פארק אלפאמרה
-
שלום לכולם, בקיץ אנחנו נוסעים (זוג + 3 בנות 17,15,10) לאוסטריה ושוויץ. אנחנו חוזרים לארץ דרך ציריך בטיסה שיוצאת בעשרה ל-9 בערב, כלומר צריך להיות בשדה"ת בערך ב5 וחצי. השאלה היא אם אנחנו יוצאים באותו היום בבוקר מגרינדלוולד לכיוון ציריך אפשר לעצור לכמה שעות בפארק. לא בטוחה שסיור בציריך יעניין את הבנות יותר מדי אז אולי האופציה של הפארק יכולה להיות תחליף טוב אבל אני לא בטוחה שזה יסתדר מבחינת זמנים בהתחשב בעובדה שיש לנו טיסה באותו הערב. מה אתם חושבים?
תודה לכל העונים! -
פארק אלפאמרהלהכנס לציריך עם הרכב וכל הציוד באמת לא יהיה נוח, עד שתמצאו חניה ותתחילו לטייל יגיע הזמן לחזור לרכב. פארק אלפאמרה הוא פארק מים, האם הבנות הגדולות ירצו זאת? אם כן , למה לא? היתרון של מקום כזה שאפשר להתקלח לפני שיוצאים, נכון שנשארים עם בגדי ים רטובים , צריך לארוז טוב טוב לקראת הטיסה.
בסך הכל אין המון זמן, עד שגומרים לארוז ויוצאים מגרינדלוואלד כבר שעת צהריים, ארוחת צהריים בדרך , עוד עצירה לגלידה ונגמר היום, גם הכניסה לשדה התעופה, החזרת רכב לוקח זמן, זהו יום אבוד למרות שהטיסה יוצאת בערב, לדעתי, צריך לזרום עם היום איכשהו , ללא תכנית מוגדרת, ולהנות מהאוויר הנעים של שוויץ. -
פארק אלפאמרההי, ביוני 2008 ביום האחרון לטיולנו בשוויץ עשינו בדיוק מה שאתם מתארים. בבקר עוד יצאנו עם הנער לרחיפה מעל גרינדלוולד , עצרנו בביסטרו בלוצרן לצהריים והמשכנו לפארק המים. לטעמי אין מה לעשות בו יותר משעתיים. הטיסה שלנו גם כן היתה בערב ותכננו להגיע בחמש לשדה, בפועל כמעט איחרנו את הטיסה כי הפקקים אחה"צ בכניסה לציריך מכיוון אלפמרה היו ארוכים. קחו בחשבון נסיעה של שלוש שעות מהפארק לשדה התעופה וכן כמובן מילוי דלק ברכב. דרך אגב בחצי השני של היום יש כרטיס מוזל בפארק.
תהנו
שגית -
פארק אלפאמרהאוקיי אם זה כבר נעשה בעבר אז בהחלט נשקול את העניין.. דרך אגב, בן כמה היה הבן שלכם? לוודא שהפארק כמו שקראתי אכן מתאים לנערות בנות 17 ו-15.
תודה רבה לעונים עזרתם מאוד!
-
פארק אלפאמרההבן היה בן 14 , הוא ובעלי עשו את המגלשות המקורות כמה פעמים ובילו עוד קצת בבריכה החמה בחוץ. אני שאיני חובבת מים ישבתי על הדשא. -
פארק אלפאמרהלצערי אני חולק עחיך !
אנחנו היינו עם הילדים כ 7 שעות בפארק והם פשוט לא רצו לעזוב ...
3-4 שעות בפארק כולל לבישת בגדי ים ואח"כ החלפה לבגדים יבשים+מקלחת זה זמן גבולי.
בפארק יש כרטיס הנחה ל 4 שעות ...
-
פארק אלפאמרההי יערי, כתבתי שלטעמי מספיק שעתיים, בטוח שיהיו מגוון דעות וכן תלוי הרכב המתרחצים. יכול להיות שעם ילדים קטנים יותר הזמן הנדרש ארוך יותר. -
פארק אלפאמרהאני חושבת שהפארק באמת דורש יותר מ4 שעות אבל לדעתי נקנה את הכרטיס הנחה של עד 4 שעות.. הבנות הגדולות סביר להניח ימצו אותו די מהר אז זה גם יתאים ליום הקצר שיהיה לנו.
תודה רבה לכולכם, עזרתם המון! ( : -
פארק אלפאמרהלטעמי ... דווקא עם גדולים ... צריך יותר מ 4 שעות !
לגבי כרטיס ההנחה ... תבדקו טוב טוב ... ע"פ הידטע לי ה 4 שעות כולל הוא מרגע הכניסה ועד רגע היציאה ! כולל מלתחות ...