טיול למולדובה (לקישינב)
-
באמצע יוני אני וחבר יוצאים לקישינב לטקס סיום לימודי רפואה של אח שלי.
מה האופציות לטייל שמ?
ואם כבר אני שם אז בטח כדאי לנסוע למשל לקייב או לבוקרשט נכון?
אם כן איך אנחנו יכולים לנסוע ? אוטובוס/רכבת ומה הוא זמן הנסיעה. -
טיול למולדובה (לקישינב)רכבת מדי יום מקישינב לקייב כמעט 15 שעות נסיעה יוצאת ב-11 בבוקר מגיעה ב-02 לפנות בוקר. הלך יום שלם בעצם. מחיר החל מ-50 דולר לכיוון דרגה הכי נמוכה.
רכבת מדי יום לבוקרשט, יוצאת ב-17-30 בערב, מגיעה ב-7 בבוקר. המחיר פלוס מינוס אותו דבר.
שווה? לא בטוח. אולי כדאי לחפש חומר על מולדובה דווקא ולהתמקד בה?
בכל מקרה, אם אתם קוראים רוסית הנה אתר הרכבות:
http://transport.marshruty.ru/Transports/Timetable.aspx?s=1& amp;StartID=71085&FinishID=66244&ttypes=10
אלונה -
טיול למולדובה (לקישינב)ערב טוב,
קניתי ספר עכשיו,לקראת תכנון לרומניה.
יש בו פרק על מולדובה.ספר של לונלי פלנט "רומניה ומולדובה".
לא הייתי נוסעת מקישינב לקייב.הרבה שעות רכבת ולדעתי מיותר אם הטיסה לזרה מקישינב.
מקום מעניין שחשבנו עליו,אבל לנו רחוק במסלול,הוא דלתה של הדנובה הרומנית(DELTA DUNARII)
תלוי כמובן כמה זמן אתם אמורים להיות בקישנייב,האם בכלל כדאי לצאת ממנה.העיר עצמה גדולה ומשופצת ומתמונות שגיסתי צילמה-נחמדה.
אמה -
טיול למולדובה (לקישינב)את האמת שאני חשבתי לנסוע לקייב או לבוקרשט כי אני לא יודע מה יש בקישינב ואם יש מה לעשות שם .
ואם נסע לקייב או לבוקרשט לא צריך לחזור לקישינב כדי לחזור במטוס נחזור לישראל מקייב וזהו.
השאלה אם יש מה לעשות בקישינב אם יש אז נשאר שבוע וזהו.
אם נחשוב על קייב או בוקרשט אז נשאר בקישינב יומיים.
כמה זמן נסיעה מקישינב ל דלתה של הדנובה הרומנית ?. -
טיול למולדובה (לקישינב)שלום בחור נחמד
אם הטיול הוא לקישינב ויעודו לטכס סיום לימודי רפואה של אחיך-אני מציע לך ראשית-שאל אותו מה הוא רוצה? לבלות./לעשות גם בתום הלימודים?!!בטח יגיע לארץ(?!) יקראו לו את התחת במבחנים/עבודה בתור סטאג'ר וגמול קדחת-אז תבלה איתו שם!!!!!
שנית,אם למד שם בטח הוא יכול לייעץ לך איפה ומה לראות במולדובה עצמה!
שלישית,מולדובה זו ארץ שעדין נופיה "בתולים" ואתה יכול לראות כיצד היה לפני מאות שנים-כפרים-טבע,נוף בהתאם למס' הימים שהינך רוצה לבלות 0במקום לבזבז זמן בדרכים בנסיעות אורכות!לפי הפתגם:"תפסת מרובה-לא תפסת כלום"
רבעית,תבדוק עם אחיך-בטח הוא יודע בקישינב תוכל להיות בהצגות-הופעות בתאטרון/אופרה הופעות תרבות רוסית/רומנית שבארץ בטח לא הייתה!!!
חמישית,הוצאות הנסיעה והבילוי במולדובה הם קטנים יותר מאשר ברוסיה/רומניה!אז לך =תנוח ותבלה כראות עיניך!
לסיום-שאל את אחיך לפני שהינך שואל זרים!!!!
"סתם ישראלי היודע הכל!!!" -
טיול למולדובה (לקישינב)אם אתה לא דובר את שפת המקום,וגם לא רוסית,לדעתי יהיה ממש לא קל לטייל.
המרחק לבוקשר לא קל,מעל 6 שעות.כמעט 4 שעות לסוצאבה,יש רכבת בין שתי הערים,אפשר לטייל מסיצאבה לכיוון ברשוב.מה זה יתן לך?עדייו בורשט והטיסה חזרה הביתה רחוקה.
השאלה לכמה זמן היציאה בכלל?
אתה זוכר שצריך ויזה לקישנב,רק מי שנולד שם ויש לו הכוחה יכול להיכנס ללא.
אמה