מלון 4 כוכבים בקופיפי
-
אני מבינה שכל המלונות 4 כוכבים בקופיפי נמצאים בחופים מבודדים. האם מישהו יכול לומר לי האם יש מלון 4 כוכבים בקופיפי שבכל זאת יש לידו מסעדות/מסאזים , או משהו חוץ מהמלון?(כי הבנתי שכשישנים במלון מבודד אתה חייב לאכול שם והאוכל מאד יקר במלונות האילו)
תודה מראש לעונים
-
מלון 4 כוכבים בקופיפיהיי יעל,
נראה לי שהאזור העיקרי אליו את מתכוונת הוא לימטונג ביץ', בו ממוקמים ההולידיי אין, זבולה ועוד. האזור הזה התפתח מאוד במהלך השנה האחרונה (לטוב ולרע, אם כי עדיין מלונות כמו ההולידיי אין שומרים על תחושת האי הבודד) ולאורך רצועת החוף נפתחו לא מעט מסעדות, בנוסף למסעדה הנחמדה והזולה יחסית של צועני הים, וגם אפשרויות למסאז' (למשל בארוואן). גם במלונות שווה לבדוק, כי למרות שהמחיר אינו זול, חלקם מציעים ארוחות מוזלות או אפילו בחינם לילדים, כך שעבור משפחות זה בהחלט עשוי להיות משתלם.
תהנו
רויטל -
מלון 4 כוכבים בקופיפיהי רויטל
תודה על תשובתך היא מאד עזרה לי. דרך מי הזמנת את מלון הולידיי אין באמצעות האינטרנט?או באיזו סוכנות?
איך הרמה של החדרים במלון?
תודה
יעל -
מלון 4 כוכבים בקופיפיאני דווקא הבנתי (הפוך מרויטל) שאת מחפשת מלום 4* במרכז העיניינים ולא בחוף מבודד.
אז אם את רוצה להיות ב"מרכז העיניינים" של קו פיפי יש את מלון קבאנה שהוא 4* ונמצא בטונסאי, קרוב לפיר ולמסעדות ולמקומות בילוי.
אם את רוצה חוף מבודד, אך כמו שרוטיל כבר אמרה, גם שם מתפתח וכבר אפשר למצוא מסעדות ובילויים מחוץ למלון, לכי על ההמלצה של רויטל. -
מלון 4 כוכבים בקופיפיעפ"י בירור שעשיתי, מלון קבנה הוא מלון 3 כוכבים והבנתי שהחדרים במלון לא משהו, מישהו חושב אחרת? פשוט בא לנו להתפנק בקופיפי.. -
מלון 4 כוכבים בקופיפיהוא מלון ברמה של 4 כוכבים
תכנסי ל tripadvisor ותתרשמי ממה שכותבים ( אין לי מושג מה כתבו לא בדקתי...)
אבל הייתי בו ומאוד נהנתי
-
מלון 4 כוכבים בקופיפיהיי יעל, אני מזמינה דרך אתר המלון ישירות, אבל לא פעם יש לי קודים שמקנים הנחות משמעותיות. אם אתקל בקוד כזה שעשוי להיות רלוונטי לך, אשלח לך למייל דרך האתר. בכל מקרה כדאי להשוות את המחיר גם למחירים המוצעים דרך סוכן ואתרים שונים. שימי לב שמדובר באותם תנאים כמו סוג החדר ומה כלול.
תוכלי לקרוא תאור מפורט לגבי המלון בסיכום הטיול האחרון וגם בזה של שנה שעברה וביתר פירוט בטיפ שפרסמתי לגביו:
http://www.lametayel.co.il/%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%93%D7 %99%D7%99+%D7%90%D7%99%D7%9F+%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%A4% D7%99
באותו חוף קיימים שני מלונות נוספים ברמה גבוהה ועם כל הפינוקים:
Zeavola ו Phi Phi Island Village (שלושת המלונות הללו הם הטובים ביותר באי) שחדריהם אולי יותר מפוארים, אולם בעיניי החוף של ההולידיי אין הוא היפה ביותר ומקנה את התחושה שחיפשתי של אי בודד וחוף קסום. הבונגלוסים עצמם די בסיסיים מבפנים (אין אמבטיה, רק מקלחת, אך כעת כבר יש טלוויזיות), אולם הם מרווחים למדי ונעימים ולכל אחד מהם מרפסת עם רהיטי גן. בנוסף יש את המבנים החדשים עליהם סיפרתי ברשמי הטיול, אולם הם פחות לטעמי. החדרים אינם ברמת הפאר של המלונות האחרים בהם שהינו בטיול, אבל דווקא בעיניי זה גם חלק מקסמו, אוירה לא "מכופתרת" של חופש אמיתי והתמזגות עם היופי והשלווה שמסביב. אני מצרפת לך תמונה של הבונגלוסים מבפנים ע"מ שתוכלי להתרשם (בנוסף לתמונות החיצוניות שתוכלי לראות בסיכומי הטיולים) וגם את האתר של המלון השני, שלדעתי עדיף על הזבולה.
בעיניי, ככה בוודאי נראה גן העדן...
תהנו
http://www.ppisland.com/index.htm
-
מלון 4 כוכבים בקופיפיcabana מלון מקסים.ישלי הרגשה שאני חוזר אליו בנובמבר...
-
הי רויטלתוכלי להסביר לי כיצד אפשר לקבל קוד הנחה למלון? אנחנו מתכננים להגיע לשם באוקטובר...