ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון 4 כוכבים בקופיפי

פורום תאילנד
    6
    9
    1784
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • איזה
      איזה נערך לאחרונה על ידי

אני מבינה שכל המלונות 4 כוכבים בקופיפי נמצאים בחופים מבודדים. האם מישהו יכול לומר לי האם יש מלון 4 כוכבים בקופיפי שבכל זאת יש לידו מסעדות/מסאזים , או משהו חוץ מהמלון?(כי הבנתי שכשישנים במלון מבודד אתה חייב לאכול שם והאוכל מאד יקר במלונות האילו)
      תודה מראש לעונים
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רויטל 1
        רויטל 1 נערך לאחרונה על ידי

מלון 4 כוכבים בקופיפי
        היי יעל,
        נראה לי שהאזור העיקרי אליו את מתכוונת הוא לימטונג ביץ', בו ממוקמים ההולידיי אין, זבולה ועוד. האזור הזה התפתח מאוד במהלך השנה האחרונה (לטוב ולרע, אם כי עדיין מלונות כמו ההולידיי אין שומרים על תחושת האי הבודד) ולאורך רצועת החוף נפתחו לא מעט מסעדות, בנוסף למסעדה הנחמדה והזולה יחסית של צועני הים, וגם אפשרויות למסאז' (למשל בארוואן). גם במלונות שווה לבדוק, כי למרות שהמחיר אינו זול, חלקם מציעים ארוחות מוזלות או אפילו בחינם לילדים, כך שעבור משפחות זה בהחלט עשוי להיות משתלם.
        תהנו Smile
        רויטל
        • איזה
          איזה נערך לאחרונה על ידי

מלון 4 כוכבים בקופיפי
          הי רויטל
          תודה על תשובתך היא מאד עזרה לי. דרך מי הזמנת את מלון הולידיי אין באמצעות האינטרנט?או באיזו סוכנות?
          איך הרמה של החדרים במלון?
          תודה
          יעל
          • ניסים
            ניסים נערך לאחרונה על ידי

מלון 4 כוכבים בקופיפי
            אני דווקא הבנתי (הפוך מרויטל) שאת מחפשת מלום 4* במרכז העיניינים ולא בחוף מבודד.
            אז אם את רוצה להיות ב"מרכז העיניינים" של קו פיפי יש את מלון קבאנה שהוא 4* ונמצא בטונסאי, קרוב לפיר ולמסעדות ולמקומות בילוי.

אם את רוצה חוף מבודד, אך כמו שרוטיל כבר אמרה, גם שם מתפתח וכבר אפשר למצוא מסעדות ובילויים מחוץ למלון, לכי על ההמלצה של רויטל.
            • איזה
              איזה נערך לאחרונה על ידי

מלון 4 כוכבים בקופיפי
              עפ"י בירור שעשיתי, מלון קבנה הוא מלון 3 כוכבים והבנתי שהחדרים במלון לא משהו, מישהו חושב אחרת? פשוט בא לנו להתפנק בקופיפי..
              • galit29
                galit29 נערך לאחרונה על ידי

מלון 4 כוכבים בקופיפי
                הוא מלון ברמה של 4 כוכבים
                תכנסי ל tripadvisor ותתרשמי ממה שכותבים ( אין לי מושג מה כתבו לא בדקתי...)
                אבל הייתי בו ומאוד נהנתי

• רויטל 1
                  רויטל 1 נערך לאחרונה על ידי

מלון 4 כוכבים בקופיפי
                  היי יעל, אני מזמינה דרך אתר המלון ישירות, אבל לא פעם יש לי קודים שמקנים הנחות משמעותיות. אם אתקל בקוד כזה שעשוי להיות רלוונטי לך, אשלח לך למייל דרך האתר. בכל מקרה כדאי להשוות את המחיר גם למחירים המוצעים דרך סוכן ואתרים שונים. שימי לב שמדובר באותם תנאים כמו סוג החדר ומה כלול.
                  תוכלי לקרוא תאור מפורט לגבי המלון בסיכום הטיול האחרון וגם בזה של שנה שעברה וביתר פירוט בטיפ שפרסמתי לגביו:
                  http://www.lametayel.co.il/%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%93%D7 %99%D7%99+%D7%90%D7%99%D7%9F+%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%A4% D7%99

באותו חוף קיימים שני מלונות נוספים ברמה גבוהה ועם כל הפינוקים:
                  Zeavola ו Phi Phi Island Village (שלושת המלונות הללו הם הטובים ביותר באי) שחדריהם אולי יותר מפוארים, אולם בעיניי החוף של ההולידיי אין הוא היפה ביותר ומקנה את התחושה שחיפשתי של אי בודד וחוף קסום. הבונגלוסים עצמם די בסיסיים מבפנים (אין אמבטיה, רק מקלחת, אך כעת כבר יש טלוויזיות), אולם הם מרווחים למדי ונעימים ולכל אחד מהם מרפסת עם רהיטי גן. בנוסף יש את המבנים החדשים עליהם סיפרתי ברשמי הטיול, אולם הם פחות לטעמי. החדרים אינם ברמת הפאר של המלונות האחרים בהם שהינו בטיול, אבל דווקא בעיניי זה גם חלק מקסמו, אוירה לא "מכופתרת" של חופש אמיתי והתמזגות עם היופי והשלווה שמסביב. אני מצרפת לך תמונה של הבונגלוסים מבפנים ע"מ שתוכלי להתרשם (בנוסף לתמונות החיצוניות שתוכלי לראות בסיכומי הטיולים) וגם את האתר של המלון השני, שלדעתי עדיף על הזבולה.
                  בעיניי, ככה בוודאי נראה גן העדן...
                  תהנו Smile

http://www.ppisland.com/index.htm

בונגלוס בהולידיי אין מבפנים
                  בונגלוס בהולידיי אין מבפנים(גודל:12.33KB)

בונגלוס בהולידיי אין מבפנים
                  • איתן ששון
                    איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

מלון 4 כוכבים בקופיפי
                    cabana מלון מקסים.ישלי הרגשה שאני חוזר אליו בנובמבר... Very Happy
                    החוף של "קאבאנה" 2010 הכניסה של ה"קאבאנה" 2010
                    החוף של "קאבאנה" 2010(גודל:4.90KB)הכניסה של ה"קאבאנה" 2010(גודל:8.44KB)

החוף של הכניסה של ה
                    • naoni
                      naoni נערך לאחרונה על ידי

הי רויטל
                      תוכלי להסביר לי כיצד אפשר לקבל קוד הנחה למלון? אנחנו מתכננים להגיע לשם באוקטובר...
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון