ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טורנטו-אלף האיים-האם כדאי?

פורום צפון אמריקה
    2
    5
    4360
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mitish
      mitish נערך לאחרונה על ידי

שלום ,

זקוקה לעזרה ממומחים.....

אני ובעלי טסים בתחילת יולי לשבוע. היעד הסופי- ניו יורק.
      נחיתה בבאפלו בבוקר- משם נסיעה עם רכב למפלי הניאגרה-לילה במפלים.
      למחרת נסיעה לטורנטו . עכשיו מגיעה ההתלבטות...האם לישון בטורנטו
      או להתרחק קצת?
      האם לנסוע לכיוון אלף האיים ולעשות שם לילה? האם מ1000 האיים כדאי לנסוע לאגמי האצבעות ?
      או שמספיק לנסוע לאיי טורנטו ולרדת לניו יורק דרך אגמי האצבעות?
      האם כדאי וממולץ לנסוע לאלף האיים?
      ברצוננו להגיע לניו יורק כבר ביום ראשון בלילה, כלומר שלמסלול הנ"ל יש רק ארבע ימים. חמישי,שישי ,שבת וראשון להגיע לניו יורק.
      האם זה אפשרי או עמוס מידי?
      תודה רבה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מוני
        מוני נערך לאחרונה על ידי

שלום mitish

ב-4 ימים כאשר ביום הרביעי בערב החזרה לניו יורק,אני אהיה בין אלו
        שימליץ על החלוקה הבאה:-

יום ה' נחיתה בבאפלו וביקור ולינה בצד הקהדי של המפלים.

יום ו' אם יוצאים יחסית מוקדם בבוקר,אפשר להעביר יום בילוי בטורונטו כולל מעבורת לאיי טורונטו,ואפילו מכיר כאלה שחוזרים ללינה במלון ליד המפלים ללילה נוסף,ויתכן שיש מופע זיקוקין.

יום שבת מעבר גבול חזרה לצד של מדינת ניו יורק, ודרך ווטקינס גלן (שמורת מפלים מדורגת),הגעה לביקור ולינה באיתקה .

יום א' נסיעה לניו יורק ואם אין לכם בעיה לחזרה לילית לעיר ניו יורק
        אפשר לפנות אליה דרך עמק ההדסון ,שם הר הדוב,פארק הרימן,ואפילו אם אתם טובים עם השעון- אולי תתעכבו קצת באאוטלט של וודברי קומון שב-
        Central Valley
        מוני
        • mitish

ראשית, תודה רבה!

שנית, אני מבינה שכדי לוותר על אלף האיים? הגזמתי עם אורך המסלול?

המליצו לי מאוד על 100 האיים וככל שאני קוראת חומר ההתלהבות יורדת.

אשמח לכל הצעה נוספת

תודה רבה
          ושבוע טוב
          עמית
          • מוני
            מוני נערך לאחרונה על ידי

בכל זאת קבלי ממני הצעה אחרת הכוללת 1000 האיים בצד האמריקאי מאלכסנדריה ביי.
            אנחנו אמנם עשינו את השייט הקצר בצד הקנדי מ-Gananoque ,אבל אני חושב מתוך הצצה בלקט תמונות בשייט הקצר מהצד האמריקאי שעדיף.
            אני מעתיק לך מדיווח של הגולשת נורית ש מפורום משפחות על על הנסיעה שלהם מהניאגרה לאלכסנדריה והבעת דיעה שלה.

בכל מקרה ההצעה שלי איננה כוללת את טורונטו.

יום ה' -נחיתה בבאפלו וביקור ולינה בצד הקהדי של המפלים

יום ו'- השלמות איזור המפלים ונסיעה לאלכסנדריה ביי ראי מיפוי מצורף:-
            http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Nia gara+Falls,+Ontario,+Canada&daddr=Alexandria+Bay,+NY,+Un ited+States&geocode=FZaYkQId1fpJ-ym3M-Yp6mPTiTGzqsW55FqX YQ%3BFQyDpAIdXZZ5-ynXZCFENznNTDHWxgb7Fongsw&hl=en&mr a=luc&doflg=ptk&sll=43.640051,-77.459106&sspn=1. 733245,3.510132&ie=UTF8&z=8

אם הספיק לכם יום קודם במפלי הניאגרה צאו מוקדם אולי תספיקו לשוט
            עוד ביום הזה.

הנה קטע מהדיווח בענין 1000 האיים של נורית ש ומשפחתה:-

הדרך לאלף האיים הייתה ארוכה מאוד, ועצירות בלתי מתוכננות עיכבו אותנו עוד יותר.
            5 שעות עברו ולפתע היינו בפאתי אלכסנדריה ביי, עיירת נופש זעירה וישנונית שנדהמה לקבל את הקרייזלר שלנו, שועט ברחובות עד למזח, שם שוכנת חברת Uncle Sam Boat Tours .
            הצלחנו להגיע בזמן!
            לקחנו שיט שנקרא 2 nation tour , אשר ארך שעה ו-3/4 ( 64 דולר לכולנו). שטים בספינה די גדולה בין האיים הקטנים הפזורים בשטח וחולפים לסירוגין בין קנדה וארה"ב. ניתן לשבת על ספסלים בקומה העליונה של הספינה, או במקרה של גשם ליד שולחנות בפנים.
            השיט היה מהנה מאוד, וכלל הסברים מפי מדריך המספר בצורה מעניינת ומשעשעת על אורח החיים באיים.
            הנוף מדהים, והאיים מקסימים! הם יודעים לחיות, אין ספק!
            חלק ניכר מהבתים על האיים הם בתי קיץ, וחיים בהם רק מספר חודשים בשנה. לא בזבוז?
            ישנה אפשרות לעצור ולרדת בטירת בולט, טירה ענקית על אי קטן, שבנה איש עשיר למשפחתו, אך מעולם לא גר בה, וכיום ניתן לסייר בה ובגנים מסביב תמורת תשלום נוסף.
            עייפות בני המשפחה והגשם הדק שירד לאורך כל הדרך הכריעו את הכף לטובת חזרה מיידית ליבשה , ואנחנו יצאנו מהעיירה, אשר נראה שידעה זמנים טובים יותר בעבר, לכיוון העיר ווטרטאון, 35 מייל משם.
            אנחנו הזמנו לינה במלון days inn forth drum, אך לפנינו עמד מלון comfort inn and suits!!! לרגע חשבנו שמישהו מהתל בנו אך לא היה ספק בקשר לכתובת . נכנסתי ופניתי לקבלה מעט בחשש, אך הסתבר לנו שאין סיבה לדאגה, המלון החליף בעלות חודשיים קודם לכן, אך ההזמנות נותרו בתוקף, וכך גם המחירים. המלון וחדריו נראו חדשים ונעימים ואכן גילינו שהחדר יפה, מרווח ונקי, כך שמסתבר שהשדרוג הצליח.
            עד כאן התרשמות של נורית.

יום שבת-אגמי האצבעות הכוללות את ווטקינס גלן(שמורה מדורגת),ואת שמורות המפלים שסביב ובאיתקה,וביקור באיזור הקמפוסים של אוניברסיטת קורנל,והטבע שבו הם ממוקמים.

יום א' כפי שרשמתי בהצעה הקודמת.
            מוני

• mitish

המון תודה על תגובתך המהירה והמקיפה לשאלותיי

עמית
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון