טיסה דרך בריטיש איירוויס
-
אני מעונין לטוס ל LA ונכון לעכשיוחברת תעופה שמציעה כרטיס במחיר שפוי היא בריטיש איירוויס.
השאלה היא בנוגע למזוודות : האם מותר לי לקחת במחלקת תיירים רגילה
שתי מזוודות בנות 23 קילוגרם כל אחת או מזוודה אחת בלבד ?
הטיסה הלוך וחזור עם עצירה בלונדון בכל פעם.
נכנסתי לאתר של חברת התעופה ואני עדיין מבולבל.
מודה לכל מי שיוכל לעזור.
-
טיסה דרך בריטיש איירוויסמזוודה אחת לנוסע . -
טיסה דרך בריטיש איירוויסלפי הטבלה המופיעה באתר שלהם, זה נראה ששתיים.
http://www.britishairways.com/travel/bagchk/public/en_gb
אני מתכוונת כמובן לטבלה השנייה שיש שמדברת על טיסות בין-לאומיות. -
טיסה דרך בריטיש איירוויסתודה רבה
-
טיסה דרך בריטיש איירוויסאנחנו טסים עם בריטיש לארה"ב בשבוע הבא לכל נוסע מותרת רק מזוודה אחת במשקל 23 ק"ג ללא תשלןם במח' תיירים רגילה. כדאי להתקשר למשרדי החברה בת"א (בהנחה שבדקתם מחירים רק באתר )ולבקש הצעת מחיר- לנו יצא זול יותר מאשר באתר. -
טיסה דרך בריטיש איירוויסכשנכנסים לאתר לחלק של החיוב על אקסטרה מזוודות, זה מה שרשום:
Customers travelling to and from Brazil, Ghana, Kenya, Nigeria and on connecting journeys between India and USA/Bermuda/Canada have a free checked bag allowance of 2 bags. Extra bags will be charged at £90/$140/€115 per bag.
מכאן אני מבינה שמותר שתיים. -
טיסה דרך בריטיש איירוויסחד משמעית מותר אחת
לפני חודשיים טסנו 4 אנשים ובררתי את הנושא מולם
נאמר לי במפורש שעל מזוודה חמישית נצטרך לשלם -
טיסה דרך בריטיש איירוויסהי, טסנו לפני עשרה חודשים עם בריטיש לקנדה עם עצירת ביניים בהלוך ובחזור בהיתרו, לונדון. לטיסה טרנס אטלנטית נכון לתקופה ההיא היה מותר לכל נוסע שתי מזוודות שכל אחת מהן במשקל 23 ק"ג.
לקחנו ל6 אנשים 8 מזוודות, לא היתה כל בעיה.
מציעה שתתקשר אליהם לשרות לקוחות בארץ(מספר הטלפון באתר האינטרנט), הם עונים בעברית. אני הייתי צריכה לברר לגבי ההושבה שלנו עם הילדים והנציגה מעבר לקו היתה מאוד נחמדה.
דרך אגב מאוד נהננו לטוס איתם.
תהנו
שגית -
טיסה דרך בריטיש איירוויסהטבלה הראשונה רק ל Club members בלבד.
את צריכה להסתכל על הטבלות האחרונות .
הטבלה השלישית - תשלום מראש באתר .
הטבלה הרבעית - תשלום בשדה .
אם את יודעת מראש שתהיה לך מזוודה נוספת ניתנת לך האפשרות לשלם
מראש באתר במחיר מוזל . -
טיסה דרך בריטיש איירוויסאתם צודקים, מזל שיש את השירשור הזה. לבן זוג שלי יש טיסה איתם מחר מארה"ב וחסכתם לנו כמה דולרים. בדקנו את הכרטיס וזה מה שרשום שמותר רק מזוודה אחת. תודה. -
טיסה דרך בריטיש איירוויסהחוקים מלפני 10 חודשים (ובטח כירטסתם עוד קודם) כבר לא תקפים.
רק מזוודה 1 ללא תשלום. -
טיסה דרך בריטיש איירוויסטסנו בתאריך 27.05.2011 לקאלגרי דרך לונדון עם בריטיש איירויס
לכל נוסע מותר מזוודה אחת 23 ק"ג ומזודת טרול 8 ק"ג ותיק יד ללאפטופ.