טיסה דרך ירדן לסרי לנקה
-
שלום
אנחנו רוצים לטוס לסרי לנקה דרך ירדן ויש לנו שתי אפשרויות:
CONNECTION מאוד קצר של 45 דקות בין הטיסות או CONNECTION של כמעט 10 שעות.
לגבי הקצר (45 דקות)- האם משיהו עשה זאת והאם זה אפשרי?
לגבי הארוך(10 שעות)- אמרו לנו שמקבלים שם מלון לאותו יום(אפילו שלא נשארים שם בלילה)- האם נכון?
אנחנו נטוס עם ילד קטן כך ש10 שעות בשדה לא יהיו תענוג גדול.
תודה מראש -
טיסה דרך ירדן לסרי לנקההירדנים מצליחים להעביר את הנוסעים בקונקשיין הקצר. אם הטיסה מתעכבת אז הם גם מעכבים את הטיסה ליעד הבא (נוכחתי בזה בטיסה מתאילנד לארץ).
לעומת זאת ההמתנה הארוכה במלון ממש לא תענוג גדול. אמנם בד"כ זה גם יותר זול מהמתנה קצרה אבל מתסכל.
-
טיסה דרך ירדן לסרי לנקהטסנו לסרילנקה בקונקשן קצר דרך הירדנים. אני לא זוכר כמה קצר אבל הוא היה בסביבות השעה. הם היו דיי מקצוענים בקטע הזה וכל תור שהגענו אליו בכניסה/יציאה מהשדה בירדן קראו קודם למי שטס לסרי לנקה והיה בסדר גמור. שמעתי שהם מעכבים את הטיסה הבאה כשהראשונה מתעכבת. בהצלחה -
טיסה דרך ירדן לסרי לנקהגם לנו צעקו בגדד בגדד, הם הוציאו את הטיסה לבגדד מאותו האולם של הטיסה לתל אביב.
צריך לוודא שאתם מקבלים את כרטיסי העלייה למטוס לסרילנקה כבר בבן גוריון אחרת עשוייה להיות לכם המתנה בתור בדוכנים של הטרנזיט, עוד בזבוז זמן. -
קונקשין קצר בעמאן - אפשרי !המידע שלי מבוסס על טיסה לפני חודשיים ( סוף מרץ 2011 ) . גם לנו היה קונקשין קצר ( 45 דקות ) בטיסה אל סרילנקה דרך עמאן . הירדנים באמת דאגו להעביר במהירות את הנוסעים . יש להיות ערניים ולהתעניין ולשאול מייד עם הנחיתה . המטוס חיכה ( הירדנים עיכבו אותו) לנוסעים הישראלים - היו רבים .
כפי שצויין כבר קודם , יש לדאוג בארץ ולקבל כבר בנתב"ג את כרטיסי העלייה למטוס היוצא מעמאן .
לבד מזאת , גם האופצייה של ההמתנה בעמאן למשך 10 שעות - לא הייתי פוסל אותה על הסף :
א. מקבלים מלון בהחלט ברמה טובה ( עם הסעה הלוך וחזור - המלון כ - 10 דקות נסיעה משדה התעופה ) . במלון מגישים ארוחות מזנון , כנראה 2 במהלך 10 שעות . וכמו כן , ניתן להתארגן מספר אנשים ביחד ולנצל את הזמן לצורך טיול קצר בירדן : מגיעים אל המלון ושם יש משרד נסיעות אשר יכול לארגן טיול אל עמאן או אפילו אל העיר היוונית העתיקה ג'ראש .
בברכה
אלי .