתמשתי דרכם לטיול שלי גם בתאילנד בהונג קונג וסין.
            אחרי שרוכשים סים זר אפשר להתקשר אליהם או דרך האינטרנט.ואז הם ישר חוזרים אליכם ומבצעים את השיחה על חשבונם. ומצמידים מספר ישראלי לסים שברשותכם.ואז כל מי שמתקשר אליכם זה במחיר שיחה מקומית בארץ. ולכם לא עולה כסף לקבל שיחה.
            את השיחות היוצאות שביצעתי עשיתי דרך סקייפ. או ב wifi או שרוכשים כרטיס אינטרנט. זה כרטיס נוסף שדרכו מטעינים אינטרנט. בצינה מובייל עולה 100 מגה 19 יואן. רק חשוב לזכור לסגור את האינטרנט לאחר כל שימוש. בנוסף עדיף להטעין מראש לפי הכמות המשוערת או לפחות לקנות את הכרטיסים מכיוון שלאחר שנגמר הכרטיס מחייבים אתכם ביואן עבור כל mega.
            כמו כן ניתן להתקשר לארץ רק לאחר שהטענתם כרטיס חיוג לארץ. כי הטענה רגילה תקפה לשיחות בתוך סין. לכרטיס חיוג יש כמה מספרים שמחייגים אותך לפני המספר הישראלי.
            תלוי גם איזה תקופה את מתכוונים לטייל שם.
            אני מניחה שלתקופה קצרה לא צריך לטעון הרבה.
            תהנו בטיול! !!!
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון