כרטיס AAA שניתן ע"י ממסי
-
אבקש לדעת ,מנסיון אלה שהשתמשו בכרטיס AAA שניתן ע"י ממסי
האם הוא יעיל מבחינת קבלת הנחה בבתי מלון שבהם בעת הזמנה
צריך לציין אם יש לך כרטיס הנחות למשל AAA -
כרטיס AAA שניתן ע"י ממסיהמידע שבידי לגבי המלונות מעט מיושן אך למיטב ידיעתי עדין רלוונטי
הכרטיס מקנה הנחה מהמחירון "רשמי" - המחיר אותו תקבל אם תרשם ללא הזמנה מראש. בהחלט יתכן ותמצא מחרירים זולים יותר אם תזמין מראש.
כיום ניתן להזמין מראש מלונות דרך אתר האינטרנט של AAA והם מתחייבים לתת הנחה - לא בדקתי את הדבר
מעבר לכך הכרטיס עשוי להקנות לכם הנחות באתרים ומסעדות שונות שווה לבדוק לפנישמשלמים
ומעל לכל ובתנאי שאין לכם בעיה עם אנגלית הלשכות של AAA עומדות לרשותכם שם תוכלו לקבל מפות מדריכים ולדעתי גם יעוץ ללא תשלום -
כרטיס AAA שניתן ע"י ממסיאם מזמינים מראש באינטרנט, ההטבה, אם קיימת, ניתנת רק דרך אתרי המלון (ולא דרך אתרי הזמנות כמו hotels.com או Booking.com). זה לא אומר בהכרח שלא כדאי להזמין דרך אתר ההזמנות. לפעמים אפשר למצוא שם מחיר זול יותר, גם אחרי הנחת AAA באתר המלון. תמיד כדאי להשוות. חשוב, לטעמי, לשים לב למדיניות הביטול בכל מקרה. מדיניות ביטול קשוחה (אין החזר במקרה ביטול), עשויה להוזיל את מחיר הלינה בעשרות אחוזים, אבל לטעמי, לא כדאית כמעט אף פעם מבחינת האילוץ שהיא יוצרת.
באתרי בתי המלון לרוב, אבל לא תמיד, תהיה אפשרות בבירור המחיר לציין אם רוצים מחיר AAA. הבדיקה תעשה במקום לראות שיש לכם כרטיס. לפעמים זה לא מובנה באתר ואז כדאי לשלוח אליהם אימייל לפני ההזמנה ולשאול איך מקבלים את ההנחה.
יש רשת מלונות גדולה אחת - choice hotels - שמבקשת מספר כרטיס מראש ושם המספר הישראלי לא יתקבל (המספר האמריקני בנוי אחרת). שם יש אפשרות לקבל הנחה אחרת מקבילה כשמזמינים באתר (עלה לא מזמן - אתה יכול לחפש ולמצוא פה את הקוד).
-
כרטיס AAA שניתן ע"י ממסיעל פי ההסכם בין AAA וממס"י, חברי ממס"י זכאים לקבל את תעריפי AAA בהזמנת מלונות (אלו שנותנים הנחות לחברי AAA) והנחות AAA בכניסות לאתרים או ברכישות שונות (בתור קוריוז, קיבלתי הנחה על גביע גלידה בהליפקס, נובה סקוטיה)
רוב, אם לא כל, רשתות בתי המלון מציעות תעריף AAA, שהוא נמוך בכ- 10% מהתעריף הרגיל. בזמן ההזמנה ברשת האינטרנט יש לצין את הזכאות לתעריף AAA. אני מניח שזה נכון גם להזמנות בטלפון. אם תגיעו למלון שמציע תעריפי AAA, ניתן לציין שאתם זכאים לתעריף (וברוב המקרים אפילו לא יבקשו מכם להציג את הכרטיס) ותהנו מהתעריף הנ"ל.
כמו שענת אמרה, ההזמנה דרך האינטרנט ברשת מלונות Choice Hotels מחייבת הכנסת מספר חבר AAA בן 16 ספרות, מה שחברי ממס"י לא יכולים לעשות. לכך יש מספר פתרונות:
1. להזמין בטלפון
2. להגיע למלון ללא הזמנה. אתם תקבלו תעריף AAA.
3. להזמין באינטרנט בתעריף STD INTERNET USER (נספרו מופיע בפורום איפה שהוא, אך גם ניתן לבקשו משירות הלקוחות של הרשת) שזמין לכל אחד. תעריף זה זהה או קרוב לתעריף AAA.
בכללי אחזור על כך שאם רוצים להנות מהנחת AAA או מתעריף מלון של חברי AAA, יש לציין זאת בזמן ההזמנה, אם עושים הזמנה מראש, או בעת הכניסה למלון אם לא מזמינים מראש. בזמן זה נקבע התעריף אותו תשלמו.
אשוב על מה שאמרה ענת. לפעמים ניתן להשיג תעריף זול מתעריף AAA. למשל, הזמנה מראש ללא אפשרות ביטול. אפשרות אחרת היא שימוש בקופונים (אם כי לא תמיד תעריף זה זול יותר).
-
כרטיס AAA שניתן ע"י ממסימנסיון שלי (ויש לי מעט) כדאי שיהיה לך כרטיב AAA של ממסי.
אני בד"כ מזמין באתרי הרשת ולוקח את ההנחה של AAA. בשקלול של כלל הפרמטרים (ללא גורם צד שלישי, ההקשחות של ההזמנה כמו ביטולים, מחיר וכו'... AAA הם הכי טוב שיש)
ההנחה היא אמיתית - 10% ממחיר. כמעט בכל הרשתות.