ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בק דור-סין-לעשות או לא לעשות?!?!??!

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    7
    2994
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • adushi2
      adushi2 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!
      יש לי שאלה די דחופה,
      אני נמצאת עכשיו בסין בשאנגרילה ואני ממש מתלבטת אם לעשות את הבק דור עם כל הכפרים משנגרילה לצ'נגדו או שכדאי לחזור לליג'יאנג ומשם לקחת 2 רכבות עד לצנגדו.

אשמח לשמוע טיפים ועצות.
      תודה!!!!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Roi eco
        Roi eco נערך לאחרונה על ידי

נראה לי שזה רק תלוי בך, מה את מעדיפה?
        לטייל דרך הכפרים, או לקפוץ ולהגיע יש לעיר הגדולה צ'נגדו?

אם זה הייתי אני - הייתי בוחר במסלול דומה למה שמכונה ה"בק דור", ולוקח את הזמן ונהנה ממקומות יותר קטנים ומעניינים.

אבל זה רק אני, ואני עכשיו בישראל לומד לבחינות. Sad
        יכול להיות שאת מעדיפה להגיע בקלות ובנוחות לצ'נגדו כדי שיהיה לך יותר זמן להיות במקומות מסויימים.

• משה ר
          משה ר נערך לאחרונה על ידי

היינו בצנגדו לפני שנתיים.אין הרבה מה לעשות שם.זו עיר גדולה עם מס' אתרים מצומצם ותו לא.לפני שנה טיילנו בסין ותכננו להגיע לטיבט.האלטרנטיבה לטיבט הוא הבק דור(ויש טוענים שזה יותר אוטנטי מאשר טיבט שהפכה ליותר תיירותית).הצלחנו להגיע לטיבט(משנגרילה)אחרת היינו עושים את הבק דור.
          ממליץ מאוד,אם יש לכם זמן לעשות את הבק דור.אם יש לכם ענין,אמרו לי שאפשר לצפות שם בקבורת שמיים(נדמה לי בליטאנג) דבר שלא יכולנו לראות בטיבט(לא מאפשרים לזרים).
          • Yotaml
            Yotaml נערך לאחרונה על ידי

בטח שלעשות! אבל לא להשאר רק בכפרים של המסלול מהלונלי פלנט, תשאלי על מקומות מעניינים שאפשר להגיע אליהם בגסט האוס בליטאנג (יש שני מנזרים מטורפים במרחק שלוש שעות נסיעה משם - אפשר טרמפים, מונית או אופנועים - לא ממליץ על האחרון כי זאת דרך שטח לא פשוטה), או במסעדה ההיא על הגג בטאגונג.

רק תראי שלא מסוכן מדי לנסוע בגלל הגשמים של הקיץ. אם יש בוץ בדרכים זה יכול להיות בעיה. שלא יחליק איזה אוטובוס...
            אגב, אפשר לעלות אח"כ לשמורת ג'וזאיגו דרך דאנבה, ולא לעשות הלוך חזור מצ'נגדו.

תהני
            • papkin
              papkin נערך לאחרונה על ידי

אני מטייל קבוע בסין עוד מאט פעם שלישית עוד לא הגעתי לאזור זה אבל אותי הוא בהחלט מעניין בסופםו של דבר החלטה נטו שלך מה את עמדיפה לראות כמה זמן יש לך המ התכנון הלא דעה אישית שלי לכי על הבק דור לא חיי לעשות אחד לאחד כמו בסלונלי אפשר לסטות קצת מהדרך או לצמצם חלק מהמקומות זה היופי בטיול עצמאי.
              • ilangid
                ilangid נערך לאחרונה על ידי

אני עכשיו בשיאן וממשיך מכאן לג׳וזייגו וחואנלונג ומשם לצ׳נגדו ואז לבקדור בכיון ההפוך ממך. לפי מה שקראתי ושמעתי מאנשים- ברור שעדיף על פני הגעה ישירה לעיר הבאה..

אגב, איך מזא בשנגרילה? שמעתי שבשום מאוד עד כדי הפסקת כמה מהרכבות לקונמינג.

באחד הטיפים שפורסמו כאן הייתה המלצה לאתר אמין של מזג אוויר בסין, מישהו יודע מה האתר המדובר?

אילן.
                • משה ר
                  משה ר נערך לאחרונה על ידי

בשנה שעברה היינו ביוני בשנגרילה והיה קריר וגשום אבל לא במידה שהפריעה לנו לטייל.אני מציע שתפנה במייל לגסא האוז בשנגרילה ותבדוק איתם את מצב מזג האויר.אנחנו היינו ב- KEVINS TREKKER פירסמתי טיפ עם המייל שלהם תשאל אותם
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון