ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שבת במילאנו

פורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
    2
    2
    2247
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ZionH
      ZionH נערך לאחרונה על ידי

בס"ד

בעזרת ה' בעוד כחודשיים אני וחבריי הולכים לבלות שבת במילאנו, ומכיוון שאנו דתיים ושומרי שבת, יש לנו רק מקום אחד לבלות בו את השבת - בית חב"ד המקומי. הבעייה היא, שכשנכסתי לאתר חב"ד העולמי, ראיתי שיש באזור ה-15 מוקדים שקשורים לחב"ד ברחבי העיר.

יש לי 2 שאלות בנושא:
      1. אם מישהו היה שם אי פעם בשבת, עם איזה מהם אני צריך ליצור קשר, כי לעשות זאת עם כולם יהיה מאוד יקר.
      2. אנחנו אמורים לנחות במלפנזה (איזו הפתעה Shocked ) ובמוצ"ש אנחנו אמורים להגיע לצ'נטרלה. אם מישהו יודע איזה מהמוקדים הנ"ל הכי קרוב לצ'טנרלה, אודה לו אם יוכל ליידע אותי בכך.

עד כה, יצרתי קשר במייל עם המוקד של הרב משה שייקביץ', אך ללא מענה. אם העניין לא יתקדם עד ראשון בעז"ה אני מתכוון להתקשר אלהיים. ככה שאם מישהו יוכל למקד אותי בעניין, זה יעזור לי מאוד!

תודה על העזרה!
      ציון-חי

מוקדי חב"ד במילאנו:
      http://www.chabadworld.org/?template=shluchim&ssloc1=Ita ly&ssloc2=all&cont=5&ssloc3=Milan
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני
        רוני נערך לאחרונה על ידי

שבת במילאנו
        אני לא יודע על מילנו . אבל מניסיון שלי עם חב"ד הם מאוד עסוקים ולעיתים רחפנים. כדאי וחובה להתקשר אליהם בטלפון.
        ברוב הפעמים שפניתי לחב"ד בדוא"ל, והייתי בהרבה מדינות בעולם.
        לא קיבלתי מענה.
        אגב חשוב להדגיש. אם שלחת דוא"ל בעברית חבל על זמנך. לרובם אין בכלל מערכת הפעלה בעברית . והכל רק בלטינית או בשפות סלביות.

לכן תתקשר בטלפון ותשלח דוא"ל באנגלית.
        שבת שלום Laughing
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון