עצה בהשכרת רכב - סוג רכב
-
אנחנו משפחה בת חמש נפשות (הורים וילדים בגילאי 16, 13 ו- 9). אנחנו מתכננים טיול בצפון מזרח ארה"ב שיחייב כמובן נסיעות. השאלה היא בעניין
גודל וסוג הרכב. השאלה היא האם ב- Ford escape יהיה לנו מספיק מקום (כולל ציוד - אנחנו מתכננים לצאת עם מזוודה ושני צ'ימידנים גדולים) או שאנחנו צריכים Dodge Caravan?
לבעלי הנסיון ברכבים הנ"ל - איזה רכב נוח יותר לנסיעה? -
עצה בהשכרת רכב - סוג רכבלמשפחה בסדר גודל שלכם אני ממליץ לשכור מיני ואן. הנוחות של היושבים מאחור תתרום לטיול רגוע יותר. -
עצה בהשכרת רכב - סוג רכבגם אני ממליץ על Dodge Grand Caravan. כולכם תשבו בנוחות, יהיה מקום בשפע למטען ובד"כ כלי רכב אלה מגיעים עם מערכת DVD, אז הילדים יוכלו להסתכל סרטים. אני שכרתי רכבים כאלה באלאמו ובנשיונל, לכולם הייתה מערכת DVD. -
עצה בהשכרת רכב - סוג רכבאני הייתי הולך על full suv קאדילק , לינקולן מכמה נימוקים :
7 מקומות ישיבה מרווחים - מתאים לילדים שרוצים לנוח ושטחי מריבה .
מקום אחסון למזוודות שיירכשו בוודאות המהלך הטיול ( אין מצב שלא תצאו למסע קניות רחב היקף ) .
רמת אבזור גבוהה בדר"כ ברמת גימור כזו של רכבים .
מצבו הטכני של הרכב ברמה זו אינה משתווה לרכב בסיסי אשר מושכרים לציבור הרחב ( נית להשוות טיסת צ'רטר לטיסה סדירה ).
מחיר בהשוואה למיני ואן תוספת זניחה של כמה מאות דולרים.
באופן כללי אמריקה זה לא ישראל ולא נוסעים כל יום אז להגשים חלום גם ברכב הוא אחד מהתענוגות הרי נהיגה למרחקים היא אחת מאפייני הטיול ולא היינו רוצים שלנהג יהיה כאבי גב או חוסר נוחות מצטבר.
נ.ב - צריך לזכור כי השעות שתמצאו ברכב לעומת דוגמא בית מלון הם זהות פחות או יותר . -
עצה בהשכרת רכב - סוג רכברוב תודות על העצות המועילות. -
עצה בהשכרת רכב - סוג רכבמישהו פעם שכר את הפורד אסקייפ?
הציעו לנו אותה ואני לא מצליח לדלות פרטים אמיתיים (חוץ מנתוני יצרן דיי הזויים).
בכל מקרה אם מישהו יכול לתת חוות דעת עליו(נתוני יצרן,גודל, נוחות וכד') יוכל לעזור לנו מלא...
תודה מראש
שגיא -
עצה בהשכרת רכב - סוג רכבhttp://www.ford.com/suvs/escape/
חשוב לזכור כי חברות ההשכרה מתחייבות על קטגוריה - לא על רכב ספציפי. פורד אסקייפ לצורך העניין הוא דוגמה לרכב - יכול להיות שבפועל תקבלו SUV אחר.
-
עצה בהשכרת רכב - סוג רכבמסכים עם משה.
אנחנו, משפחה של 5 נפשות כולל תינוקת (עם עגלה), הזמנו מהארץ מיני וואן, אבל כשהגענו לאלאמו החלפנו לקיה בורגו. הסיבות: במיני וואנים יש בשורה השניה 2 מושבים והשורה השלישית 3 מושבים שהאמצעי הוא לא ממש מושב. כדי להכניס את כל המטען יש לקפל חלק מהשורה השלישית ואז אין הפרדה בין הנוסעים למטען. בקיה וברכבים אחרים בקטגוריה full size suv (כמו פורד אסקייפ) יש תא מטען ענק מופרד המתקבל בקיפול 2 המושבים שבשורה השלישית ובשורה השניה יש 3 מושבים די מרווחים. בנוסף, רמת הגימור יותר גבוהה (מושבי עור וכד') בקטגוריה זו ולדעתי חווית הנהיגה נעימה יותר (גובה ישיבה). לא שילמתי תוספת מחיר כי התמקחתי. תוספת עלות היתה בצריכת דלק גבוהה יותר. -
עצה בהשכרת רכב - סוג רכבהפורד אסקייפ מאד נוח לנהיגה, ואנחנו מאד מרוצים ממנו, אבל לא הייתי ממליצה עליו למשפחה עם 3 ילדים. שלושה ילדים במושב האחורי בנסיעות ארוכות זה פתח ל"צרות". לפורד אסקייפ אין 7 מקומות ישיבה, רק 5.
בביקור האחרון שלנו לקחנו גרנד קרוון (כדי שכל המשפחה תכנס למכונית אחת) והיה מאד נוח ומרווח. -
עצה בהשכרת רכב - סוג רכבהיי ריקי.. מבחינת צריכת דלק של הפורד אסקייפ- שתה הרבה או היה סביר? -
עצה בהשכרת רכב - סוג רכבהיה סביר.